Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (50)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Legat de intalnire nu am cum sa ajung ,imi pare rau.
asm inchis balonul si vine un nene sa repare pe la glafuri si sa il zugraveasca ......

26 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Corry.....abia astept sa vad ce achizitii faci la dublu
Teo....asteptam vesti de la echo.

eu am terminat de cumparat lucrusoare.....gata avem de toate ....le-am si spalat ,asteptam sa se usuce si sa le calcam.
apoi trecem la spalatul lenjeriileor de patut.

26 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

Citat:
citat din mesajul lui v_florina

Buna dimineata! Vaai, am dormit atat de prost, m-a durut spatele toata noaptea. Spre dimineata am avut asa un chef sa dorm pe burta! Si am facut-o! L-am simtit pe puiul mic cum se misca (zbate) inghesuit, este clar ca nu i-a prins bine. Dar mi-am zis in gand: 'ciocu mic, ca nu moare nimeni 30 de minute. Eu oricum stau tot timpul cum vrei tu!'

Bineinteles ca Razvan m-a certat tare rau de dimineata, dar ce s-ai faci... a fost asa de bine...

Later edit: a mai miscat de atunci, deci totul este ok
_
25+

esti mortala
m-am distrat copios.

si eu dimineata am indraznit sa ma pun pe burta da asa pe jumatate si mi-am luat niste picioare de m-am intors instant
asa ca se pare ca la noi nu merge cu ciocul mic

27+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Si am facut si vaccinul anti-Rh tot ieri, a fost cam dureros, era uleios.

Gata, am plecat! Sa aveti o zi buna, am niste docuri de procesat si eu bantui pe forumuri.

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

fetelor ma scuzati ca dau buznadar, as vrea sa o intreb pe andra bell cat costa vaccinul anti RH.Si daca la prima sarcina l-ai facut.

Multumesc si sarcina usoara in continuare

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 23+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna_M

Corry.....abia astept sa vad ce achizitii faci la dublu
Teo....asteptam vesti de la echo.

eu am terminat de cumparat lucrusoare.....gata avem de toate ....le-am si spalat ,asteptam sa se usuce si sa le calcam.
apoi trecem la spalatul lenjeriileor de patut.

26 + Arianna-Maria

Arianna, nu o sa le iau la dublu, le vo lua diferit.
Nu prea sunt adepta imbracatului la fel ( macar culoarea sa difere)
Tu ce ai luat?Sa-mi fac o listuta

25+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Chiar, Arianna, si eu vreau sa vad lista :) Poate o pui pe mailul comun

25+

Mergi la inceput

Corry ...nu ma refeream la culori duble ....ci la faptul ca o sa cumperi la dublu si este ff frumos.
pe mine m-a relaxat tare cumparatul.

o sa fac o listuta

26 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Si am facut si vaccinul anti-Rh tot ieri, a fost cam dureros, era uleios.

Gata, am plecat! Sa aveti o zi buna, am niste docuri de procesat si eu bantui pe forumuri.

blog

fetelor ma scuzati ca dau buznadar, as vrea sa o intreb pe andra bell cat costa vaccinul anti RH.Si daca la prima sarcina l-ai facut.

Multumesc si sarcina usoara in continuare

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 23+ cu Anastasia-Maria

La prima sarcina nu l-am facut, acum cica asa prevede protocolul de supraveghere a gravidei cu Rh negativ.
Pe piata sunt doua vaccinuri
Rhophylac la 780 lei, este cel achizitionat de maternitati si cel mai cunoscut de medici
Rhesonativ la 440-480 lei (440 la Farmacia Tei, 480 in reteaua HelpNet)
Bineinteles ca am facut Rhesonativ-ul

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Multumesc pentru raspuns andra bell .Eu nu am avut nicio sarcina pana acum, dar stiu ca se face acest vaccin.Nu este obligatoriu sa-l faci imediat dupa nastere nu?Eu asa am crezut, dar vad la tine ca l-ai facut mai tarziu.

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Este obligatoriu sa-l faci dupa nastere daca bebe are Rh pozitiv. Eu l-am facut dupa prima nastere si il voi face si dupa a doua. Se administreaza la cel tarziu 72 de ore de la nastere si este gratuit (in maternitatile de stat)
In sarcina, noul protocol recomanda administrarea vaccinul in sapt 28 de sarcina, daca nu au aparut anticorpii. Administrarea asta nu se deconteaza.

Deci, se face de doua ori.

In cazul tau, daca nu ai mai avut nicio sarcina, discuta cu medicul, nu cred ca va trebui sa-l faci la 28 saptamani de sarcina, dar dupa nastere va fi musai (daca bebe va avea Rh pozitiv)

blog

Mergi la inceput