Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (130)
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alice_Elena/Alice_Elena.jpg)
Alice_Elena spune:
diana, te intrebam ca am nascut in aceeasi zi si ma gandeam ca ai nascut in bucuresti :)
cristina bravoooo :)))
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
ramo1901 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mov_79 ceau fetelor alice, wow felicitariiiiiiiiii, ma bucur enorm pt tine ![]() asa imi place cand citesc despre bb2, la noi nu stiu daca va fi cazul...dar daca am staai bine financiar mi-ar placea sa infiem o fetita.... ramo, eu cand avea M 5 luni am observat ca ii pocnesc articulatiile, oasele... pediatra mi-a zis ca se acumuleaza aer si din cauza asta si dupa ce face 2 ani pot sa ii dau suplimente de genul Omega3,... La multi ani sarbatoritilor v-am pupat, Oana&Mihnea mama lui Mihnea Damian |
Multumesc de raspuns,pupici
![](floare.gif)
crispro spune:
hihi..
Alice, tot vreau sa iti spun- mi se pare super super fain ca o sa ai copilasi de varste apropiate!!! cred ca e fain pt copii, cred ca de pe la vreo 4 ani iti e usor si tie, poti merge cu satra in excursii, copiii vor fi intelegatori, tu si sotul inca foarte tineri! Ma bucur mult! SI ai noroc ca Mara e cuminte, doarme foarte bine, mananca asa si asa, e harnicuta. Macar stii ca nu ai de leganat noaptea si pe ea. Un pic greut la inceput de bebe2, dar trec toate... si mai ales ca ai 2 soacre sa te ajute! Dar cum tu esti optimista forumului, nu ma indoiesc ca vei fi numai un zambet si bunadsipozitie si cand iti e mai greu!
Sa-l ajutam pe Alex
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Diana_Eva/Diana_Eva.jpg)
Diana_Eva spune:
Cris - O bucata mare si tare draga e de acolo. S-au mutat insa demult in Dobrogea (1930). Oricum eu nu mai am nici un bunic in viata. Bunica care m-a crescut era ardeleanca 100% de langa Alba Iulia. Facea o mancare... La 2 am dansa imi spunea poezii patriotice cu Ardelul. Traducerea mea "patii nostri pange inge" ( fratii nostri ne vor plange cu larimi de sange...).
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/katalina/katalina.jpg)
katalina spune:
IOI,CRISTINA
ALICEEEEEE,mamica noastra vesela si scumpa,bravo tie pt curajul de a o lua de la capat cu sarcina si tot,sa fie totul usor si sa dea Dl sa ai un bebe PERFECT!
AELITA,condoleante
Azi Victor a adormit in scaunul de masa,dupa o masa copioasa,azi am papat pastrav cu legume
Vineri am zi de shopping in Bucuresti, pt prima oara va ramine bona o zi intreaga cu copiii,pe tzitzi le voi lua cu mine, sa vedem cum suporta Vik despartirea de ele o zi intreaga
Catalina&Victor (17 aug 2010)&Roby&Cata
crispro spune:
Tu fete, apoi numai 9 fete la marea intalneala??????????? si noi care ne gandeam la cate pensiuni inchiriem... of, pai cum asa? Ia justificare toata lumea... BTZ, nu te bagi? Alice? Michelle, Giorgia, Diana, Racusor, Iuliana, etc.. nu va mai scriu pe toate... acuma, care vreti ca nu e de musai, dar chiar ma asteptam la un alai intreg...
Sa-l ajutam pe Alex
tina_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Tina, de treaba sotiorul, cum te ajuta! Ma distrati fetele ne-ardelence cu "ioi", imi place!!! De fapt, Diana, tu ziceai ca esti juma ardeleanca , parca, nu? cand vii in vizita? FETELE, ia ghiciti ce? ![]() ![]() ![]() ![]() Cristina , mami fericita de bebe Vlad ![]() Poze Sa-l ajutam pe Alex |
Ce ma bucur!
![](olala.gif)
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
Pai seara cat eu ii fac baitza lui R(ii fac singura), Catalin face patul(cel mare ca eu dorm cu Raducu
![](olala.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Iar dimineata eu nu pot face lp pt ca urla de foame, sta mufat la san si daca ii scot "iubirea" din gura plangeeee... niciodata nu m-am trezit inainte sa-i fie lui foame si sa-i pot face linistita laptele...eu, dimineata sunt buimaca, nu tin minte cand intra Catalin in dormitor.
sau de multe ori ma trezesc sa merg la baie si nu ma lasa si ma culc la loc.....intr-o zi am sa ma imbolnavesc
![](icon_smile_big.gif)
AELITA
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
FETELOR, spuneti-mi si mie de unde cumpar saci pt haine care ii pot vida. Vreau o recomandare! sa fie buni si sa nu intre aer in ei
Multumesc!
![](pupic.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/eladea2005/eladea2005.jpg)
eladea2005 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ochidut
![]() ![]() ![]() ![]() Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010 |
finally!!!!!
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Diana_Eva/Diana_Eva.jpg)
Diana_Eva spune:
Saci - eu am avut de la quelle erau ok dar acum 5-6 ani cred. Inca am lucruri vidate in ei.
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)