Strugurasi de Sept-Oct 2011 ( 52 )
Raspunsuri - Pagina 2
Lali_mete spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui JadeJador e Luciu la pro tv cica la prima sarcina s a ingrasat 45 de kile acu are 4 luni si deja a luat 10 _ 21 + |
Ce frumos vorbeste de o familie cu multi copii
!Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali
de Paul ( 01.10.2009)! si
23+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
seidana spune:
| citat din mesajul lui JadeJador e Luciu la pro tv cica la prima sarcina s a ingrasat 45 de kile acu are 4 luni si deja a luat 10 _ 21 + |
cica naste in oct ... poate e printre noi..
La 10 g in luna 6 nu tre sa imi fac pb nu?
23+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatoasa !
Lali_mete spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui seidana
cica naste in oct ... poate e printre noi.. 23+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa ! |
Cica avem mai multe vedete,oameni de tv,jurnalisti pe forum,dar de multe ori nu sunt crezuti ca sunt chiar ei [D:],sau nu spun cin sunt
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali
23+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
seidana spune:
Lali te banuiesc de Luciu...
ai un baietel tanara , 9 kg...
hai recunoaste ..![]()
Ps glumesc..
sanatoasa !
Lali_mete spune:
| citat din mesajul lui seidana Lali te banuiesc de Luciu... hai recunoaste ..Ps glumesc.. 23+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa ! |
O ,daaa,am nitel luciu in obraji,ca m-am ingrasat ceva
,mai am si luciu de buze, dar nu il folosesc ca ma pupa PAul pe buze si se lipeste
,mai am luciu in par ca e sanatos...nu mai stiu.... Maai,Szolt Jr e cu un an mai mare decat PAul
. La odiseea lui Paul este o actrita in ascensiune,o frumusica,care se intalneste cu fetele din Bucuresti cat de des poate .
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali
23+
racheel spune:
Hai ca pentru mine ati devenot suspecte ![]()
![]()
![]()
Camady, felicitari pentru vestile bune 
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
23+ cu
Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
seidana spune:
eu nu stiu daca as vrea sa stiu ca e cineva important.. as deveni timida si retinuta..
nu va puteti imagina hah ?![]()
LAli .. nu te scoate..
, lasa draga ca Paulici e mai frumos decat zsolt..
sanatoasa !
zubi spune:
Camady, felicitari pt vesti
fetele, eu vin cu o intrebare: mi-am pierdut reteta de la dr, sis itu de magne b6, elevit, vit C..dar nu mai stiu ce gramaj tre sa iau pe zi:(, si fier,erau doua denumiri, si nu mai situ care sunt, ma puteti ajuta voi sa imi spuneti cum se numeste fierul asta?
Zubi, mami
23+ cu 
minunea mea
JadeJador spune:
| citat din mesajul lui zubi Camady, felicitari pt vesti ![]() fetele, eu vin cu o intrebare: mi-am pierdut reteta de la dr, sis itu de magne b6, elevit, vit C..dar nu mai stiu ce gramaj tre sa iau pe zi:(, si fier,erau doua denumiri, si nu mai situ care sunt, ma puteti ajuta voi sa imi spuneti cum se numeste fierul asta? Zubi, mami 23+ cu ![]() minunea mea |
mai mult ca sigur ti a zis sa iei cate 1 pastila pe zi
magneb6 se poate lua mai multe , pana la 4 , dar nu cred ca ti a dat asa mult
fier eu iau tardyferon
_
21 +
seidana spune:
Zubi.. fierul e Malofer cumva? eu iau Sorbifer...
Dr meu a zis sa iau cate 1 pe zi timp de 10 zile, apoi fac pauza de Ca +MG.. nu ai putea sa il suni sau sa ii faci o vizita?
Tu cum mai esti?
sanatoasa !