Nervi si nebuneala

Nervi si nebuneala | Autor: Georgia2

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor -

deschid subiectul asta pentru ca de la o vreme am senzatie ca am luat-o razna. E adevarat ca in ultimii doi ani am avut parte de mult stres, profesional si personal, am tinut cura de slabire on and off, m-am mutat de doua ori, etc. Pina la urma daca e za judec la rece nu sunt nici cea mai norocoasa persoana nici cea mai ghinionista, partea financiara e ok....una peste alta nu stiu de la ce mi se trage DAR...problema e ca rabufnesc din nimic. Daca toate merg ok si e ceva cit de mic care nu e cum am crezut eu ca o sa fie...parca imi ia capul foc. Tip la omul meu, ma enervez pe caine, imi vine sa pling de nervi... Dureaza cam jumatate de ora dupa care imi trece si imi pare rau. Nu stiu ce sa zic, am citi despre low self esteem, despre mid-life crisis (am 36 de ani), despre una si alta...nimic nu ajuta.

Voua vi se intimpla asa ceva?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

Georgia . stiu exact despre ce vb,pt ca la fel sunt si eu.sincera sa fiu,n-am gasit nici o rezolvare,cel putin pana acum. tot aman momentul sa cer sfatul doctorului si nu stiu de ce....
sper sa gasesti cat mai repede o solutie si sa te simti mai bine!
multa sanatate iti doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

schimba-ti rutinele zilnice/saptamanale. fa lucruri noi, indraznete. sau pur si simplu o baie cu saruri aromate, cu lumanari. sau doua zile intr-o vacanta, singura, la spa si masaj si plimbare, visare, mancare buna.

te ajuta sa-ti incarci bateriile, sa te odihnesti in primul rand.
evita cat poti lucrurile si aspectele care te aduc la starea de nervi.
nu cred in crizele varstei de 36 sau 40 sau alta varsta.


*********************
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*


Invingatorii nu renunta, iar cei ce renunta nu ajung invingatori









Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miriama spune:

eu am fost asa, si am fost la doctor pentru ca deja ma enervam pe mine ca nu pot fi calma.... si mi-a zis ca e un soi de depresie (dar la mine e si stress cat cuprinde), si ca ar fi bine sa iau tratamentul pe care mi-l prescrie si va fi ok... si chiar sunt ok acum dupa 3 luni de tratament...
ai curaj si ataca lucrurile frontal...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

buna,

daca nu e depresie, poate fi o proasta functionare a tiroidei.
fa-ti investigatiile medicale necesare, s-ar putea asta sa fie cheia misterului. daca nu e nici asta, poate fi o carenta de vitamine si minerale (in special magneziu, vit B6).

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikkei spune:

Salut!
Propunere: un timp pe zi (o ora sau jumatate de ora...) fa ceva ce-ti place foarte mult (danseaza, asculta muzica, viseaza la ce vrei etc).
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Littlelight spune:

CorinaDani are dreptate. Astea sunt starile pe care le aveam si eu acum 3 ani. Aveam hipertiroidism si n-am stiut pana cand nu mi s-a dezvoltat un nodul in afara. Asa am descoperit. In plus aveam si tahicardie si insomnie, totul pe fondul dereglarilor glandei tiroide. Inainte de a merge pe partea de psihologie-psihiatrie, mergi la un endocrinolog.

Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unii pe altii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Si eu am patit-o. Aveam iesiri nervoase care ma speriau si pe mine, eram irascibila, ma durea ficatul, fierea, nu mai stiam ce... diagnostic: un nodul pe glanda tiroida (dupa ce mi-au ecografiat tot ce se putea si nu mi-au gasit nimic in neregula, mi-au luat la control si tiroida si au gasit monstruletul, care nu se simtea la palpat, si nici nu stiam ca il am). Mergi si la un endocrinolog. Varsta nu are nici o legatura cu astfel de "crize". Astea sunt prostii. Motivele sunt intotdeauna de alta natura. Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Si eu sunt la fel. Sotul meu imi spune zilnic ca nu ma recunoaste Si eu tot la o dereglare hormonala ceva cu tiroida ma gandesc. Doar ca nu am alte simptome decat asta cu rabufnirile din nimic. Orice fleac imi creste tensiunea, nu ma pot abtine, rabufnesc, nu ma mai intereseaza nici unde sunt nici cine e de fata, nimic. Am luat in trecut niste pastile, din plante cik, calmogen, sa ma calmez cik. Pe langa ca sunt inutile daca le iau dupa ce m-am enervat, ca n-am gasit de cuviinta sa le iau preventiv, si am dormit mult si prost in noaptea aia, m-am trezit cu capul mare

Am uitat sa intreb: ceva recomandari de medici endocrinologi? Eu nici medic de familie nu mai am ca ala pe care il aveam nu l-am mai vizitat de cand eram gravida acum mai bine de 4 ani, cred ca m-a sters de mult din listele lui. M-as duce la institutul parhon, dar unde, la cine, ma primeste asa fara trimitere sau mai bine ma agit sa-mi gasesc si eu un medic?

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

androix,

la parhon am inteles ca un medic foarte bun ar fi catalina poiana, insa e destul de "aglomerata".
cred ca ai nevoie de trimitere de la medicul de familie, de obicei ramai internata 1-2 zile pentru efectuarea tuturor investigatiilor.
mama mea a fost internata anul trecut la parhon, tot pentru investigatii legate de tiroida, si a fost multumita de conditiile din spital, nu e nici lux ce-i drept, dar nici mizerabil sau de nesuportat. eventual, poti intreba daca merge sa faci investigatiile si analizele in ambulator (parca asa se spune, nu ?), adica vii dimineata, timp de cateva zile, si faci toate analizele. insa pierzi mai mult timp pe la usi, zic eu.

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georgia2 spune:

Multumesc mult fetelor. Depresiva nu sunt sigur ca stiu cum e din experiente anterioare. O sa incerc sa vad daca ajung sa fac analize de tiroida. Aici in Canada e mai greu cu trimiterile la specialist...

Mergi la inceput