Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (130)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
ochidut spune:
Uauuu, nu mai intru de cand.....si atunci cand intru ce vesti aud
Alice felicitari!!!! Sa fie o sarcina usoara si sa vina un bebe sanatos si cuminte, sa treaca repede si usor orice perioada "mai grea" a sarcinii si lauziei si sa te bucuri de ambii tai copii si de tanara ta familie!!!!
Chiar va admir pe toate care vreti multi copii si ce sa mai zic de cele care deja v-ati pus pe treaba. Mi se pare ca e o dovada de altruism si dedicatie, e dovada ca iubirea copiilor si a familiei e mai presus de orice grija fata de tine
Eu nu stiu ce e cu mine, desi mi-am dorit-o asa mult pe Larisa, o iubesc si e si un copil care nu mi-a facut asa zile grele, totusi....eu nu sunt pregatita de inca un bebe.
Imi e rusine sa va zic, dar acum o saptamana mi-a intarziat ciclul si aproape ca am facut un atac de panica ca daca sunt insarcinata, ce ma fac.....numai lucruri stupide aveam: unde ii pun patutul ca nu e loc, si cum fac cu serviciul, si cum fac cu Larisa sa ma impart.....si iar ma ingras......numai tampenii!!!! Zici ca eram nebuna, l-am sunat pana si pe tata sa ma plang la el. Doamne.....apoi evident ca am avut mari mari remuscari ca, cum am putut gandi asa
...chiar am fost socata de reactia mea, ca m-am panicat si imi puneam numai intrebari tampite si numai griji aveam, nu prea era si bucurie........
Cred ca sunt defecta
Btz, da, exista acest drept dar putine femei stiu si putin angajatori care il aduc la cunostinta. Am o cunostinta care a facut in repetate randuri cererea si nu I l-au dta, ultima oara motivat ca e restrangere bugetara (institutie de stat). Acum ne judecam cu ei.
Ooana, si Larsa a luat f putin, cred ca maxim 150 intre luna 9 si 10, dar ma asteptam, cica e normal si mai ales daca a avut la un moment dat o crestere brusca, mai mare. De acum vor lua putin in greutate, mai ales atunci cand descopera mersul, vor fi perioade si cand or sa stagneze.
Acum citesc Aelita mesajul tau, imi pare rau, Dzeu sa-l odihneasca in pace.
de Larisa Ioana 24.06.2010
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/michelle1981/michelle1981.jpg)
michelle1981 spune:
Intrebari
Fetelor voi cum procedati noaptea cu LP? Aveti deja apa calda pregatita?
Cat rezista LP pregatit la frigider, sau la temp camerei?
Am vazut ca le dati amestecuri gen paste cu carne, oare e ok??
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
ochidut spune:
Defapt eu vroiam sa intru doar sa va zic ca mie dor de voi si sunt si melancolica, nu stiu cand a trecut un an. Ma gandesc tot mai des ca mai e asa putin si facem 1 an.....
Azi am mancat prima oara mancarica neblenduita, niste paste mici la cuptor, erau tare moi. Am lasat-o sa isi bage mana in bol, sa se joace cu ele si pana la urma o mare parte a mancat ea singura cu manuta.
Bineinteles ca nu vom repeta tot timpul experienta cu mancatul singura, ca va dati seama ce era in jur.....are paste si in cap
In rest ne mai jucam cu firmituri, bucatele de banana, para coapta dar cam atat deocamdata. Nici cu bucata de paine intreaga nu sunt prea sigura inca sa ii dau ca musca bucati mari si si le indeasa in gura
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lalala13/lalala13.jpg)
lalala13 spune:
aelita condolante
bytz vai ce nasol e cand interpretezi de pe net si crezi ca are nustiu ce si te duci la doctor si-ti zice..aa..era putin mai cocnentrat sangele..adica ce , esti idioata?!
oricum ma stie cu capu'
fetele din bucuresti voi nu va cuplati cu fetele din iasi de la aramis? eu as vrea1-2 produse..ma puteti capta si pe mine cumva? problema e la dimensiuni..adriana spunea ca a luat ceva. poate ma ajuti si pe mine..
crispro..si eu cam in aceasi situatie..noi nici nu avem unde ca stam cu parintii iar eu nu pot..
noi avem 8800 si 75cm , si noi slaaaaaaaaaaaaabi oleu..apropos de masa de noapte, am observat ca daca nu-i dau cereala la 7-8 seara inainte de lapticul de seara se trzeste la 4-5 dimineata si cere de mancare. azi noapte asa simpatic a fost. ins farsit si-a luat singur bibe cu lapte..pacat ca era golsi tot tagea si a vazut ca nu e, a inceput sa mangaie si sa faca.nananana..ori il adormea ori zicea el ceva
vaaaaai, cum puteam sa uit ALIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIICEEEEEE FELICITARI!!!
ochidut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michelle1981 Intrebari ![]() ![]() ![]() Fetelor voi cum procedati noaptea cu LP? Aveti deja apa calda pregatita? Cat rezista LP pregatit la frigider, sau la temp camerei? Am vazut ca le dati amestecuri gen paste cu carne, oare e ok?? ************************* Mami ![]() |
eu stiu ca tine 3 ore lp gata facut
Larisa nu mai mananca noaptea dar cand mergem la munte, ca sa nu ma duc pana la bucatarie dimineata ii incalzesc de seara apa, ii pun in termos si il iau cu mine in camera.
paste eu i-am dat doar cu branza sau ca o budinca la cuptor cu branza, galbenus si o lingurita de smantana sau putin lapte
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui bumblebee Nu ma bateti, dar, eu stiam ca OUL: dimineata e binecuvantare, la amiaza aliment si seara otrava.. nu am auzit-o numai de la un medic. ![]() Alina ![]() ![]() LUNA 9 |
eu dimineata ii dau cu iaurt, cum zicea diana, dar sa incerc si cu putina ceapa si putin patrunjel
la pranz daca ii pun in supica
si seara ii dau daca ii fac paste cu branza etc. oare si asa e otrava?
![](chatterbox.gif)
![](chatterbox.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lauri_ca/lauri_ca.jpg)
lauri_ca spune:
Lp se consuma imediat, asa scrie pe cutie la nan cel putin. Eu ii fac atunci cand trebuie chiar daca e miez de noapte, nu dureaza mult nici incalzitul - 20 sec. la micro. cand mi-e lene si stiu ca are mereu aceeasi temp. oricum il amestec f. bine.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
citat din mesajul lui aelita gata..s-a dus bunicul... am aprins o lumanare.. ![]() ![]() ![]() |
imi pare atat de rau
![](plang.gif)
Dumnezeul sa-l odihneasca
![](rugaciune.gif)
Matei - luna a 10-a
![](copilas.gif)
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
citat din mesajul lui ochidut Chiar va admir pe toate care vreti multi copii si ce sa mai zic de cele care deja v-ati pus pe treaba. Mi se pare ca e o dovada de altruism si dedicatie, e dovada ca iubirea copiilor si a familiei e mai presus de orice grija fata de tine Eu nu stiu ce e cu mine, desi mi-am dorit-o asa mult pe Larisa, o iubesc si e si un copil care nu mi-a facut asa zile grele, totusi....eu nu sunt pregatita de inca un bebe. Imi e rusine sa va zic, dar acum o saptamana mi-a intarziat ciclul si aproape ca am facut un atac de panica ca daca sunt insarcinata, ce ma fac.....numai lucruri stupide aveam: unde ii pun patutul ca nu e loc, si cum fac cu serviciul, si cum fac cu Larisa sa ma impart.....si iar ma ingras......numai tampenii!!!! Zici ca eram nebuna, l-am sunat pana si pe tata sa ma plang la el ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010 |
te inteleg perfect crede-ma...
il iubesc pe Matei enorm...dar nu as putea sa raman gravida acum
![](icon_smile_blush.gif)
ce zici ne primesti la tine la vara la Marele Congres?
![](icon_smile_big.gif)
Matei - luna a 10-a
![](copilas.gif)
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/eladea2005/eladea2005.jpg)
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui michelle1981 Intrebari ![]() ![]() ![]() Fetelor voi cum procedati noaptea cu LP? Aveti deja apa calda pregatita? Cat rezista LP pregatit la frigider, sau la temp camerei? Am vazut ca le dati amestecuri gen paste cu carne, oare e ok?? ************************* Mami ![]() |
michelle, eu pot sa-ti spun cum procedat cu Eric...cu Filip nu e cazul ca el se serveste direct de la sursa...
![](icon_smile_big.gif)
aveam un incalzitor de biberoane langa pat, pe noptiera, cu sticluta cu apa in el, iar biberonul cu masurile de LP pregatite langa...si uite asa rezolvam rapid...
![](icon_smile_big.gif)
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...