Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (130)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

LP- depinde de firma, Milumil tine 2 ore. Seara ii pun 6 masuri de LP in sticla si in craticioara 180 ml apa. Cand se trezeste, de regula la 3 noaptea, merg si ii incalzesc putin apa, rapid, cat sa fie bun lapticul (nu fierb sau nu incalzesc mai tare, si apoi racit, nici vorba).

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

mai noua la maternitate ne-a zis 3 ore, si 24 de ore daca-l tii in frigider.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

michelle daca nu ia nimeni din bucuresti pot sa iau cu voi ceva de la aramis?? transefer banutii inainte in cont..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

si eu stiam tot 3 ore. eu incalzesc la micro noaptea

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

laura, la spital la cta sunt 6 copii intre 0 saptamana si 8 luni. nu stiu prin judet ce si cum, dar ma interesez. a zis soramea ca vine ea si le ia, sau va intalniti pe undeva

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Michelle - multumesc de carticele par faine Inca la studiez.
Incearca - biberon cu apa pe calorifer ( eventual il pui cu apa calda) si biberon cu lapte langa. Amesteci si gata. La viena aveam un incalzitor de apa cu temperatura prestabilita era usor. Apa in el biberonul cu LP langa.

Btz - nu te stresa azi am vb cu o prietena disperata ca avea analizele ciudate fetita ei. Dupa a fost la dr si i-a explicat ca la copilasime oarecum normal. Vb cu un dr. Sper sa fie bine baietii tai!

Ioi nu am zis LML nici ieri nici azi . Spun acum La multe lunite pui dragi!!!!

Racusor - sanatate multa!

Multumim frumos pentru felicitarile "iepuresti"!

Rody - eu cred ca nu a avut ocazia sa arate ce poate. Daca sunt langa ea si a mea nu face nimic. Daca ma duc dincolo sa vezi cum se activeaza sa ma urmeze. E asa dw dulce cum trage, impinge, se tarase...

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Intrebari
Fetelor voi cum procedati noaptea cu LP? Aveti deja apa calda pregatita?
Cat rezista LP pregatit la frigider, sau la temp camerei?

Am vazut ca le dati amestecuri gen paste cu carne, oare e ok??

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Eu stiam ca Lp e bine sa fie consumat in 2 ore....eu cel putin, tin cont sa fie baut in 2 ore. Vezi ca tb sa scrie pe cutie
R mananca lp pe la ora 5,6, si ni-l aduce Catalin. Tot el face lp si seara, iar dupa ce a terminat cu cel de seara il pregateste pe cel de dimininata. pune apa in bibe, bibe in incalzitor si dimineata da drumul sa se incalzeasca apa si pune masurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Tina, de treaba sotiorul, cum te ajuta!

Ma distrati fetele ne-ardelence cu "ioi", imi place!!! De fapt, Diana, tu ziceai ca esti juma ardeleanca , parca, nu? cand vii in vizita?

FETELE, ia ghiciti ce? daaaa!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

ce zici ne primesti la tine la vara la Marele Congres?

Matei - luna a 10-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

DAAAAA. Mai intrebi???
In afara ca imi sunteti tare dragi e si usor ca ne cunoastem si stim cam cum procedam cu copii, ne permitem sa ne mai dam un sfat...deci va fi usor sa "administram" situatia.
Sa vezi cand ai copii unor straini....si de care parintii nici nu prea se ocupa...atunci da bataie de cap.
De Paste 11 copii.
W/endul asta 15 + 1 bucata zi nastere copil.
Sper sa ma intorc intreaga

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

FETELE, ia ghiciti ce? daaaa!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput