Copilasi de Iulie - August 2004 * 71

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

nu reusesc cu webshoot.....asa ca am inaintat palmierul in grad si l-am pus pe facebook: http://www.facebook.com/profile.php?id=565542233

e facuta din masina cu telefonul asa ca scuzati calitatea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Hallo,
Ce bine ca nu o mai doare manuta pe Ilinca, sanatate Ionului
Si noi ne dam talente la keyboard, mostenit de la Mara, Eva stie doar una bucata melodie si nu are chef sa mai invete si alta deocamdata, in schim io bag Beethoven e doar lunile si mi-am scris notele cu pixu pe partitura sa nu va inchiputit ca oi fi fro artista
Eva mea e julita toata pe fatza, are o zgaiba langa ochi, s-a lovit in canapea si la scoala a cazut si aterizat in barbie, rezultat toata barbia belita iar azi dimineata am vazut ca arata cam ciudat si galbior, sper sa nu se infecteze
Am gradinarit ieri, plantat rozmarin, menta, timjan si patrunjel adica de-ale gurii cu ocazia asta am observat ca voi avea o recolta bogata de capsuni si nu stiu cum sa le pazesc de ciori cred ca o sa fabric o sperietoare
Va pup, we frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna dimineata!

Am fost la concurs, trebuie sa descarc filmuletele...cu cine credeti ca m-am intalnit?! Cu Caro!!! Era cu Alessia la concurs!:)
E mica lumea...:)))

Pana la concurs, iaca pianista:
Holzschuhtanz
http://family.webshots.com/video/3056969700101722968TNUPdz
Sonatina de T. Haslinger
http://family.webshots.com/video/3092109700101722968KxBRTE

Ma duc sa descarc filme si poze...:)
O zi frumoasa sa avem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Citat:
citat din mesajul lui vrabiuta

andries - o pianina buna de la 3000 eur in sus.

mi se pare rezonabil, sincer.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Monica- wow.. de 3 ori BRAVO !!! Cred ca e foarte mindra de ea si sper ca i-ai facut un cadou frumos. Ce-mi place mie ca nici macar nu se uita la partitura ... Inca o data felicitari !!!

Sa va zic ce facu' micul englezoi diminetile trecute? Mi-a 'imprumutat' forfecuta de unghi si s-a tuns singurel, un smoc bun din fata! Aseara l-am dus la tuns..sarcu' are o frunte lata acum , ca s-a chinuit tipul sa ii indrepte . Macar stiu ca o sa creasca ... Dar a promis ca numai face - nu l-am certat , i-am povestit ca si eu am facut la virtsa lui una si mai mi-am ras sprincenele. Asa ca i-am arata data viitoare ce foarfeca sa ia si cum sa faca... dar a promis ca numai face.

Fug ca fusei la o tura de parc ( de mers ) si am ramas rau de tot in urma cu ale casei !!!

ps tocmai am auzit dintr-un garaj niste repetitii de tobe si ma gindeam la voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Citat:
citat din mesajul lui bunny
i-am povestit ca si eu am facut la virtsa lui una si mai mi-am ras sprincenele

asta da isprava!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

andries - am uitat sa precizez pianina SH, nu noua.

carmen - multa sanatate ilincai! nu stiu ce fel de gips are acum, dar exista un gips special din rasina, care este foarte usor si mult mai subtire. eu am avut glezna 2 saptamani imobilizata si aparatul gipsat (pana la jumatatea gambei) nu era mai greu decat un pantof obisnuit. doar ca atunci cand mi l-au scos a fost nevoie de un fel de flex ca sa-l taie, ma tineam de barbatu-miu sa nu fug.

cristal - superbe pozele si mai ales protagonista! iar monaco ville e minunat... ansamblul cu viori era in fata cazinoului?

marina - da, palmierul este competent, poate sa faca linistit fata unei eventuale competitii cu fratii lui de pe Coasta de Azur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Cristal, wow

Bunny toti trebuie sa incerce de`astea, e de musai.
Si Giulik si-a tuns din par, acu` fro doi ani, de i-am taiat apoi eu vreo 15 cm sa arate cat de cat la nivel

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Nu am vazut inca poze, poate in week-end.

Si Stefi s-a tus acum vreo 2 ani, foarte sic, in scari, si mai mult in dreapta (ca, de, e stangace).

Am intrat sa va spun ca avem bilete la mare de pe 9 august. Sper sa organizati astfel tabara ca macar in week-end 6-8 august sa ajungem si noi. Tare mi-as dori sa ve cunosc si pe voi si pe piticii vostri minunati!

Week-end placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

vazut maria, uauuu, uauuu, uauuuuu, mi`a placut la nebunie!! felicitari!
vazut si palmeru`;)) vazut si alte poze pe feisbuc, admirat balerina astept si io poza din fatza:D
vrabiuto,
nu zic nika de ras intre sprincene sper sa nu uit sa va pun o poza de acasa

Mergi la inceput