Copilasi de Iulie - August 2004 * 71
Raspunsuri - Pagina 11
kim222 spune:
Marina ai ajuns deja in Africa!! Musai sa ne trimiti poze inedite!!Mai povesteste cum percep copii schimbarea? Aveti contract de munca? Unde veti locui? Acolo vei avea si menajera!Povesteste tot!!!
Monicule merci de intrebare, nu , nu-s bine cu sciatica desi am urmat tratament ..si sunt in a 7-a zi!
Gabi si Monica m ultumesc ca ati vizionat pozele! Gabi nu stiam ca asa ai si tu..Da am lucrat cu Komandor,inclusiv mobila de bucatarie.
Noi cu muncile la casa..de 3 zile ne chinuim..pa..gaze..santuri ..arata curtea ca un mare mormam de pamant!Cert este ca am apa la robinet!!!Am si o intrebare pt voi..nu pot sa obtin culoarea initiala a gresiei..este alb parfuit (de la var si prafuri)..cum si cu ce sa curat? Am folosit ceva pe baza de otet, un produs de curatat gresia de la Sano..nu merge!
Despre citit..Luca poate doar maxim 3 litere,in schimb la matematica adunari de genul 23 plus 5, scaderi si adunari peste 10 (gen 13-4).La cat este el de "argint viu"..poate ca este mai bine sa nu stie f multe..ma consolez si eu ..oricum cica trebuie sa mergem la logoped (asta strict pt ca nu stie sa citeasca nu pt altceva). Sper ca maine sa ajung cu Luca la invatatoarea (pe care sper sa o aiba) si intreb mai multe.
szivarvany spune:
Kim, este un mare pas apa la robinet
Imi pare insa rau ca nu esti mai bine
taberistele, uitati ce link am primit:
http://www.bursadeprint.ro/obiecte-promotionale/insigne16068
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID
kim222 spune:
Apropo de casa...IN VECI nu mi-as mai face casa ..as cumpara cu orice risc gata facuta (desi daca nu iese perfect cand o construiesti tu pt tine ..va dati seama ce cumperi cand cumperi de la altul..dar in fine).Deci Moncule daca vrei un sfat...nu cumpara teren! In Ro sa cumperi teren...este ca la loterie..nu stii daca ce ai cumparat este si in realitatea din teren,dar de cand cu noile norme UE si stereo 70..este o nebunie! Degeaba iti arata cineva tarusii...cand chemi cadastristul si te prezinti apoi la primarie nu se "pupa"...stii ca asa a patit si gabi si eu..si multi!Apoi daca faci cu firma te costa de te ususca./.daca faci in regie proprie si nu esti in domeniu..te halesc meseriasii pana te prinzi tu..plus ca trebuie sa stai pe santier zi lumina....in rest..ce sa -ti spun..spor!
Felicitari pianistei!
vazut pozele Gabi..am usi aproape ca ale tale..sunt superbe! Cum se numeste floarea aia pe care o ai in gradina ca o tufa..de culoare portocaliu deschis-bej?
scriu si eu pe masura ce-mi mai aduc aminte...ma duc o tura pe la bucatarie si revin
bunny spune:
Daria... insignele sunt o idee buna, dar mama de mic 'scout' da un sfat ... asa de repede se rup , mai bine un colt de o culoare deschis ( ex portocaliu ) vor fi usor de reperat in drumetii . Poate reusim sa le luam sepcute la fel ... Coltul asta e ca fostele noastre cravate de pionieri - puten sa punem 2 alb&porocaliu si le rasucim. Trimit poze mai tirziu cu uniforma - poate dau idei.
Ref mincarica - sa nu va faceti griji de micul englezoi - baga la greu mamaliguta, paste , orez ..si restul.
Am inceput munca de convingere cu el ...acum sa vad cind hotariti voi ca incepe tabara...
Olivia - ai incercat cu CIFF crema ? La mine ala e de baza, avem apa asa tare si l-am folosit dupa zugraveleala .Sau cel ca spray-ul.
szivarvany spune:
Bunny, plssss poza cu fazzoletto - cravata cum io zice
noi la vremea aia ne-am confectionat inelele din lemn, inca am inelul de atunci
Insignele se rup ? Alea de metal zici ???
Vrem poze cu Alex
vorbeam cu Rox si zicea de insigne simple si sa le facem noi loco, cu autocolant, markere, scoci.
Kim, si eu votez cu Ciff
kim222 spune:
O sa incerc si cu Ciff..dar mai scap apaoi de el?? Adica nu trebuie sa clatesc de sa-mi vina rau??
szivarvany spune:
Burete imbibat bine in apa, apoi burete din`ala subtire absorbant, eu zic ca va merge destul de ok , desi ai ce curata
bunny spune:
Oliv- pui si tu mai putin...da trebuie sa clatesti dar ai treaba facuta ok ...
Da insigne 'locale' si eu sunt de acord din etichete, sa si le decoreze singuri , sau si mai buna idee le dam tema de pe acum sa vina cu ideei , ei sa le faca design-ul , le punem pe album si sa se voteze ...(asa le fac la scoala ..ei capata insigne ca merg pe jos la scoala la 2-3 sapt - de aia stiu ca din cc 50 daca mai are 10 pe rucsak. Si tot etichete zic eu in primele zile cu numele lor ( si ale mamei in paranteza) ... plus si ptr noi cu numele DC si real in paranteza - sa nu se simta ei inferiori.
revin - fug sa ma vopsesc ... mi s-a pus intrebarea 'mami tu esti batrina?' nu... 'atunci de ce ai par alb?' asa ca ... de unde vroiam sa mai trag inca o sapt m-am conformat
carmenp spune:
marina, deja? astept pozele cu interes
in alta ordine de idei, ilinca si-a fracturat mina, aseara, se juca cu frate`su a cazut in fund si s-a sprijinit in mina. n-a dormit toata noaptea de durere, m-a plins intr-una, vroia sa dea timpu` inapoi si sa nu aiba gips...urmeaza trei saptamini de distractie~x(
nu prea v-am citit in ultimul timp poate recuperez azi de acasa
szivarvany spune:
O, Carmen, pupam Ilinca sa treaca repede timpul.
Bunny, buna ideea. Eu as lua ecusoane, alea de se atarna cu clema, doar sa stim cam cati vom fi.
Sa nu uiti de poze
Si pt insigne, si eu i-as mai lasa sa se intercadoriseasca cu cate una, de ex. cel mai bun coleg / colega, de`astea, facute cadou