Strugurasi de Sept-Oct 2011 ( 52 )
Raspunsuri - Pagina 9
loredanar spune:
| Citat: |
As avea o intrebare pentru voi, daca v-ati confruntat cu asa ceva. De 2 saptamani am inceput sa simt ca mi se intarest cateodata burta, sunt contractii nedureroase... voi ati patit asa ceva ? atat de devreme? |
pinkysor si eu patesc asa nu stiu de cand sa zic , tot cam asa de acu vreo 2 saptamani. fetele ziceau ca e ceva normal... poate ne explica cineva mai detaliat. dar ca sa nu te ingrijorezi ... nu esti singura!
Lori
24+ fericita cu
Mara
JadeJador spune:
rach , da , am scris si eu ieri ce mi a zis dr
vaccinul nu l fac in sarcina doar la nastere in cazul in care bb are rh tatalui
nu stiam sigur cat mai costa , merci de informatie 
_
21 +
Helenutza23 spune:
Jade, pe bune, chiar asa le zice la toate?
si de IR-uri si de hematom la placenta? ...mi se pare culmea! eu oricum nu m-am impacientat , am zis ca trebuie sa vada si medicul ginecolog rezultatul. vad si el ce zice. dar eu cred ca e totul ok.
pinkysor wellcome! si eu am contractii, uneori sunt dureroase.. eh, nu am toata ziua-buna ziua, asa ca nu imi fac probleme. uterul exerseaza si el momentul cand va trebui sa se nasca bb.
bravo pt inot!
20+
racheel spune:
Jade pe care il alegi?Pe primul sau al doilea?Eu acum sunt in dubii![]()
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
23+ cu
Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
MARINAENACHE spune:
fetele eu abia ac am intrat am fost intr-o mik vacantik dar vin cu vesti de la eco 16 sapt si surpriza am 2 baietei grasunei... abia astept sa vina data urmat eco sa ii vd si mai bine si mai marisori...
Vad k voi vb de achizitionarea carucioarelor eu una mi-am luat patuturile din lemn de fag sunt foarte dragute si la carucior am gasit cva pe site-ul asta dar nu m-am hotarat inca bebelultau.ro
va pupacesc
13+
Unde.s 2 puterea creste 
18.oct.2011
Doamne Doamne vegheaza asupra noastra sa fim sanatosi si sa crestem mari
JadeJador spune:
helenutza da , e poveste stiuta .Toate au ir urile marite , placenta imbatranita si tre sa bea mai multa apa si sa se odihneasca mai mult
Stai linistita ca si mie iosup la fel mi a zis ![]()
Eu mai mult de atat cum as putea sa ma odihnesc mai mult ?
Ca am aproape 2 luni de stat in pat .Eu nu m am impacientat ca stiu ca asta e placa lui .Oricum eu am repetat toate eco si la altcineva si nici vorba de placente batrane si alte prostii
Ce i drept , de hematom , nu mi a zis nimik
rach nu stiu , o sa vad atunci ce o sa gasesc
da poate suntem norocoase si copiii o sa semene cu tatii si scapam de cheltuiala ![]()
maria wow , ce frumos ca o sa ai 2 bebei .Felicitari
Dar abia la 16 sapt ai aflat ?? Cum asa ??
_
21 +
Sept-Oct2011 spune:
Marina .. Felicitari pt cele 2 putze.. sa fie sanatosi si sa vina pe lume fericiti...
, te-am pus in listuta cu
la puterea a 2-a ![]()
Dbunny.. esti si tu pictata in roz....
seidana
seidana spune:
JAde.. marina stia ca are 2.. nu stia daca sunt cu oo sau cu covrigel ![]()
23+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatoasa !
seidana spune:
Eu ma duc catre casi... ma gandesc sa fac azi o placinta ( langos) cu urda si cozi de ceapa si marar 
23+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatoasa !
JadeJador spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui seidana JAde.. marina stia ca are 2.. nu stia daca sunt cu oo sau cu covrigel 23+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa ! |
asa e , mi am adus aminte intre timp
m am tampit de tot ,de la percutantele masii mi se trage , nu mai gandesc normal
_
21 +