Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (50)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna_M

Citat:
citat din mesajul lui corry_28

Arianna, si te-au "taxat" si pentru cele doua lenjerii??????
Adica, ai platit transport?

25+cu "Mugurel" si "Strugurel"

oooo ....da ,15 ron .
m-am uitat acum pe site si vad ca au scumpit lenjeriile

26 + Arianna-Maria

Pai, la cata reclama le-am facut............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

se pare ca azi e ziua nervilor...de cand sunt gravida incerc sa nu am enervez da azi nu am reusit.

vrem sa punem centrala si am vb cu socrii sa vina nenea ce le-a pus lor sa vada si la noi si sa ne faca o oferta ..la care socrii zic ok am vorbit vine vineri asta a fost sapt treuta...ma suna acum socru pe mine bineinteles ca doar eu am 2 perechi de OO in casa asta si imi zice ca vine omul vineri si se apuca de treaba ...eu am ramas muta ..ce traba frate nici nu a vazut ..unde e ofera ..cat costa..de care centala..etc ...il sun pe sotu sa vb cu ta-so ca eu nu ma am nervi ...si binenteles ca tot eu sunt de vina ca nu trebuia sa vb.
pai ce dracu sa fac ca daca stau dupa el vin cu bebe de la spital si aia tot lucra la centrala ....
ffff tare m-am enrvat acum o sa fac si eu ca babyblue sa stea cu ta-so aici sa face ce vor eu luni merg la mama si stau frumos cu burta la soare in leagan si in foisor cu o carte in mana ...ca daca stau aici sigur omor pe careva.

de cand sunt gravida am tot tacut ca saracu ce greu ii este munceste asa mult la proiectele ce le are si la birou si e mai tot dus si acasa face de toate si mananca numai el stie ce ca e nu mai gatesc..si imi face si mie..da acum gata ...da-o dracu de treaba ca doar eu sunt cu burta la gura si pe mine ma dor toate de la pisulica pana la parul din cap...wow il mananc cand vine acasa cu tot cu papuci ..daca pana acum nu a vazut ce inseamna hormoni de femeie gravida azi vede sigur

soryy ca va spun voua nervi mei da crepam daca nu ziceam cuiva.

27+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Ooo, ramyy, ii plang de mila
Dar da-i, ca merita!!!
Glumesc, te inteleg perfect!
Asa este si al meu: mototol!
Daca nu as fi eu un caracter mai puternic, nu stiu ce ne-am face....
De ex, trebuie sa-i arat eu ca s-a ars un bec, ca s-a defectat ceva..
Nici nu vreau sa-mi amintesc ce fel a sadit gazonul ... si cate alte exemple.....
Incerc sa nu mai ma gandesc la astea si sa ma relaxez, INCERC!!!!

Oricum, m-ai facut sa rad cu postarea ta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui corry_28

Ooo, ramyy, ii plang de mila
Dar da-i, ca merita!!!
Glumesc, te inteleg perfect!
Asa este si al meu: mototol!
Daca nu as fi eu un caracter mai puternic, nu stiu ce ne-am face....
De ex, trebuie sa-i arat eu ca s-a ars un bec, ca s-a defectat ceva..
Nici nu vreau sa-mi amintesc ce fel a sadit gazonul ... si cate alte exemple.....
Incerc sa nu mai ma gandesc la astea si sa ma relaxez, INCERC!!!!

Oricum, m-ai facut sa rad cu postarea ta

daaaaaaaaaaaaaa ii ploua in gura la fazele astea el imi aduce bani acasa toti pana la ultimul leu si e drept nu sunt putini ..dar frate stau cu becu ars luni de zile daca nu ii zic nu il pune...
s-a sricat o priza in hol acum cativa ani era intr-o primavara si i-am tot zis sa o schimbe..vezi de treaba... prin vara i-am zis ca ii dau termen pana la craciun sa schimbe priza daca nu ..nu mai vede sex 6 luni...ia ghici cand a pus priza ? in ajunul de craciun

27+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Ramyy bine ca a schimbat priza, al meu plateste pe cineva sa o faca, nici nu se oboseste sa se uite la ea. Se minuneaza toata lumea acum ca imi face mancare, ca nu a pus mana in viata lui sa taie o felie de paine, pt ca nu a fost niciodata nevoit. Acum vrea nu vrea, face de toate, ca femeia nu vine in fiecare zi. Si toata lumea ii spune sa se descurce asa ca nu prea are multe ajutoare

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxidoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

ireth, da, tot acolo. e ok si acum e deschisa si terasa.

deci cine confirma pt intalnire, sambata ora 15 la restaurantul cantuccio langa parcul carol?

pana acum:
- eu
- ireth
- oxidoni ?
- thaimed ?
- babylicios ?

_

25+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Confirm si eu, doar ca inca nu mi-am dat seama cu ce pot sa ajung acolo (ratb).
La 'scoala mamei' merg la maternitatea Bucur...daca ma poate indruma cineva de acolo...?

30+ cu Miruna-Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamutz

Ramyy bine ca a schimbat priza, al meu plateste pe cineva sa o faca, nici nu se oboseste sa se uite la ea. Se minuneaza toata lumea acum ca imi face mancare, ca nu a pus mana in viata lui sa taie o felie de paine, pt ca nu a fost niciodata nevoit. Acum vrea nu vrea, face de toate, ca femeia nu vine in fiecare zi. Si toata lumea ii spune sa se descurce asa ca nu prea are multe ajutoare

30+

eu i-am pus in vedere ca vreau ca el sa puna priza sa nu aduca cumva un electrician...dar asa e si el ...e de parere ca fiecare cu treaba lui..daca ceva se strica in casa chemi mesterul...
daca nu am avea femeie la curatenie ...ne-ar manca gandaci...acum face intradevar mai mult ca de obicei ...dar oricum nu e suficient.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Salutari si de la noi

Adra, feliciatri pt rezultate, asteptam si rezul lui Thai

eu sunt rupta de oboseala. A venit brusc caldura la noi si Ana nu prea a putut dormi cum trebuie, de la 3.30-5 Am am facut facut ture...si tot s-a trezit la 7.30.

Noi avem de toate daca va fi fata, dca va fi baiat...am sa ii fac la Cristi o lista si sa se descurce.Daca nu, voi imbraca copilul in roz si mov

o zi buna sa aveti!

Mama de Ana si 31+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Mamutz, ti-am mai spus parca, mii de !!! O lista super-completa, din care fiecare isi poate alege ce i se pare necesar ! Foarte utile informatiile de la tine, la fel si cele cu concediul, mi le-am salvat si printat !

Dintre cele pe care le-ai scris tu, eu de exemplu NU am folosit:
- lampa de veghe (bb nu e invatat sa doarma pe lumina si nici nu-i trebuie, lampa e doar pt tine)
- manusi (stiu ca unii folosesc, noua ni s-au parut inutile si incomode, tot timpul ii cadeau din maini; exista o superstitie ca sa nu-i tai unghiile pana la botez, dar mie mi s-a parut stupida si n-am tinut cont de ea)
- botosei (aveam salopete cu piciorus)
- paturici absorbante (aveam scutece din finet si puneam un plastic sub ele cand o schimbam)
- perie par (care par ? a noastra era cam cheluta )
- ulei de corp (am folosit doar ulei de masline, nu ai nevoie de 2 tipuri)
- mameloane de silicon (bb nu a vrut sa le foloseasca)
- termometru apa (am testat apa cu metoda babeasca, cu cotul; n-am avut plangeri )
- video monitor (am avut doar baby-phone - audio, de la 4 luni, cand l-am mutat pe bb in alta camera; dar trebuie sa fie bun !)
- dispozitiv anti-antari (mi-a fost frica de chimicale)

Asta pentru mamicile care vor sa faca economii ... Oricum veti lua / veti primi lucruri in plus si veti avea nevoie de altele, asa ca identificati farmacii non-stop in zona voastra, ca sa alerge sotul dupa cumparaturi !

Irina (2006) si 26+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

noi am folosit mameloane de silicon o perioada buna si numai la un san, foarte pretentioasa fiica mea.

Acum voi cumpara decat daca este necesar, este o munca in plus pt mame, spalat/dezinfectat

Mama de Ana si 31+

Fashion

Mergi la inceput