Copilasi de Iulie - August 2004 * 71

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Multumesc
Ma bucur ca va place (ea canta in tempoul ei , cateodata isi mai aduce aminte care e de fapt melodia ...dar nu conteaza, nu vrem sa o dam la scoala de pian)

Corina, sa treaca buba repede!

Carmen, sanatate voinicului, ma bucur ca nu o mai doare manuta!

Liliana, important e sa aiba 5 octave si poate ca alea roll up au un fel de chestie ca la joystick, simti in degete altfel cand e piano sau forte...trebuie intrebat.

Ioana, la tobe nu ma pricep...hihihi

Vrabiuta, ansamblul de viori era din fata locatiei conferintei...am dovada ca am fost si la munca...:)))

Marina, super poza cu palmierul...Imi place norul de praf (sau ma inseala pe mine ochiul?!)

Bunny, super poze de la Adventurepark si de la London Eye!! Tare de tot cu foarfeca...hehehe
Amironeanu, Daria, trebuie sa ma astept la freze exotice de acum?!
Ioana mea nu a tuns decat tigrul pana acum . In schimb azi dimineata cand intarziasem ca trebuia sa hranesc galustile, sa le imbrac, sa le incalt si sa ma duc si eu in altceva decat in pijamale si-a facut de lucru si s-a spalat pe cap!!! Imi venea sa nu le mai duc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Citat:
citat din mesajul lui bunny

ps tocmai am auzit dintr-un garaj niste repetitii de tobe si ma gindeam la voi

Mani si Alex

am inteles,trebe sa-mi iau intai garaj si apoi tobe....am urmarit filmuletzele cu pianistii,superbi,talentati si frumosifelicitari!!!!....da' mi-a placut tare mult si de Ioana in rochitza cu buline
Cristalina faine poze de la Nisa,mi-a placut aia cu palarii...da' acu zi sincer nu era cam rece apa?
Carmencita se anunta un week-end cam fierbinte pentru tine,sanatate maxima tzucureilor!!!
AndreeaM unde mergeti la mare....meii de obicei pe vremea asta in fiecare an aveam cumparat beletul de contzediu....acu' inca nu ne-am hotarat cand si unde plecam....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Ioana, pentru mine chiar era receee...brrr
Colegii sunt bronzati si au facut si baie...eu de abia m-am hotarat sa-mi bag picioarele in apa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

A mea nu are inca inclinatii de hairstylist....vreau sa o tund asa ca ieri am facut un tur de saloane de coafura ca sa vada daca-i place vreo frizeritza....sper ca azi sa aleaga una si sa o tunda..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

merg sa deschid cap nou.

aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=164013

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID

Mergi la inceput