Copilasi de Iulie - August 2004 * 71

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

cine mai ajunge azi la agentii de turism?
toata lumea (incl noi) isi fac rezervarile online ... e o meserie frumoasa dar cind esti fara familie si copii. am ramas cu nostalgia job-ului si fotografii !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Daria cu Giulia;
Monica cu Maria si Oana (4 ani) (si John).
Mani cu Alex (si sotul?) (*)
Liliana cu Adela (si sotul)
Roxana cu Pat si Eva (2 ani jumatate) (si sotul)
Andreea cu Victor si Mircea (3 ani jumatate)
Andreea cu Stefi si Matei (3 ani si 8 luni) (si Catalin)
Irina (Ina32) cu Radu (si sotul)
Ioana cu Maria (si sotul)
Cori cu Eva si sotul. (*)

Sper ca nu am uitat pe nimeni.
Mai trageti-ma de maneca, daca apare ceva. (*) inseamna ca nu e sigur, deci siguri avem 12 kinderi, din care Mircea, Matei, Eva si Oana sunt mici, iar 8 sunt mari si posibil sa mai adaugam 2 mari (Alex de Mani si Eva de Cori). Avem 5 fete si 3 baieti mari, deci mutam fetele jos in camera mare si m-as risca sa o asimilam si pe Oana de Cristal, de Eva imi e teama ca e mai mica, si am putea sa ii cuplam bien merci si pe Mircea al meu cu Matei al Andreei, sa vezi ce chiraiala o sa iasaaaa).

Ramanem pe 6 august stabiliti (6-14 august intervalul tinta).

Andries

Mergi la inceput

Daria, din Predeal, cred ca pot sa dau eu o fuga sa te iau, sau il trimit pe husband, nu-i prblema.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Mi-au cazut okii pe subiectul asta si mi-am amintit momentele triste traite de noi toate acum 2 ani.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=136787&whichpage=15

Ma gandesc ca a fost fain sa-i trimitem atunci lui Bradut o jucarie, nu ne mobilizam si anul asta de ziua lui? Nu mai e chiar asa mult si nu trebuie sa fie cine stie ce scumpete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!!

Cu parere de au va spun ca am ratat pozele de pe covorul rosu de la cannes...
Colegii s-au dus, eu sunt constiincioasa si m-am dus la conferinta.
In schimb peste mine o sa dea norocul, ieri stateam cu harta intinsa si ma orientam pe unde sa o iau cand un porumbel mi-a lasat o "bucurie"pe harta...n-am fost atenta si mi-am bagat mana
Trebuie sa joc la Loto musai (saptamana asta e potul de 13 milioane la francezi...)

Andries, daca reusiti sa o integrati pe Oana va dau premiu!
Cand am incercat sa o culc cu Maria a cedat Maria si de atunci nu mai vrea sa auda de dormit cu sor-sa...

Mama ce dor mi-e de ele. azi e concursul mariutzei, i-au pus pe prescolari la 6 (shase!) seara! Ea la orele alea oricum nu mai e in parametri!

Roberta, sunteti niste frumosi! Poza aia cu sepia pe care a remarcat-o si Daria e de revista!

Marina, o idee buna!

In alta ordine de idei, m-am umflat in gat...rau!
(si am fost cuminte, nu am baut rece, nu m-am atins de inghetzata desi imi saliveaza tot corpul! )
Asta e a n-spea oara din septembrie cand mi se intampla asta, dureri mari de gat si de urechi, rosu in gat, fara vreun motiv.
Cred ca trebuie sa-mi fac un exudat si ce analize s-or mai face (chiar asa, la d'astia batrani ce analize se fac atunci cand te umfli in gat tot timpul?!)
Nu pot sa inghit, nu pot sa casc, ce chin!
Hai ca ma intinsei la vorba, o zi excelenta sa avem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata doamnelor!
Andries bine zis chiraiala ce o sa fie. nici eu nu ma risc sa o las pe Eva cu ceilalti, nu de alta dar zau ca nu lasa pe nimeni sa doarma
Cristal nu te rade de mine dar mananca azi inghetata. as baga mana in foc ca iti va face bine. da' colegii facura poze pe covoru' rosu???
azi am o zi aglomerata, dar sper sa treaca ok.
va pup, o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Marina, eu sunt foarte de acord
Mamicile de baieti, ancheta acasa cu ce-si doresc feciorii de ziua lor

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID

Mergi la inceput

Inghetata reduce inflamatia pe bune, baga 2 portii, dar nu foarte rece. De ex dupa op de amigdale, se recomanda sa mananci inghetata zilnic, pe bune

Eu incerc si cu Oana si cred ca si reusesc.
Ca idee, i-am spus ieri seara lui husband de tabara noastra reactia spontana a fost: "12?? pe mine sa nu contati!" m-am amuzat teribil.

Despre cadoul lui Bradut, cand e ziua lui?

Andries

Mergi la inceput

Am vazut acum.. 8 iulie. Off ce soarta, acum un an cand bateam drumurile patriei cu masina ma tot gandeam in fiecare saptamana ca poate intra un nebun in mine si s-a terminat, Doamne Fereste!! Romania e cea mai periculoasa tara din europa dpdv al mortalitatii pe sosele si situatia nu se va imbunatatii nici in 20 de ani. Inca un motiv de emigrare.

Copilul meu, la 7 ani isi doreste ceas.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Marina, da, si eu sunt de acord. cum ne organizam..?

Mergi la inceput