Copilasi de Iulie - August 2004 * 71
Raspunsuri - Pagina 6
corianai spune:
Va pup,
Am citit mai pe sarite ca deh... s-a adunat mult
Ieri am facut ture pe la doctori cu Eva, cica sunt eu o mama prea paranoica (nu au zis ei chiar asa, da parca io nu stiu...)si cica Eva trebuie sa mearga si ea ca toti cupiii in concediu, sa intre in apa, etc... Numa ca io care nu am 5 min pe zi in care sa nu ma gandesc la problemele ei as baga-o preventiv sub clopot de sticla la pastrare In fine, concluzia a fost ca are o vezica foarte mica pt varsta ei si foarte sensibiloasa, care nu asculta comenzile ci detine ea comanda. O sa incercam niste medicamente sa vedem daca putem sa o mai linistim putin. Pt constipatie vom merge la dietetician, posibil sa eliminam lactatele o perioada. Deocamdata continuam cu Movicol plus Colon Help Junior si Colostru cu probiotice pe care le-am adus din Ro. Acum asteptam investigatia la imunologie sa vedem cum stam si cu asta.
In legatura cu tabara din pacate nu voi sti sigur pana in ultimul moment pt ca perioada in care venim noi in Ro depinde mult de starea mamei. In orisice caz de sot nu poate fi vorba pt ca el nu intentioneaza sa vina in Ro, ramanem pe lista eu cu Eva si eventual Mara. O saptamana intreaga nu cred ca vom avea la dispozitie dar vreo trei zile as vrea tare mult sa putem ajunge sa va intalnim.
We frumos va doresc
Marina spune:
sondajul cu ce vor baietii e simplu la mine:
1-10 : LEGO
de organizat strangem zic eu banii in contul cuiva cu internet banking, cumparam online si expediem direct la adresa lui Bradut. tb sa stabilim o limita de bani, sa aflam adresa exacta si sa stabilim cine strange banii :)
szivarvany spune:
si uite cum m a pus Andries sa ma uit dupa swatchuri
Marina, poi sa deschidem listuta cu cine e de acord.
Si sa vedem cine oare mai tine legatura cu tatalu lui Bradut
tin minte ca acu` 2 ani (parca) ne a spus chiar tatal lui ce si dorea mult Bradut, nu retin numele fetei care a fost intermediara .
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID
amironeanu spune:
Salut!
Pe scurt, ca mai am un pic de treaba.
1. cadou pentru Bradut - si eu sunt de acord si pun bani.
2. tabara - inca nu e sigur, dar se pare ca la mare noi ar trebui sa mergem de pe 8 aug (atunci au concediu parintii mei si mergem impreuna pentru ca il vom lua si pe nepotelul meu, sora mea naste in iulie si nu are cum sa mearga cu el la mare si il lua noi), asa ca daca s-ar putea muta tabara in prima saptamana ar fi super. Daca nu venim in week-end-ul cu 6 aug si marti plecam spre mare.
3. ieri am fost la intalnirea cu d-na invatatoare de la scoala. Chestii banale, optionale (sper sa faca germana, engleza avem cu cine face in particular), religie - cine vrea, chiar daca e obligatoriu, ce sa luam (caiete, stilou, creioane, etc) si veste super pentru mine - d-na invatatoare este stangace!!!! Si baietii ei tot stangaci sunt! Nu va inchipuiti ce piatra mi s-a luat de pe inima. Va face si afterschool, noi ne-am inscris deja. Din pacate, deocamdata, clasa a 2 si a treia invata dupa-amiaza, stiam, a fost un risc asumat. Se construieste o noua aripa la scoala, dar nu se stie cand va fi gata.
Week-end placut!
amironeanu spune:
La Alecsandri (in spate la Moldova), la d-na Craus.
Si tu la ce gradi il duci peste vara pe Matei? Noi mergeam la penilla, dar ne ajunge la vreo 800 lei/copil si ma rupe.
kim222 spune:
salutare!
Io-s cu o criza de sciatica de 2 zile!Asta dupa cat am maturat la noua casa (care vorba lui Luca este jumatate casa,jumatate hotel ).
Cica luni dupa lupte seculare ne bagam apa si gazul!
A venit si cuierul de pe hol..este super!!
Azi Luca a mers cu un baietel la el acasa de la 0ra 1..este 5.30 si inca nu a venit!..deci am avut multa liniste!
Marina eu va tin pumnii!! Asta da aventura!
Cristal esti de coma!
Andrea abia astept pozele!
Ioana cum mai sunteti?
Daria deja vad ca faceti planuri de tabara! Cand va aud de tabara...imi rod unghiile de invidie!
ma duc ca am cartofi noi la cuptor
va las niste poze cu cuierul:))
https://picasaweb.google.com/alex.badoiu/Dressing?authkey=Gv1sRgCIjvt8_vhtLCxgE#slideshow/5606207965197258290
cristalina spune:
Buna seara!
Mariuca a luat premiul II la concursul de pian "mami, am luat premiul doi si sa stii ca daca nu ma incurcat un pic la sonatina luam premiul I! Dar eu as fi vrut sa iau premiul 10!"
Mi-au dat diploma si un cd cu schubert, dar pe ala il ascultam cand vii tu!"
"John, ai filmat?!" "Nu pentru ca am ramas cu gura cascata si pana sa imi dau seama s-a terminat! Dar sa stii ca i-am facut o poza cu diploma!"
Eu am fost la shopping, bine ca nu am descoperit zona asta inainte de conferinta ca nu mai ajungeam la nici o sesiune!
Ma apuc sa-mi fac bagajul, o noapte linistita sa avem!