Copilasi de Iulie - August 2004 * 71

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Carmen, ai tencuit pe afara si nu pui polistiren? O sa va rupa la consumul de gaze, crede-ma. Asa cum e acum, mai ai nevoie de minim 40 mii euro ca sa va puteti muta si asta fara lux.

Andries

Mergi la inceput

noi am avut in medie 900 ron pe luna gazul in lunile de iarna si asta cu casa izolata (e adevarat ca am incalzit fara sa fac economie, 22 grade celsius parter si etaj)

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

vad ca va pregatiti intens de tabere, super fain.

Poze nu va trimit inca ca sunt speriata, cica nu prea ai voie sa faci poze in oras ca te poate salta politia oricand, si zau daca am de gand sa deviez vreun milimetru de la orice recomandare
Eu am ajuns in Luanda luni dimineata, am contract de munca aici si teoretic 2-3 ani de acum incolo aici o sa stam. Copiii sunt inca acasa si or sa vina abia in vara cand se termina scoala si cand mi se aduna si sotul de pe drumuri. Acum suntem cam ca o familie ciudata cred, numai Dumnezeu stie ce e in capul copiilor mei cu doi parinti plecati in Africa (evident in tari diferite ca barbati-miu navigheaza prin zona si el). Oricum a fost o idee buna sa nu-i iau de la inceput pentru ca oricum socul e mare, de la fitzele din Ro la ce e aici sunt ani lumina, cand o sa am o casa o sa fie ceva mai bine sper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Andries..40?? Esti super..mega optimista!!! Nu vreau sa stiu cat ai dat pe gaze!
Marina te astept cu povesti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

andries, abia am terminat tencuiala mai lasam peretii sa se ususce si facem termosistemu` (anu asta). acu ne`am luat cu shapele, urmeaza sa tragem curentu` , punem geamurile si cred ca ne hodinim pina la anu`... asta daca nu apare vreo donatie la orizont;)) canalizare nu e in zona, olivia.

Mergi la inceput

Marina si o sa ai british scool pentru ei sau ceva similar?

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

da` de speriata esti hotarita;)) credeam ca ai sa pleci tu in citeva luni da` nu kiar miine. mai astept impresii eventual si d`alea mai bune.

Citat:
citat din mesajul lui Marina

vad ca va pregatiti intens de tabere, super fain.

Poze nu va trimit inca ca sunt speriata, cica nu prea ai voie sa faci poze in oras ca te poate salta politia oricand, si zau daca am de gand sa deviez vreun milimetru de la orice recomandare
Eu am ajuns in Luanda luni dimineata, am contract de munca aici si teoretic 2-3 ani de acum incolo aici o sa stam. Copiii sunt inca acasa si or sa vina abia in vara cand se termina scoala si cand mi se aduna si sotul de pe drumuri. Acum suntem cam ca o familie ciudata cred, numai Dumnezeu stie ce e in capul copiilor mei cu doi parinti plecati in Africa (evident in tari diferite ca barbati-miu navigheaza prin zona si el). Oricum a fost o idee buna sa nu-i iau de la inceput pentru ca oricum socul e mare, de la fitzele din Ro la ce e aici sunt ani lumina, cand o sa am o casa o sa fie ceva mai bine sper

Marina

Mergi la inceput

Pai daca faci un termosistem de 5 cm te duce la 12 mii per total cu tot cu tencuiala decorativa, termopanele si usile panain 8 mii, iar in interior te poti limita la zugraveala alba si parchet laminat, poti sa echipezi o singura baie de exemplu, centrala terminca si incalzirea ... aici nu as face rabat... 5 mii, deci per total 40 mii e minim minim si lucrat numai la negru. Sa-ti spun eu experienta cu parchetul de exemplu, acum deja al meu are un an de zile si nu mi-a tremurat sufletul deloc cand pustii mei intrau cu pantofi, bicicleta, mingii etc... peretii sunt deja pictati, iar usile au cateva urme. Deci eu consider ca mai bine mai ieftin si comod, decat bani multi si apoi sta copilul ca la muzeu sa nu se strice peretii.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Si io vreu povesti din Africa
Carmen io am vazut-o pe Ilinca cu ghipsul, ofof.. la dizain la rosu nu ma pricep neam
Olivia musai sa inveti suedeza ca sa lucrezi ca medic aici, am auzit ca se fac cursuri intensive in ro, 8 luni si gata... chiar de curand am citit despre sotul unei fete de pe forum care a facut asa cu ceva timp in urma, medic desigur. daca te intereseaza poti sa-i intrebi detalii pe ei. ce stiu eu este ca se cauta medici, pe o familie de ingineri nu i-as sfatui sa vina aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Wowwww, Marina Sa ne mai povestesti

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID

Mergi la inceput