Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (50)
Raspunsuri - Pagina 13
Krissy spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ramyy
eu i-am pus in vedere ca vreau ca el sa puna priza sa nu aduca cumva un electrician...dar asa e si el ...e de parere ca fiecare cu treaba lui..daca ceva se strica in casa chemi mesterul... daca nu am avea femeie la curatenie ...ne-ar manca gandaci...acum face intradevar mai mult ca de obicei ...dar oricum nu e suficient. |
ca nu e reparata aia si aia si ca de ce nu s-a rezolvat problema A si B
Bine ai venit OanaL, sarcina usoara pana la sfarsit si sa fie sanatoasa strumfitza!
Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si
25+ cu 
Poze
"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"
anaemi spune:

pt listute ! chiar daca sunt la al 3 lea si teoretic ar trebui sa stiu...dar mai uita omul
![]()
Adra,Mamutz eu ma gandeam ca bebe ar putea fi mai micut decat primii doi.
Dar , daca Mamutz a citit in carti ca bebe isi dubleaza greutatea in 2 luni, inseamna ca asa o fi
.
Rammy, babyblue
...
Florina, mai poti sta pe burta la 25 s ? Super...Asa-mi vine si mie cateodata sa ma asez pe burta....dar mai am puuuuutin putin si o sa recuperez![]()
Dya, eu ti-am zis ca am avut cadita simpla fara nici un suport. Dar cred ca ar fi oarecum bun un suport din ala, pt ca nu mai trebuie sa stai aplecata.
Crisspy bafta in gasirea solutiilor cele mai bune ! 
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) &
31+ 
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
mamutz spune:
Anaemi dr mi+a zis, nu am citit eu si l-am crezut pe cuvant. Probabil daca bebe ia ca la carte.
30+ 
mamutz spune:
Se ofera cineva sa imi schimbe si mie hainele de iarna din dulap cu cele de primavara/vara
. Eventual sa curate incaltamintea de iarna sa o puna la locul ei
. Ma ia cu frisoane cand ma gandesc la cate trebuiesc facute si eu nu pottttt.
30+ 
anaemi spune:
Din listuta:
-lampa de veghe am folosit si inca folosim pt copii
-sac de dormit nu am folosit
-manusele am folosit doar la Filip
-mameloane nu am folosit. In schimb mi-am dat la greu cu Garmastan
-am mancat la greu Galactogil pt stimularea lactatiei (la Anastasia)
-termometru baie, am avut, dar a ajuns la jucarii
...am verificat cu cotul (sotul, pt ca mie imi place apa (mai) fierbinte si nu prea imi dau seama de temperatura cea mai buna
)
-video monitor, baby-phone- nu am avut (casa mica...probabil ca la o casa mai mare este mai util)
-paturici absorbante nu am folosit, dar am un fel de scutecele impermeabile...oricum cred ca paturicile sunt utile, mai ales in deplasari
- uleiuri de corp...am folosit la Filip, la Anastasia nu pt ca nu statea...dar sincer prefer lotiunile in locul uleiurilor, pt ca intra mai bine in piele si nu raman asa uleiosi bebeii. Acum fiecare cum vrea 
-batista bebelusului ffff utila.
- crema de fundulet- noi am folosit, folosim si o sa folosim crema de galbenele. La noi a functionat cel mai bine.

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) &
31+ 
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
lisssa_ana spune:
oanaL bun venit! scrie 10 mesaje sa scapi de moderare. sarcina usoara
Mama de Ana si
31+
Fashion
mamutz spune:
Pt mamicile care conduc: de cumparat oglinjoara pt masina, care se pune in fata lui bebe astfel incat sa il vedeti in oglinda retrovizoare (sau oglinda pt urmarit copii in spate, masinile care au in dotare, la mine are), avand in vedere ca scoica se instaleaza invers sensului de mers si nu il vedeti pe bebe din fata.
Eu din lista cumpar ce cred ca imi trebuie neaparat cand il aduc pe bebe si restul in functie de cerinte.
30+ 
Krissy spune:
Sper ca n-oi fi si io ca ea, in aeroport
, Doamne-fereste... Na' ca m-ai speriat acuma...
Oglinda retrovizoare pt carseat - NU; nici noi n-am folosit, nu are ce face mare lucru bebe, iar daca e "scandal" oricum trebuie sa tragi pe drepta sa rezolvi "problema".
Monitorizare audio-video - DAAA, una dintre cele mai bune investitii, ca e casa mare si mi-am putut face treaba sau avea musafiri in alte colturi. Am folosit pana aproape la 4 ani, ca si la dormitul de amiaza e f la indemana.
Paturi impermeabile - DA, f bune ca mai schimbi bebe cateodata si pe pat sau in masina, sau sunt bune in calatorie si cand copilul e in "training" sa scapi de pampers.
Creme de fundulet - si la noi a fost de baza crema de galbenele si de tataneasa. Pt fetele de aici o crema cu zinc must-have e www.walgreens.com/store/c/triple-paste-medicated-diaper-rash-ointment/ID=prod2389540-product" target="_blank">Triple Paste Ointment.
Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si
25+ cu 
Poze
"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"