MONTIGNAC (158)..STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 5
Somleac spune:
Uffff eu si ieri si azi pe langa monti. ieri am fost cu copii mari la concurs de pian, nu am stiut ca dureaza toata ziua si nu m-am pregatit cu nimic la mine, iar azi avem colici, am imbucat pe apucate si numai prostii
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011
cge spune:
'neata,
Am inteles cu musacaua, multumesc de reteta.
Aveam vinete coapte, am executat salata de vinete si o sa cumpar alte vinete ptr musaca.
Eu sunt in zona, obosita, ca am avut spectacol de sfarsit de an la scoala aseara (mai este 1 luna pana se termina scoala).
Azi am mancat de dimineata 2 felii de paine integrale cu salata de vinete, la pranz am gratar cu salata verde cu de toate, iar diseara supa de pui cu paste integrale.
Child, bravo, daca reusesti sa functionezi numai cu salata.
Nu esti prea slabita, ca trebuie sa alergi si dupa nazdravan ?
Ralu, wauu, plaja, pe aici inca nu e asa cald.
O zi buna,
JulieX spune:
buna!
nu prea suntem vorbarete zilele astea...
eu intru in w-e obosita, dar se anunta vreme buna, plecam din Bucuresti, deci... o sa fie bine
va doresc sa petreceti frumos zilele astea, sa nu stati in casa si sa mancati cat mai monti! ne auzim luni la raport
brindusik spune:
io nici se sa spun?
meniu ieri:
MD: lapte cu fulgi
G, P: porumb prajit cu sare
C: juma de borcanel(vreo 50g) de mancare de copii si o pruna
Meniu azi
MD: lapte cu fulgi
G: para
P: ultima portie de musaka cu gogosari murati
G: un paharel de piure de fructe
C: salata de fructe cred ca merg la bazin si nu vreau sa mananc dupa prea mult
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
puisorul spune:
Buna dimineata dragelor
Ralu, sa aveti vreme frumoasa si calda
Julie, unde plecati? Distractie frumoasa
Brandu,ai fost la bazin? Ti-am mai zis cat te invidiez?
Somleac, nu te supara ca nu suntem la intrecere .Incet-incet iti intri in ritmul monti.
Ia vedeti cu ce m-am indeletnicit aseara http://www.culinar.ro/forum/continut/Dieta-Montignac/26641/Reteta-Montignac-Terina-de-afine/. Am facut o combinatie de zmeura,afine si visine,le-am strecurat si am pus si un pic de sirop de agave . Partea alba am facut-o numai din crema de branza si frisca. Deocamdata e la frigider, revin mai tarziu cu impresii.
Meniu azi:
MD: wassa,salata de vinete,castraveti
P: ciorba de legume cu taitei de orez, tocanita de pui
C: mai vedem
Azi planuim o iesire in gradina Botanica iar maine vizitam o ferma si apoi la gratar . Fara cartofi, doar cu salata
Un weekend frumos si linistit va doresc
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
puisorul spune:
Tot eu sunt cu feedbackul despre terina cu fructe de padure: . Delicioasa...seamana cu panna cotta asa ca ne-am declarat fani ai acestui desert. Cred ca mergea si fara agave.
brindusik spune:
puisoaro arata ff bine minunea de ai facut-o!!! un fel de Truffle de le-am facut eu de revel si de care mai mancam aici(la fel desertu meu preferat)...numai ca la alea treaba alba e facuta cu crema de ecler
am uitat sa spun ca da am fost la bazin..o fost mai bine Cl de data asta.parca nu mirosea asa tare
puisorul spune:
Revin cu cina de azi: ciuperci pleurotus, taiate fasii, cu ulei de masline si usturoi la wok.
Si pt gratarul de maine am gasit in Real carnati picanti din carne de curcan( dupa eticheta par conformi si nici nu au E-uri) si frigarui de curcan. Am dat 10 lei pe cateva rosii cu gust de nu-stiu-ce dar nu de rosii
Inca una si ma duc. In ciorbita de la pranz( cu radacinoase,gulie dar fara carne) am pus taitei de orez, sos de soia si oyster sos. A iesit o supa asiatica foarte gustoasa
brindusik spune:
io m-am hotarat saptamana asta mananc carne la cuptor cu legume(asta la munca) si acasa o sa-mi fac ciorba de afumatura(again)
si deja am luat fructe de padure congelate si gelatina si ceva brinza si smantana de frisca sa fac praji de a sugerat-o puisoara
am un chef nebun sa mananc seminte...si n-am
puisorul spune:
Brandu, nu regreti daca faci prajiturica.
Azi am luat de la DM cus-cus integral care are cica IG 45. Acum sunt in cautare de retete...