Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (130)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

michelle, multumim . faine retetele! dar acuma chiar is in ceata cu tabelul!!

deci, conform tabelului, zice ca la 12 luni ar trebui intre 300-500 calorii mancare solida (o portie medie de mancare dintr-un borcanel are de obicei intre 35-50 calorii) si intre 550-850 ml lapte!!! aici m-am pierdut in cifre! luand doar mancarea solida, inseamna 1O borcanele. iar portia de lapte ar trebui sa fie de minim 275?!?! (fiind 2 mese de lapte recomandate la varsta asta). tu fete care ati inteles cum vine, explicati-mi si mie

Isa mai 2011

delfinasul Hannah Isabela ianuarie-aprilie 2011(19.06.2010)

printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Isa si Vladut

Isa si delfinasii clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Ha ha Rody, eu nu am calculat cat mananca Bianca mea ca oricum nu prea vrea multe (fructe nu, mai nou si iaurtul mi-l cam refuza), si la san oricum nu stiu cat papa
Chiar, cine sta sa calculeze calorii la fructe, legume, carne, cereale? Asa orientativ sa vad cat ar fi trebuit sa pape...

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Fara a se considera reclama : ce marca de masline e mai buna si la ce magazin le gasesc? Eu sunt complet pierduta imi plac cele din Spania ( care le dau prin baruri drept tapas - mici si fff gustoase), in ro nu stiu ce si de unde sa iau. Al meu tanjeste dupa masline in ulei...

Rody ma apuc de studiat ce ai zis tu. Nu gasesc retetele de la Michelle. Unde sunt? Merci!

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Pe borcanul Hipp +6 luni carne, morcov, rosie, castravete, orez, taietei, porumb -
100 grame - 70 calorii
190 grame - 132 calorii

Eu cred ca sunt gandite bine , poate le lipseste niste carne dar oricum cred ca sunt bine portionate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Piept de pui file, fara piele - 50 grame, 63 calorii
Mar Ionatan - 100 grame, 52 calorii
Pere - 50 grame, 29 calorii
Banane - 50 grame, 44.5 calorii
Morcovi - 50 grame, 20.5 calorii
Radacina de telina - 20 grame, 3.2 calorii
Radacina de patrunjel - 20 grame, 5.8 calorii
Pastarnac radacina - 20 grame, 14.4 calorii
Iaurt 2,8% Covalact - 150 grame, 82.5 calorii
---------------------------------------------------------------------------------------
TOTAL: 510 grame, 314.9 calorii

Asta asa orientativ, ca se mai adauga si alte legume gen pastai, dovlecel, brocoli (eu azi am introdus sparanghelul, am gasit in kauf), cerealele, branza etc..

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Michelle unde sunt retetele?

Mergi la inceput

diana, michelle,

nu stiu DIANA sa-ti spun o marca de masline, sunt pe marci in Ro?! aici iti pui tu de care vrei in cutiuta si o cantaresti, apoi mergi la casa si platesti! simple, cu diverse umpluturi, mici, mijlocii si mari , cu amestecuri de muraturi (morcov, castravete, ardei, ceapa, usturoi)...

nu stiu ce am azi, dar parca imi vine greu sa inteleg chiar si lucruri banale si evidente, o fi de la foame?!

Isa mai 2011

Isa si Vladut

Mergi la inceput

m-a sunat sotul sa-mi spuna ca s-a tot gandit azi la lucru si a luat o hotarare: sa-mi cumpere masina de paine!! dar eu n-am mai zis nimic, mai ales ca nici nu am mai mancat paine . dar el a ramas cu gandul la painea aia buna care a mancat-o la mama acasa. in plus, cred ca si lui ii e foame cu dieta asta

DIANA, aici is retetele

Isa mai 2011

Isa si Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva

Fara a se considera reclama : ce marca de masline e mai buna si la ce magazin le gasesc?

Kalamata - Mega Image. Am vazut ca au inceput sa aduca multe sortimente, inclusiv cele despre care spuneam mai sus ca nu-s bune.
Daca ii plac cele in ulei , nu e nici o problema. Le cumperi, pui ulei masline peste ele -tot kalamata - si le consumati dupa cateva zile.

O vestuta pentru David
Multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

ma fetelor mi-ati facut foame :)) uitati ca aveti gravida la bord?
rodi, te-ai scos, paine proaspata in fiecare zi. da o si pune el la facut? sotul?
am dormit si eu putin cu mara, cam 2 ore

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput