Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (130)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Rody ce fain din partea sotului ,frumos cadou

mai eu mi-am adus aminte acum de o postare,cred ca de la cris2010,spunea ca Natali arunca jucariile pe jos.Kineto a spus ca asa invata sa se joace,nu numai sa duca tot la gurita.

Ne-au venit coprocitograma,coproparazitologia,calciul (ambele),CRP...sunt buneeeeeeeee

Pot sa-l parasc pe Paul ca e un miorlait si mofturos la mancare???

Si uitasi ,felicitari Tudorel pt pasii tai,Iuliana ai baiat mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

ma fetelor mi-ati facut foame :)) uitati ca aveti gravida la bord?
rodi, te-ai scos, paine proaspata in fiecare zi. da o si pune el la facut? sotul?
am dormit si eu putin cu mara, cam 2 ore

da, asa a zis: cand ma trezesc o sa miroase a paine calda

Isa mai 2011

delfinasul Hannah Isabela ianuarie-aprilie 2011(19.06.2010)

printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Isa si Vladut

Isa si delfinasii clujeni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Ne-au venit coprocitograma,coproparazitologia,calciul (ambele),CRP...sunt buneeeeeeeee

Isa mai 2011

Isa si Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

atunci jos palaria in fata sotului tau. al meu nici nu se trezeste inaintea mea, e putoare

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Aici se mananca maslinele naturale si sunt cele mai apreciate.Nu cele in saramura . Atunci cand sunt mature se cresteaza si se pun intr-un borcan cu apa proaspata care trebuie schimbata timp de 2 saptamani aproximativ . La sfarsitul acestei perioade maslinele sunt moi si nici nu se mai simte gustul amar . Sunt foarte bune si sanatoase . Eu ii prepar lui Giuliano papa cu ulei de masline fructat care se extrage din fruct la inceput -tin sa va spun ca sunt foarte multe tipuri de ulei de masline . Traind aici am invatat sa deosebesc un ulei bun de unul "indoit ca sa spun asa . Cand a venit taica-meu a plecat incarcat cu 3 tipuri de ulei , pesto si carciofini in ulei -a ramas si el surprins de cat de buni sunt.

mami fericita de Giuliano (07.07.2010)

http://picasaweb.google.com/102421590206055963392

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

BTZ, ma bucur ca sunt bune analizele lui Ovi!!!

Giorgia, felicitari pt dintoc! Si spor cu intarcatul!

nu ma simt prea bine, am un pic pic de febra, ma doare stomacul, ma dor toate incheieturile, am frisoane. dar nici un semn de raceala. SI ma tem sa nu fie enterocolita (fara diaree). Ca de obicei fac in fiecare vara de vreo 5-6 ani incoace, si merg 2 zile la spital, la niste pefuzii, si imi revin... acum inca nu am diaree, sper sa nici nu am, dar mi-e greata, frig, rau, of... de sarcina nici nu poate fi vorba, stiti voi de ce...

Ce-mi place de BEA, cum face bravo!!! si imi place freza ei!

Iuliana, tinem pumnii pe diseara!!!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

cristina, mami, ai mare grija de tine

Isa mai 2011

Isa si Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Cristina
Nu poti lua ceva preventiv de raceala sau de enterocolita?..Sa bei un ceai...ceva....

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Of, fetele, am luat un algocalmin (ca nu stiu ce sa iau) si un metoclopramid, ca din asta luam si injectabil. Febra simt ca mi-a trecut, poate is si obosita, ca azi noapte am dormit vreo 5 ore si un pic, putin... plus mancarica mai cu portia.. no, trece...

Ma bag la facut capitol, ca apoi ne pregatim de nani, si vreau sa dorm si eu mai devreme azi. MI-am facut si un ceai de menta, ca ala e bun...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput
Mergi la inceput