Jumatatea mea...jumatatea ta
Fiecare inceput are farmecul sau...prima privire, prima intalnire - momente care nu se pot uita usor
Voi cum, unde si cand v-ati cunoscut jumatatea? Ati stiut de atunci ca va veti petrece impreuna restul vietii sau din contra...nu a fost tocmai "dragoste la prima vedere"
Despre mine (noi) ce pot sa va spun e ca prima intalnire a avut loc acum 6 ani...si a fost un blind date la care initial nici unul nu a vrut sa vina , cedand intr-un final la insistentele prietenilor. Cert e, ca din acel moment nu ne-am mai despartit.
Povestea voastra cum incepe?
Va doresc o zi buna !
Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates
Raspunsuri
tlaura spune:
Eu mi-am intalnit jumatatea pe la 27 de ani, cand aproape toate prietenele mele aveau deja familii si imi tot spuneau sa nu mai stau in casa, ca n-o sa-mi vina printul la usa! Dar ghiciti ce? chiar mi-a venit la usa!(icon cu un ranjet) (am blocate iconurile)
Cum spuneam, m-am trezit cu el la usa, adus de o prietena de-a mea (fara vre-o intentie). Era ziua mea si mi-am chemat cateva prietene la o cafea. Tipa de care spuneam, era in drum spre mine (2 strazi distanta), cand s-a intalnit cu actualul meu sot, care mergea la ea. (erau prieteni f. buni din liceu)
Nu a fost dragoste la prima vedere, cel putin din partea mea. La el nu stiu, ca nu recunoaste, dar stiu ca de cate ori mergeam la Delia (asa o chema), nu stiu cum se facea ca ori era acolo, ori aparea in scurt timp! (ranjet, iar)!
Am iesit impreuna de abia peste un an, iar peste inca unul ne-am casatorit. Dupa 5 ani a aparut si Andrei.
Anul acesta implinim 14 ani de casnicie!
O casnicie fericita si implinita! Ceea ce va doresc si voua!
desprecopii spune:
ce subiect frumos!
Eu mi-am gasit jumatatea pe net :) si mi-a fost rusine sa spun asta cativa ani pentru ca facea parte din categoria 'weird'.
Ne-am vazut dupa 6 luni ... si eram deja indragostiti pentru ca ne aburisem reciproc anterior cu sute de emailuri.
Am iesit din virtual si ne-am hotarat sa incercam si real. A fost iar potrivire si de atunci - au trecut 15 ani. Ne iubim mai mult insa decat in prima zi pentru ca fiecare zi impreuna ne-a dovedit ca acea zi... in care rataceam pe net - a fost o zi fantastica pentru amandoi.
Ulterior, ne-am pus pasiunea iar pe net - si a iesit acest DC :)
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
chatonel spune:
cred ca era cam mic netul de acum 15 ani :) ce amintiri pastrati, desprecopii? cum vi se pare acum?
chatonel spune:
Jumatatea mea am cunoscut-o la servici :)) am fost angajati la acelasi laborator cam in acelasi timp, el in mai si eu in iulie. Am fost, de fapt, cam vreo 20-30 de noi angajati veniti in acelasi timp.
Cum eram toti noi, petreceam destul timp impreuna, angajatii vechi fiind in gasti deja formate. Nu a fost dragoste la prima vedere, ci s-a infiripat mai intii o amicitie, am gasit multe puncte comune, am inceput sa ascultam muzica impreuna, si, incet-incet, am ajuns sa petrecem mai tot timpul liber amindoi... si asa am ramas impreuna, desi mult timp am crezut (amindoi) ca nu va fi sa fie, eu avind aproape 11 ani mai mult ca el. Diferentele de gindire erau mari, viziunea vietii era alta, nu se vede la fel la 20 si la 30 de ani. Insa, incet-incet, am gasit un numitor comun.
XIO spune:
Noi ne-am intalnit "in zona".
Eram vecini, doar ca el era clasa a 12-a si eu a 8-a. Asa ca nu aveam nici o speranta. Dar s-a intamplat minunea, dupa 1 ana de cand eram eu indragostita de el.Dupa aceea am aflat ca tatii nostri au fost colegi si se cunosteau, ca bunicile noastre au fost vecine si se cunosteau
Nu a fost chiar dragoste la prima vedere, ca ne stiam, oricum eu nu cred in dragostea asta, se numeste atractie sexuala :)))
**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro
ancadragoman spune:
Si noi ne cunoastem de mici ,stam in acelasi bloc dar nu "ne jucam in acelasi loc" pana acum 14 ani cand ne-am intalnit la o petrecere.Eu 16 ani ,el 18 si uite ca am ajuns acum la 14 ani de relatie ...6 de casatorie si un copil frumos de aproape 4.
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
rose_selavie spune:
La noi s-a intamplat in urma cu aproape 8 ani intr-o cabana la munte. Auzisem unul despre altul din povestile prietenilor comuni, insa abia atunci la schi ne-am cunoscut. A fost dragoste la prima vedere...ceva de genul "stii ca acela e cel cu care vrei sa-ti peterci restu` vietii", a fost clar. Apoi el a trebuit sa plece din tara vreo luna, iar la intoarcere eram deja o pereche oficiala. Prin februarie ne mutasem impreuna. Asadar, n-am pierdut timpul . Ne-am casatorit totusi tarziu, n-am considerat important, ne iubeam oricum. Azi avem 4 ani jumate de casatorie si o fetita minunata.
CorinaDani spune:
ne-am intalnit in 1988, la majoratul unei colege de clasa, eu eram in clasa a XI-a, el era student in anul I la facultate, in Bucuresti.
de cand l-am vazut, o voce interioara mi-a spus "el va fi sotul tau".
nu am devenit prieteni decat peste 1 an. apoi am intrat si eu la facultate in Bucuresti si relatia a prins contur.
ne-am casatorit in 1992, iar in 2007 a aparut fetita noastra.
iacata cum anul acesta implinim 19 ani de casatorie si 23 de ani de cand ne-am cunoscut...ce mai trece timpul, fetelor...
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
mari78 spune:
Anda, hi, hi, si la noi tot blind date a fost acum aproape 12 ani. Eu stateam in camin pe timpul verii pentru ca lucram si colega de camera isi facea planuri de petrecut revelionul. Eu i-am spus ca nu am cu cine sa vin, ca sunt singura, iar ea s-a oferit sa-mi prezinte un coleg de servici. A ales ca punct de intalnire magazinul Adam . El zice ca m-a placut de la inceput, pe mine nu m-a dat pe spate la prima intalnire (eram toti 3, adica si colega mea de camera), dar la a doua, cand am fost doar noi doi, da, m-a cucerit !
Dupa 5 ani de stat impreuna ne-am casatorit si acum avem si 2 fetite superbe !
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca
oanap85 spune:
am citit toate msg voastre, ,f rumos,,corina in 1988?eu in 1985 m-am nascutsi totusi am facut copil inaintea ta 2006
ce mama tanara sunt