el statea in bloc cu verisoarele mele...eu mergeam in vizita la ele (sa ne jucam, eram micute toate) si de atunci mi s-a parut cel mai frumos barbat de pe planeta...el mai mare cu 6 ani, nici macar nu visam ca s-ar uita la mine.....si acum 6 ani la un revelion, una dintre verisoare a facut tot posibilul sa ne aduca impreuna in acelasi loc...credeam ca halucinez, nu-mi venea sa cred ca sunt in bratele barbatului mult visat din copilarie....si de atunci nu ne-am mai despartit...
am simtit din prima clipa ca el e alesul, vad ca n-am gresit....avem 6 ani de relatie, aproape 3 de casnicie, si o comoara care ne lumineaza viata...
si, si acuma mi se pare cel mai frumos barbat din lume
Adriana, mamica pufarinului David
Buna fetelor
Vad aici relatii care dureaza de 10-20 de ani, foarte frumos, sa aiba toata lumea parte de relatii frumoase de lunga durata.
Eu l-am cunoscut pe iubitul meu acum vreo 3 ani la munca, eu bucatareasa el ospatar. Eram deja cu cineva, asa ca daca nu il vedeam pe la munca pentru mine nici nu exista. Imi dadusem seama ca ma place, era orecum evident dar mi se parea amuzant si atat pana la revelion 2010 cand am realizat ca el chiar ma place mult de tot, pe 3 ianuarie a fost prima intalnire si prin aprilie deja ne mutam impreuna . Acum ne planuim casatoria si mai important bebitu, care speram sa vina cat mai curand