Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (50)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Pungi pt scutece, sunt niste pungute ca pt gunoi, care se strang la gura si se gasesc la raionul cu scutece.

Paturicile sunt ca niste pemparsi, dar in forma de paturica, nu de chilot. Spre exemplu cand il schimbi pe bebe are tendinta sa faca pipi cand se simte in fundul gol si ca sa nu ude suprafata de schimbat. pui o paturica absorbanta. Poti pune si sub cearceaf, peste salteaua de la pat, se intampla sa mai treaca pipi pe langa pempars.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns squirrel spune:

Ce mi-am mai amintit , pentru colici la Vlad nu a functiont nimic,nici solutia speciala compusa de bunicul pediatru doar purtatul in brate si culcatul pe burta mea. Au durat pana la diversificare. Cu Paul nu am avut asa probleme mari cu colicile dar ne-au testat infectiile urinare.

Parerea mea referitor la pungile pentru scutecele murdare-cand mergeti la cumparaturi si magazine dispun de pungi pentru diverse alimente sau legume incepeti si stocati de acum, nu le aruncati la gunoi si folositile pentru scutece la momentul potrivit. Asa nu cheltuiti bani inutil.

Imi pare rau pentru fetele care au probleme cu maselele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thaimeed spune:

Buna seara!

Ne-am intors de la control si eco. Si suntem bine. Printesa are la 30 de saptamani si 2 zile 1698g! Ca greutate este mai mare cu trei zile, iar ca lungime e mai mare cu a saptamana si 5 zile! DPN a scazut la 9 iulie!

Nu a vrut sa pozeze azi...i s-a parut mai interesant sa doarma cu capul bagat in plancenta.

Cam astea sunt stirile!

Pupam strumfitele, piticii si toate burticile

Theo 30+ Maria Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Felictari!

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thaimeed spune:

Confirm si eu pentru intalnirea de sambata!

Theo 30+ Maria Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Felicitari Teo si Ireth pt vestile bune

26 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Ireth, paturici absorbante: http://www.scutece-happy.ro/content/Folder.2007-01-10.4539/Folder.2007-01-11.2533/Folder.2007-01-18.0311

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Theo, Ireth, multe felicitari pentru eco

mamutz, multumim pentru informatiile atat de bune! Este tare de treaba ca iti aloci atata timp sa ne pui si pe noi la punct.

Adra, Doamne, eu ti-am tot zis Andra. Si de doua zile vad ca toate fetele ii dau in sus si in jos cu Adra. Imi ziceam in sinea mea ca fetele au mancat o litera Acum, am vazut. Eu te-am botezat de fapt
_
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Buna seara burtici!

In primul rand, Hristos a inviat!

Sper ca toate ati avut parte de un Paste frumos in familie, linistit si cu bucate alese.

noi ne-am intors ieri dintr-o asa zisa vacantza care s-a dovedit a fi mai mult un dezastru decat vacantza.

In primul rand, matza mea nu a mancat nimic altceva toata perioada asta decat pufuleti si iaurt danonino..ce sa zic, groaznic pentru noi. A fost traumatizant sa il vad ca ii e foame si nu mananca nimic ca nu ii place... In rest s-a jucat continuu, a alergat dupa animale prin paduri si la mare. L-a stresat continuu pe al meu sotz ceva de speriat. Nu l-a lasat deloc in pace, m-a chinuit si pe mine cat a putut. Am alergat cat nu am alergat toata sarcina, l-am carat, am sarit, am urcat muntii, am mers cu masina off-road (de am zis ca pup pamantul in momentul in care ajung cu bine acasa).

A fost o aventura in adevaratul sens al cuvantului. Deja ne rugam sa ajungem acasa intregi si sanatosi la minte (ca la trup nu stiu).

Evident ca am avut/am contractii zilnice, unele dureroase, altele mai putin, nici nu stiu cum stau cu colul, mi-e frica sa aflu.

De mancare nu prea ne-am bucurat ca nu puteam manca, numai mirosul de carne imi starnea greatza, mai multa apa am baut si legume am mancat...si totusi inca 2 kg s-au acumulat.

In avion m-a apucat o durere de mijloc de am zis ca mor de durere, uterul contractatbine de tot...nu va spun , m-am speriat destul de rau. Am avut si intarziere de jumate de ora (din cauza cetii dense aeropotul a fost inchis si am fost nevoiti sa survolam zona in tot timpul asta) si sincer mi-era teama sa nu ma apuce nascarea prin avion.

Am ajuns in sfarsit acasa, unde am incercat sa ne relaxam insa inca eram destul de tensionati dupa zilele astea asa de pline.

Acum slava Domnului parca ne-am mai linistit, matza noastra a reinceput sa aiba apetit, papa orice, papa cu pofta mai ales lapticul lui... A mancat si mere cu mine , ceea ce e o premiera. S-a vazut clar ca i-a fost dor de casa lui, de jucariile lui, le-a imbratisat si le-a pupat de mii de ori.

De citit, sa ma iertati insa nu am avut puterea sa ma pun la curent cu ultimele evenimente. Sper totusi ca sunteti toate bine si bebeii la fel

Eu acum am inceput sa imi fac ultimele pregatiri, caci vad ca la cum decurg lucrurile nu vreau sa ma astept cu vreo surpriza. Mai nou trebuie sa folosesc padurile ca de cateva zile imi patez tricourile de la colostru...deci, balul a inceput.

Azi am gasit o super- oferta si am reusit sa iau scoica (scaun masina grupa 0) Maxi- Cosi la 100 de euro (redus de la 200), si pompa de san electrica Medela. imi stateau pe cap rau de tot.

Acum mai trebuie sa imi pregatesc bagajul de spital (pentru orice eventualitate) si cateva hainute la bb, sa stiu eu ca are cate ceva pregatit.

Bb il simt tot foarte foarte jos, cum da cu capul numai in col.

Fetelor, deocamdata cam atat, ca inca sunt destul de obosita si am impresia ca am intrat in criza de timp (imi fac diseara lista cu ce mai trebuie cumparat si sa imi fac bagajul pentru spital...just in case).

Va urez o noapte placuta, usoara (fara arsuri sau insomnii) si bebici cuminti si sanatosi!!!

Felicia,de pui (Gabriel) si 28+ cu bulina (Mihai sauAnamaria???)
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Legat de pugi pentru scutece, va spun din experienta ca cele mai bune sunt cele mai ieftine. Luati pungi pentru sandvisuri/ legume / fructe si le puteti folosi cu succes. Sunt multe si ieftine. Chiar nu merita sa ddati o gramad de bani pe cos de gunoi special care are nevoie de pungi de gunoi speciale si tot asa. Rezultatul e tot acelasi insa economia la bani e semnificativa.

Felicia,de pui (Gabriel) si 28+ cu bulina (Mihai sauAnamaria???)
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput