Copilasi de Iulie - August 2004 * 71

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Carmen,of,of..care mana este? sanatate si recuperare rapida!
Luca este in faza in care vrea frate/sora..mi-e mila de l pt ca stiu ca si eu ceream asta parintilor mei!Inca un copil mi-ar mai fi lipsit in Ro!
Mani ce culoare te faci?? Luca ma vrea blonda!!

vorbeati despr ece cadouri isi doresc...Luca isi doreste ce primeste...el nu se atasaza de nimic (si ma credeti ca-i super tare chestia asta??)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

evident, dreapta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Carmen, ce patanie, imi pare tare rau. Pupa Ilinca, trec repede trei saptamani
Ce frumos, v-ati apucat de organizat tabara... vreau si io... cred ca o sa fie distractie maxima pt toata lumea.

Mergi la inceput

Normal ca dreapta asa ma gandeam si io
Corinai cum mai sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Olivia suntem binisor... adica Eva e bine sper, mama e la fel din pacate. Parca am citit ca iar va bate gandul sa emigrati... o sa alegeti suedia, da??? v-ar sta bine aici, medicii sunt la mare pret, cred ca stiti. Iar pt copii tara mai buna nu cred sa existe, poate doar danemarca conform unor statistici, da tot se cheama ca am fi vecine

Mergi la inceput

Suedia suna bine..mai ales ca am si o matusa prin alianta..daca o mai fi in viata..a emigrat acum mult timp in Suedia..pe la vreo 55 de ani si a lucrat ca asistenta la un cabinet de stomatologie..deci se poate ..si nu stia nici o limba straina! Spune-mi in spitale ce limba se vorbeste??Ca eu suedeza..never ..ever..

Mama ta este tot in spital sau acasa? Cat s-a recuperat??

Mani nu mai veniti la mare??

Mergi la inceput

http://family.webshots.com/album/580214725uTTWwC si cu
casa http://family.webshots.com/photo/2566679950082489038kiNckA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Imi pare rau de Ilinca.. of of lasa ca ii trece.

Andries

Mergi la inceput

mda, de dimineata tot aud ba ca ramine cu sechele, ba ca sa vezi ce te asteapta cu recuperarea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Sor-mea a avut mana rupta de 3 ori (aceeasi mana) si nu a ramas cu nici o sechela, ba a mai si facut arte martiale pana la centura neagra si cu multe competitii nationale. So, do not worry more than really need.

Andries

Mergi la inceput