Buburuza mea, Catalina Ioana!
Raspunsuri - Pagina 2
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui motanik Felicitari, sa va traiasca amandoi si sa fie sanatosi si voi pe langa ei sa-i puteti creste frumos! p.s. Si eu tot in 2008 si 2011 am adus pe lume stelele din familia noastra. Doar ca ale mele is amandoua fetite. -------------------- Povestea minunilor |
Multumesc! Sa va traiasca stelutele si sa va bucurati de ele!
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
georgyiuly spune:
Felicitari...ai o familie foarte frumoasa,ai toate motivele din lume sa fiti fericiti si impliniti!
Georgiana
mami de Giulia (12.03.2009) si Sebastian-Andrei (14.03.2011)
Giulia si Sebastian!
Povestea nasterii Giuliei!
AllyLaur spune:
Madutza_draguta, foarte emotionanta povestea ta de la inceput la sfarsit! Sunteti o familie foarte frumoasa si implinita...intotdeauna v-am apreciat si admirat! Multa sanatate,fericire si iubire va doresc!
Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)
RaluKara spune:
felicitari pentru o poveste frumoasa a nasterii si pentru o familie si mai frumoasa!
eliza_cri spune:
felicitari foarte frumos si curinzator.
o familie implinita
stelele mami pe cerul sufletului ei
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania minunile mele
desprecopii spune:
Felicitari, povestea nasterii buburuzei Catalina Ioana este acum pe prima pagina www.desprecopii.com si aici http://www.desprecopii.com/info.asp?id=3340&nm=Buburuza-mea-Catalina-Ioana
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii Felicitari, povestea nasterii buburuzei Catalina Ioana este acum pe prima pagina www.desprecopii.com si aici http://www.desprecopii.com/info.asp?id=3340&nm=Buburuza-mea-Catalina-Ioana Sanatate si o zi cu soare va doresc! ************** Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook |
multumesc din suflet! Am trimis un PM...pozele atasate nu sunt ale mele
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
anangel_lexi spune:
Felicitari! Sa va traiasca ambele minuni si sa va bucurati de ele!
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 20+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
desprecopii spune:
scuze, modificam de urgenta ce am pozele.
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
desprecopii spune:
Am remediat greseala.
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=3340&nm=Buburuza-mea-Catalina-Ioana