MONTIGNAC (158)..STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

andani si io is curioasa cum arata meniul tau pe o zi...adik de exemplu ziua de azi

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Buna!!!

ce mai faceti, ce mai gatiti azi?
Azi am mancat cam haotic, dar monti...a venit cineva cu prajituri la servici, dar de data asta am avut la mine o punguta de amande si am rontait cat ceilalti s-au imbuibat. In loc de sucuri am baut o sticla de apa plata de 1 litru si recunosc cinstit ca la sfarsit ma simteam tare bine.
Va mai scriu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Bravo, Ralu!!

Si eu tot asa la sarcina cu Anca am luat vitamine (am cerut eu doctoritei), aveam o perioada stresanta si la serviciu si acasa cu Victor, si nu eram in stare sa mananc din toate cate trebuiau.
Dar am fost mai atenta la ce mancam, doctorita mea m-a avertizat ca intr-un fel se slabeste la 23 ani, si altfel la 29.
In final cu Anca am luat mai putine kg decat cu Victor, dar ea ca bebelush a fost mai mare.

Meniu azi:
Mic dejun: o lipie integrala cu tzatiki + cafea neindulcita;
Gustare: para, 2 mandarine;
Pranz: salata de ciuperci cu tzatiki + 1 hamburger (numai carnea)+ 2 patratele cioco neagra;
Gustare: 1 iaurt 0%
Cina:salata verde multa cu de toate + lipie cu humus

Sa vad cum rezist lg. pizza, am facut aseara o pizza mare , cu aluat facut la masina de paine ptr ceilalti norocosi din casa.

O zi buna si conforma,

Mergi la inceput

julie ti-am vazut pozele..mie imi place cum arati...adik arati ca un om normal nu esti disproportionata si eu una nu vad bratele alea mari

cristina sa stii ca in hamburgerii de la Mc pun si zahar

ralu mie mi s-o intamplat asta cand am tinut prima oara monti si m-am dus la o reuniune de familie si ii vedeam cum bagau in ei prajituri si mancare nepermisa..pur si simplu mi-o venit sa var ca ii vedeam ca pe niste oameni obezi care nu se pot controla..si cred ca asta m-o si facut atunci sa nu pun gura pe nimic nepermis(prima oara cand am tinut am tinut ff strict...si am slabit in 3 luni 9 kg)

Mergi la inceput

meniul meu azi:
MD: lapte cu fulgi(imi era prea somn sa mai mananc si vreun fruct)
G1:2 prune,si o cana de lapte cu nes(de care am tras toata ziua)
P: musaka libaneza cu gogosari murati
G2: un paharel de piure de fructe
C: momentan nu imi e foame deloc deci nush ce o sa mananc ca o sa ajung pe la 9 acasa,poate niste ananas...nush

am uitat sa spun ca am luat si niste chestii de rontait..un fel de orez expandat is niste banuti pe care e pus sos de zmeura...tot organic si tot pentru(si nu are ulei)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Brandusa, hamburgerul e facut de noi acasa pe gratar bine cu carne cumparata.
Nu putem controla chiar tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Hello girls la ceas de seara

Somleac, felicitari ca te-ai mobilizat asa de repede . O sa vezi ca vor manca si copii tot mai monti ca doar mancarea e buna, trebuie doar sa incerce.

Si acum ca sa ma laud Stefi nu a mancat inca niciodata la Mc. O data a gustat cativa cartofi prajiti si gata. De obicei cand mergem in mal mancam la chinezi, iar zilele de nastere in Cluj cel putin se tin la locuri de joaca cu pizza si tort.

Meniu ieri:
MD: wassa, pateu de ciuperci, rosii cherry
P: lipie cu hummus, rosii, masline
C: cod la cuptor cu broccoli

Azi:
MD: lipie, omleta, rosii cherry
P: lipie cu hummus, rosii, masline
C: calamar la cuptor cu legume mexicane

Ma duc sa fac baie la pitica asa ca va urez noapte buna

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Buna dimineata doamnelor

Am scris o perioada buna de timp meniul meu in ianuarie, februarie .... si am scris ieri in mare ce mananc si ce nu mananc ... nu sunt eu modelul chiar de urmat .... pentru ca v-am spus ca la mine trebuia sa fac mai mult decat sa fiu cuminte monti , care nu facea decat sa ma mentina ... trebuia sa mai scot alimente din meniu , alimente cu care prima oara am slabit si acuma nu .... sunt multe alimente pe care monti le permite si eu totusi nu le mananc pentru ca altfel nu reactionez .... stiti expresia "faceti ce spune popa nu ceea ce face popa "

meniul meu de ieri :
md. pateu (facut acasa) cu ardei si rosie
g. 1 mar si 1 para
pr. spanac cu soia si usturoi , salata verde
g. ananas cu capsuni
ci. salata verde cu ridichi , ciuperci la gratar

meniul meu de azi:
md. doua oua fierte si putina branza dulce
g. mar
pr. gratar de vitel , sana
g. capsuni
ci. peste la cuptor pe sare

Puisorule te felicit pentru performanta de a nu o duce pe Stefi deloc pana acuma la MC .... chiar e o realizare in zilele de acuma cand altceva nu stiu copii

brandusik pireu de fruncte spui la fructe pune in blader si omogenizate nu ???? eu ii spun smoothie
ce e aia musaca libaneza ???

Julie imi mentin pozitia, din punctul meu de vedere arati superr, esi manechin ce mai ... pupppp

Child lipiile astea ce le papi le faci tu ???? si humusul tot preparat in casa ??? cum il faci??? cred ca nu am facut niciodata

Ralu felicitari , vezi ca se poate draga mea ... ai vrut si ai putut nu ?? te puppp

Ninha zmeurici ??? hmmmm .... tocmai am povestit de meniul meu si ieri si azi

va puppppp

andanii

Mergi la inceput

andani asta e reteta http://www.culinar.ro/forum/continut/Dieta-Montignac/26976/Retete-montignac-Musaka-Libaneza/
pot spune ca e f buna si satioasa

piureul asta nush ...cre'ca o fi smothie..nu am blender si asta edeja pus la paharele deci nu mananc ca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Neatza monti-girls!

ANDANII sa stii ca nu eu sunt cu lipiile, ci Puisorul
Am si eu o reteta de lipie, care poate fi folosita la saorma, dar mai mult pentru F2

Meniul de azi:
- mar, jumatate de para, o felie de paine cu gem, cafea
- supa deasa de legume cu carnita de pui, cafea decofeinizata
- ceai verde
- salata cu rosii, ardei, castraveti, ceapa, usturoi si telemea
- iaurt
- ceai de fructe

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput