Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (50)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns morenna spune:

buna seara burticute dragute,ce bine de cele care stati in buc ca va puteti intalni,as fi venit si eu dar...asta e ,cum a mai spus cineva poate puneti si voi poze dupa intalnirea asa o sa vedem si noi multe burtici laolalta.....of durerile astea de maselecunosc sentimentul acesta de iti vine sa ti dai una in cap de durereeu de vreo 2 zile fac gargara cu ceai de musetel si imi pun in urechi vata inmuiata in spirt cald si vad ca ma mai calmeaza...ALEXIA ADA astept cu nerabdare sa vad ce mai faci tu cu dentistul...gasca si va doresc o seara buna

26+super fericita cu un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Citat:
citat din mesajul lui Babylicious
Si despre suportul ala, am gasitpe 2 site-uri.
http://pentru-copii.nscmall.ro/Pentru-baie/Primii-Pasi/Suport-baie-pentru-cadita-R0827/
http://www.minijucarii.ro/suport-baie-pentru-cadita.html
Daca aflati unde are, sa shtiti ca vreau si eu!
Va pup si sunt prin zona!

29+ cu
Eliza Maria

eu am luat din cora cu 30 ron ...doar ca husa este din prosop.

25 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Citat:
citat din mesajul lui morenna

buna seara burticute dragute,ce bine de cele care stati in buc ca va puteti intalni,as fi venit si eu dar...asta e ,cum a mai spus cineva poate puneti si voi poze dupa intalnirea asa o sa vedem si noi multe burtici laolalta.....of durerile astea de maselecunosc sentimentul acesta de iti vine sa ti dai una in cap de durereeu de vreo 2 zile fac gargara cu ceai de musetel si imi pun in urechi vata inmuiata in spirt cald si vad ca ma mai calmeaza...ALEXIA ADA astept cu nerabdare sa vad ce mai faci tu cu dentistul...gasca si va doresc o seara buna

26+super fericita cu un

sa vedem maine dr ce zice , sau mai bine zis ce isi asuma sa faca , incerc si eu cu musetel...in cazul in care nu pot adormi
Arianna , iar nu ai somn ??? ai dormit dupa amiaza?

25+ Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexia_ada

25+ Ruxandra Ioana

am dormit .....o ora .
acum ne bagam la caldurica.
ai grija maine la dr. sa iti treaca.

25 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna_M

Citat:

25+ Ruxandra Ioana

am dormit .....o ora .
acum ne bagam la caldurica.
ai grija maine la dr. sa iti treaca.

25 + Arianna-Maria

si noi la fel...cu toate ca imi pare cam frig si in casa de la vremea de afara ...
noapte buna fetele si ne vedem dimineata la cafeluta

25+ Ruxandra Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Citat:
pe noi ne omoara durerea de masea care 3 nopti m-a tinut treaza , de am ajuns sa imi dau la propiu cu pumnii in gura de durere, am fost la dentist dar in afara de un pasament cu dentocalmin mai nimeni nu se baga la o anestezie si omorat de nerv ...dr mi-a dat ok-ul dar se pare ca trebuie sa merg cu ceva scris de la ea la dr stoma. Maine la 2 mai merg la unul sa vedem ce zice si ala .....

Da, unii stomatologi se feresc sa faca astfel de interventii la gravide mai ales in primul si ultimul trimestru. Dar exista unele anestezii speciale, in care substanta activa este diferita si are alt dozaj, dar acul si locul unde se face injectia difera decat cele normale. Acum o luna in Bucuresti (eram trim al II-lea) mi-am reparat 2 carii si am facut si un dertartraj al dintilor, iar una a necesitat anestezie. Mi s-a explicat atunci ce si cum si am facut-o.
Daca vrea cineva telefonul doctorului meu, i-l dau cu placere pe PM. Cabinetul e la 10 min de mers pe jos de la Unirea.

Mergi la inceput

Neatza ,

va poftesc la cafeluta ,un ceiut ,laptic .....avem de toate

26 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Arianna, o cafeluta si la mine, te rog!
Dya,Laura si restul fetelor care ati raspuns, voi va referiti la suportul care se pune in cadita sau sub?

25+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Neata
Eu am facut o extractie in prima sarcina, cred ca prin sapt 10-11, aveam o masea care arata f ok, a inceput sa ma doara si intr-o sapatamana a aparut pe suprafata un firicel negru. Era terminata inauntru, ma durea ingrozitor cu tot cu ochi si gat, ginecologul si-a dat acordul, a zis ca oricum doza de anestezic e mica si nu ajunge in circulatia sistemica

Am fost ieri la doctor, totul e ok, bebe e mare, conform masuratorilor tot devanseaza DPN. Eu m-am paranoizat putin cand am auzit ca e mare, dar doctorul zice ca-i in standarde si ca nici eu nu-s prea mica

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thaimeed spune:

Buna dimineata!

Arianna, multumesc frumos pentru cafeluta cu lapte! E delicioasa!

Dupa ce terminam cafeluta ne pregatim sa mergem la control! O sa venim mai pe seara sa raportam ce ne va spune dr.

Alexia_ada bafta la stomatolog!

Va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa!

Theo 30+ Maria Ruxandra

Mergi la inceput