Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (50)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaemi

Dya, tu despre ce suport pt cadita ai intrebat?
Eu am inteles ca din acela de pus sub cadita, ca sa fie cadita mai inalta nu de cel din prosopel de pus sub bebe....

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 31+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Anaemi, si eu tot asa am inteles, d-asta am si intrebat-o....
In afara de sdcristian, toate cred ca au facut referire la suportul pentru bebe.
Si eu tot asa voi face, ca si tine.Va spuneam ca nu doresc sa arunc banii pe lucruri inutile, prin urmare, voi pune un prosopel in cadita ( suportul pentru bebe, nu mi se pare un lucru vital)!
In schimb, daca voi face cezariana, cel pentru cadita mi se pare destul de important.....sau, trebuie sa gasesc o solutie sa ridic cadita pe ceva....

25+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Anaemi, dar mie mi se pare ca au fost bine copilasii tai, la 3500g-3600g si probabil asta e tiparul si al treilea va fi la fel.

Doctorul ma tot intreba daca am nelamuriri si i-am spus ca sunt mult mai relaxata acum decat la prima sarcina, cand am fost cam crizata. Cica, "lasa ca la al treilea nici n-o sa simtiti" si i-am zis ca la mine nu incape discutie de la treilea bebe, serios ca ma gandeam la tine si mai stiu inca doua mamici cu cate 3 copii, cum o fi si cat de greu v-o fi. Mi se pare ca sarcina asta a trecut repede si usor, la Eva numaram zilele pana schimb saptamana si mi se parea ca timpul se taraste. Ma intreb daca tot asa va creste si baietelul....

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Anaemi, ca sa vezi cat de relativ e totul...
Citeam zilele trecute intr-o carte foarte cunoscuta la nivel mondial (what to expect when you're expecting) ca la sfarsitul lunii a 7-a (sapt. 28-31, atentie!) copilul ar trebui sa aiba 1.400 kg.
Am citit de 2 ori, ca mi se parea un pic cam ireal. Dar realitatea bate teoria, cam intotdeauna deci eu zic sa stai chill. Daca era vreo problema, iti zicea.

27+

Mergi la inceput

Corry, sa stii ca eu am stat 5 zile in spital, la cezariana si tin minte ca am venit acasa, venise tatal meu sa vada copilul si eu eram la baie, aplecata peste cada, spalam niste lucrusoare, asta cam la o sapt dupa operatie. Tata s-a speriat cand m-a vazut, degeaba ii explicam ca sunt bine si ma pot ocupa de casa, a zis ca sunt cam nebuna.

Iar copilul nu l-am bagat in cadita decat dupa ce i-a cazut buricul, nu mai stiu la cat, dar eram perfect capabila sa ma aplec/ridic

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Buna dimineata! Vaai, am dormit atat de prost, m-a durut spatele toata noaptea. Spre dimineata am avut asa un chef sa dorm pe burta! Si am facut-o! L-am simtit pe puiul mic cum se misca (zbate) inghesuit, este clar ca nu i-a prins bine. Dar mi-am zis in gand: 'ciocu mic, ca nu moare nimeni 30 de minute. Eu oricum stau tot timpul cum vrei tu!'

Bineinteles ca Razvan m-a certat tare rau de dimineata, dar ce s-ai faci... a fost asa de bine...

Later edit: a mai miscat de atunci, deci totul este ok
_
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salut fetele,
nu mai tin minte cine ce zicea, asa ca raspund, cat am retinut, la gramada:
stomatolog/durere de masea cautati un nou stomatolog. poate in primul trimestru mai stramba doctorii din nas, dar la varsta asta de sarcina, nu au de ce. eu mi-am scos nerv cu dani in august (am nascut in noiembrie).
suport pentru cadita/bb nici nu am stiu ca exista suporturi pentru cadita, eu la dani tineam cadita pe 2 scaune. eu am pus link pentru suport pt bb.
retentia de apa cat mai putina sare, multa, multa apa bauta. tin minte de la nasa mea, ca varza favorizeaza retentia de apa. in cazuri grave, stiu ca sunt niste medicamente care se dau, dar asta e de vb cu dc gineco.
nu mai stiu ... mai revin

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Felicitari pentru rezultatele bune la echo si bafta celor care au azi

Eu abia pe 20 am programare, sunt si eu curioasa ce greutate o sa aiba ca la morfologica de trim II era cam silfida.

Eu am avut cadita simpla, fara nici un suport de bebe sau de cadita. Ca sa-mi fie mai usor, cand faceam baie la bebe (din prima zi de cand am ajuns acasa) am pus cadita pe o masuta mai joasa. Acum folosesc cadita ca si Sdcristi la carat rufe pe balcon . Cand vine bebelina o dezinfectez si o folosim din nou.

Au inceput si la mine carceii la picioare, azi-noapte ma apucase unul ziceam ca mor de durere...de ieri am inceput sa iau 2 MagneB6 la recomandarea dr ca sa evitam chestiile astea.

As veni si eu sambata la intalnire insa i-am promis lui Razvi ca mergem la gradina zoologica.

O zi usoara tuturor si multi

Crisspy, fericita de Razvi si 24 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Citat:
citat din mesajul lui v_florina

Buna dimineata! Vaai, am dormit atat de prost, m-a durut spatele toata noaptea. Spre dimineata am avut asa un chef sa dorm pe burta! Si am facut-o! L-am simtit pe puiul mic cum se misca (zbate) inghesuit, este clar ca nu i-a prins bine. Dar mi-am zis in gand: 'ciocu mic, ca nu moare nimeni 30 de minute. Eu oricum stau tot timpul cum vrei tu!'

Bineinteles ca Razvan m-a certat tare rau de dimineata, dar ce s-ai faci... a fost asa de bine...

Later edit: a mai miscat de atunci, deci totul este ok
_
25+

Super tare faza....
eu am incercat o data sa stau e jumate de burtica unde are picioarele , ca pe partea cu capul nu indraznesc si a fost chin ,nu am rezistat nici 5 min ,dadea din picioare de ziceai ca acum iese prin piele.

26 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Si am facut si vaccinul anti-Rh tot ieri, a fost cam dureros, era uleios.

Gata, am plecat! Sa aveti o zi buna, am niste docuri de procesat si eu bantui pe forumuri.

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Corry, sa stii ca eu am stat 5 zile in spital, la cezariana si tin minte ca am venit acasa, venise tatal meu sa vada copilul si eu eram la baie, aplecata peste cada, spalam niste lucrusoare, asta cam la o sapt dupa operatie. Tata s-a speriat cand m-a vazut, degeaba ii explicam ca sunt bine si ma pot ocupa de casa, a zis ca sunt cam nebuna.

Iar copilul nu l-am bagat in cadita decat dupa ce i-a cazut buricul, nu mai stiu la cat, dar eram perfect capabila sa ma aplec/ridic

blog

Da, ai dreptate.
Pana o sa le cada buricele ( asta o fi pluralul?), o sa se vindece si operatia..

25+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput