Pufuleti de Ianuarie - Februarie 2010 (21)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Am disparut ca magarul in ceata, but here I am ....am avut niste zile pline, sotul e cateva zile acasa si profit la maxim, plus niste decizii de luat(ce tin de viitor) asa ca foarte ocupata

Ma topesc dupa Ariana , o intreb te cheama Ariana? si ea spune : " An(i)ana " .

Miremia ce frumos ai povestit de Mara, , sa va fie de bine iesirea, ca tare frumos a fost(dupa cum povestesti) .
Eu am mai folosit aerul conditionat in masina( la minim, nu sa bata pe noi) cand era mai mica Ariana, ca era irespirabil aerul in masina(iar cu geamul deschis mi se parea fff curent).

Lorex imi pare rau de problemutza bobitzei, sper sa rezolvati cat mai repede

Am spalat si eu la mana si clatit cu apa rece(uram sa spal lenjeriile de pat), asa in vreo 2- 3 ape clatite, asta pe vremea studentiei; dar nu a durat mult pt ca ai mei vazand ce fata gospodina eram(locuiam cu sotul, atunci prieten) mi-a facut cadou o masina de spalat ....mi se pare un lucru necesar acum si ffff util(mi-ar fi greu fara, na ca daca m-am obisnuit cu binele )

Va multumesc frumos de aprecieri si comment-uri....tot imi spune lumea ca sunt fotogenica, asta e un lucru mai nou, nu am fost asa mereu dar stiu de ce e asa acum.... implinirea sufleteasca se vede in exterior

Alicredo sper sa luati decizia cea mai buna

Mami de fetita frumusica

Motto-ul de azi:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Bea l-am vazut pe Ivan , ce frumos , chiar am ramas fara cuvinte cand l-am vazut cum urca el scarile, ce dexteritate are....Bravo Ivanel

Mami de fetita frumusica

Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Va multumesc frumos de aprecieri si comment-uri....tot imi spune lumea ca sunt fotogenica, asta e un lucru mai nou, nu am fost asa mereu dar stiu de ce e asa acum.... implinirea sufleteasca se vede in exterior

Mami de fetita frumusica

Motto-ul de azi:

frumos le mai zici....
Ariana!
pupam fetele frumoase si fotogenice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Alicredo iacata-ma... hai ca bag tot intr-un mesaj

Mire ce frumos s-a jucat Mara... se cunoaste ca e fetitza. Eu cred ca daca il bagam pe Dav acolo, sigur se lasa cu victime.

Lorex sper sa rezolvati problemutza repede.

Simply ce fetitza desteapta e Ariana... noi tot la stadiul de cateva cuvinte suntem... asa sunt baietii

Aerul conditionat l-am folosit si noi mereu... nici nu se putea altfel cu patru suflete in masina si 30 de grade la umbra.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity
Ma topesc dupa Ariana , o intreb te cheama Ariana? si ea spune : " An(i)ana " .

Alicredo sper sa luati decizia cea mai buna

Mami de fetita frumusica

Motto-ul de azi:

Pupam vorbareata mica si pe mami a ei, tare frumos ai zis!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Mire ce frumos s-a jucat Mara... se cunoaste ca e fetitza. Eu cred ca daca il bagam pe Dav acolo, sigur se lasa cu victime.

Aerul conditionat l-am folosit si noi mereu... nici nu se putea altfel cu patru suflete in masina si 30 de grade la umbra.

Mamica fericita de Mara si de David

La primul si al doilea contact cu puiul intentia a fost sa-l apuce de gat pe bietul pui, deci nu e nici ea prea departe de Dav.

fetelor pt raspunsul ref la aer.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

fetele, ma duc sa pun o poza pe mail cu problema fetei mele. are o iritatie insistenta care nu cedeaza la nimic si nu s-a ameliorat deloc intr-o saptamana....poate ati patit..

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

nu-i mai pune pampers, doar chilotei , sau daca ii pui pampers s-o schimbi imediat cum face pisu, dar cel mai bine fara pampers, se poate sa fie urina mai acida; i-ai schimbat ceva in alimentatie, i-ai dat vreun fruct nou? a mea mai face iritatii de la kiwi sau ananas;
poti s-o speli cu ceai de musetel, dupa fiecare pipi dar doar sa tamponezi , la fel si cand o usuci cu prosopelul numai tamponezi usor ;
la noi a mers cu sudocream, sau poti sa incerci cu albastru de metil, pui pe un betisor de ureche si tamponezi usor pe bubute;
Sanatate multa, si vorba Mirelei, ochisorii nu ni-i arati?

Mergi la inceput

Am readmirat galeria de pufuleti superbi.
Sa ne traiasca micutii ca tare frumosi sunt!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

miremia la ce ora e?...stii tu....romantismul...

simpli...da' frumos le mai stii zice

nyny...baga mare ca maine sunt acasa...

gata si cu showul pe azi,no comment..va pupicesc pe toate ...noapte buna

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetili...la coffe fierbinte, va rog....

la noi e toata lumea treaza de juma de ora...eu as mai fi dormit dar se pare ca jijelu e fresh desi aseara pe la 11 a adormit...

mire...ai povestit asa frumu de iesirea voastra...e love mare acolo la voi

lorex...multa sanatate bobitei...ti-au mai zis fetele...je sunt total nepriceputa la chestii medicale..3w2

simpli...mi-a placut f mult cum vb de familia ta...pareti asa de linistiti si impliniti...

am uitat in rest....plus ca jiji umbla precum prasnelul....mormaie pe limba lui...ridica o mana si cere...tot in limba lui...diverse...asa ca s-a dus linistea de la cafea...

sa aveti o zi superba

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput