Bun venit Albinutze si bondari de martie-aprilie '
Raspunsuri - Pagina 7
roxanici spune:
Tzuna, suntem bine, activitati nu prea iesite din comun:
rares la gradi, acu daca se indreapta vremea si in parc afara pana nu mai putem
tot asa rau mananca, nu mai zic cate kile are...nu mai conteaza....o sa creasca el cumva
la gradi cu activitatile de acolo, mai un inot, o gimnastica, un dans....
afara ii place tare sa mearga cu bicicleta....merge cu aia de lemn fara pedale si si cu una cu pedale. ici e exemplifiacarea...ii place mult "offroad"
altceva nush ce sa mai zic...la noi serbarea e in iulie tarziu, nici nu ma framanta deci subiectul si nici costumatia f tare...
horia creste, am ceva strangeri de inima in ceea ce il priveste, dar cu scuzele de rigoare pt fete, nu pot sa impartasesc pe forum ce ma framanta legat de el....sper sa se rezolve in timp si cu rabdare.
nastere usoara iti doresc si bebelina sanatoasa!
Anaalina, sa stii ca la noi rares e f dragut cu horia, chiar nu am avut probleme la capitolul intelegere intre frati.
Menuet, sanatate la veve, poate totusi gasiti un dentist sa repare cariuta mai ales daca o doare.
Diana, am admirat mereu activitatile tale.... si cantecul privighetorii
Marta, Andra, Kriss, Pisi, Stefimic, Kit, Mady vs citesc cu drag
joi l-au operat pe Basti (fratele lui David) al lui Mihaelaaa...e bine pana acum.
iar la Suzy inca nu au scapat de canalul lacrimar infundat, nu stiu de ce...inca...
o sapt usoara va doresc la toate
ioanaradu spune:
buna dimineata!
m-am bucurat ca a venit vremea frumoasa dar deja in bucuresti este inorat si azi se anunta din nou ploaie!!
matei e bine, isi revine. de azi merge la gradi. sa speram ca a trecut de tot episodul.
tzuna eu iti pun totusi o majoreta la treaba.
sa aveti o zi buna.
pisikuta spune:
'neata!
krissy: multumesc mult. biata de ea si de voi, cred ca erati disperati. la mine se manifetsa cutanat doar pe fata, adica roseata puternica sub forma de pete si pleoape umflate, dar e vizibil si e nasol...nu stiu daca gasesc aici. dar homeopati bni sint in cta, nu m am gandit eu la asta ca remediu. va pup, sa va fie bine, bine!
tzuna: nu e punere in scena completa, e un carnaval cu texte improvizate de educatoare. tocmai din cauza asta n am inteles de ce a a ales si mama vitrega...
ai grija de tine ca vad ca se qapropie.
rox, m ai speriat cu horia un pic, dar sper ca e doar o ingrijorare de mama si nimic deosebit sau prea dificil.
rozi: astia din cta nu dau tratamente homeopate decat daca si consulta pacientul, ptr ca se face inainte o fisa cu istoricul de la nastere, pun tot felul de intrebari ciudate. nici la farmacie nu ti dau nimic fara reteta homeopatului. mai bine adu o in cta la un cabinet, tre' sa gasesti un medic mai rabdator cu copiii. daca nu ti iese..nu ti ramane decat sa te rogi la zana maseluta sa n o mai doara.
diana: cred ca i minunata privighetoarea voastra!
ieri am vazut si noi o mierla in mamaia, tinuta n colivie. e frumoasa de mori, e mare si are un glas foarte puternic.
ca sa ma racoresc de tot cu serbarea, bineinteles ca nora a facut o criza si a fost suparta, in felul ei de a se exprima, pe alegrea facuta ptr serbare de draga ei doamna educatoare(pe care o adora). adica s a asezat la masa, si a incrucisat bratele la piept si a stat bosumflata acolo, la gradi, dar nebagata in seama. acasa mi a spus ca NU VREA si gata! ea vrea sa fie zana ciupercilor(nu sh' de unde a scos o si pe asta). azi o rezolv, s a suparat tac-su' rau si merge la educatoare sa o roage sa faca ceva, sa scoata pe odioasa aia din serbare si sa i dea norei orice vrea ea, numai sa nu fie personaj negativ. ne linistim, in sfarsit.
(kit, ce faci cu telefonl ala, soro?!!)
madybulancea spune:
Buna dimi...ce imi place cand vad mesaje multe si stupul tare animat!
Roxy sper ca nu e nimic f grav cu Horia!super tare RAres pe bicla...si ca tot intrebai cum o sa il cheme pe bb: Rares!
Tzuna trebuie muse majorete pentru tine,hai ca mai ai putin...ma bucur ca esti multumita de schimbarile din ap...
Diana felicitari ptr tot ce faci!
Menuet noi am reparat asta vara o cariuta lui RAzvi,iar in vara asta dupa ce intru in concediu o sa incerc sa i-o fac si pe cealalta...si sa stii ca nu dureaza mult....
Marta esti tare fresh cu doi copii...imi place tare mult veselia ta!!!
Eu sapt trecuta am fost racita cobza de m-au durut toate,de credeam k nu mai scap...acum sunt mai bine...RAzvi e bine,mai zice el dimi ca nu vrea la gradi dar ii trece cand ajunge acolo...ieri am fost la tara si a alergat toata ziua,frate nu a stat locului,decat repede la masa si acolo tot pe fuga sa manace...
O saptamana usoara si frumoasa!
Mami de Razvan (09.05.2007) si 25+
menuet spune:
Zana Maseluta din pacate nu prea ne asculta.Azi mergem iar poate gasim toti pe cineva aici in oras sa ne rezolve problema ca imi este mai usor aici.
Am fluturi in stomac..pana nu rezolv situatia asta..uff
Krissy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisikuta krissy: multumesc mult. biata de ea si de voi, cred ca erati disperati. la mine se manifetsa cutanat doar pe fata, adica roseata puternica sub forma de pete si pleoape umflate, dar e vizibil si e nasol...nu stiu daca gasesc aici. dar homeopati bni sint in cta, nu m am gandit eu la asta ca remediu. va pup, sa va fie bine, bine! |
Roxana, oricare ar fi problema cu Horia, sa ajute D-zeu sa se rezolve, sper sa nu fie nimic prea serios.
Cu serbarile si personaje "proaste" va inteleg ce ziceti, da' de vina sunt selectia educatoarelor si in primul rand unele basme romanesti. Sophia insasi a remarcat asta, ca eu incerc sa-i citesc carti cu povesti si in romaneste, si ea mi-a zis: "mama, nu mai vreu cartea aia cu Romanian, ca e rea: baba care bate cu baztul, si lupul care manaca iezii, si capra care arde lupul"... Adevarul asta e - multe basme romanesti nu au mesajul si limbajul cel mai pasnic si in general instiga la ochi pt ochi, da' asta e folclorul nostru. O fi trecutul nostru incercat, ca nu stiu ce sa mai cred si nici ce sa ii raspund Sophiei.
Va las acum ca am o saptamana incarcata la lucru. Pupice la toata lumea,
Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 26+ cu
Poze
"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"
martutza spune:
Buna si de la mine.
Dragelor nu ma mai laudati ca mi se suie la cap . ...mai ales Stefimic a fost mortala...bb3 no way...m-am rezolvat chirurgical si sper sa nu fiu eu acel 1/1000 care sa ramana gravida cu trompele legate ...fac ce pot sa le ofer astora doi o mama cat de cat zdravana la cap si vesela.
Pisi nu stiu cum ti-ai dat tu seama ca Victor e fimiu ...adik nu vad nimic special...asa e el de cand la facut masa...Tu nu ma cunosti dar cei care ma cunosc zic ca sunt fata lu'tata (l atemperament) iar Victor ne mosteneste.Exemplu: Aseara a luat barbatu meu masa din bucatarie si a dus-o in sufragerie sa mancam (facem d'astea duminica), dupa ce am terminat a dus frumos masa la loc.Vine Victor in bucatarie sa vada daca s-a copt prajitura (le-em facut o praji cu visine ca mai am vreo 2 kg congelate ) si vede masa:"nu asa era masa,era mai in fata" si pune mana trage scaunul, apoi trage masa le aseaza cat de cat la locul lor apoi trece de cealalata parte a mesei si cu o mana la cap zice: "parca era mai mult loc aici langa frigider, sa o mai trag putin" ...am incercat sa-l conving ca e ok dar el Nu si Nu...a tras-o fix in locul in care a fost inainte sa mancam.Unoeri am senzatia ca scaneaza tot si isi ia niste repere foarte clare asa incat nu putem muta ceva din loc fara sa remarce. Eu am aceleasi fixuri...totul trebuie sa fie la locul lui,nu pot adormi daca scapa un carlig la perdea sau daca nu e draperia trasa cum trebuie,cearceaful perfect intins si perna plata (imi vine sa sar la gatul barbatului care le infoaie )....despre scris ...pai a invatat usor de la noi apoi cred ca se datoreaza si faptului ca singura grupa in care l-am putut introduce (cu interventii) a fost grupa mare ..si el nu suporta sa fie altul mai destept ca el...si-a luat acum o replica defensivaaa...cand nu stie cate ceva nu zice :nu am stiut"...ci ..."am uitat si eu ce, e,nu are voie copilul sa uite?...mai uita si copiii" .Incerc sa-i explic ca nu e rusine sa nu sti ci e rusine sa nu vrei sa inveti si sa minti....lucram la capitol...
Ma bucur ca sotul tau se duce sa rezolve problema l agradi...eu nu o vad in ruptul capului pe Nora in postura de mama vitrega....Si mai ales ma bucura ca a luat ea atitudine si si-a aratat nemultumirea...e perfect...asta trebuie sa se intample cu ei ca sa se poata integra apoi in "aceasta minunata societate romaneasca bazata ..." p estim noi ce.... Nora.
Veve mult curaj la dintolog.Menuet...las ca e bine ca ai job...nu stiu cat te afecteaza evaluarea dar sper sa nu fie probleme.Have fun la aerobic.
Diana pai nu te-am strigat?Scuze....ti-am urmatit activitate la maratoane,pozele,cantecul privighetorii si stiam ca esti ocupata.Apropo mersi pentru invitatiile la acele evenimente dar pana cand nu ajung cu Clau sa inlocuiesc masa de seara tot tzatza e baza si nu pot pleca.Succes lui ALex la gradi si tie la maraton.
Alina....cati dinti i-au iesit lui Mihai dupa 3 zile de maraieli? Faza cu micile rautati este si la noi.Intr-o seara eram in bucatarie si vine sotul sa fumeze.Zic "i-ai lasat pe aia doi singuri?"..."pai ce are" zice el senin....in 2 minunte era casa plina de urletele Claudiei. Claudia era in sezlong (care spre norocul ei si al nostru are un maner imbracat in burete si material pe care sunt atarnate trei jucarele de plus-lavabile) si frasu langa ea se juca cu insectele (mareeee fan).Am gasit-o plansa si rosie toata cu o dunga pe frunte de la manerul pe care erau suspendate jucariile.Manerul la locul lui (nu aplecat) si-l intreb direct pe Goe "ce i-ai facut?"....."m-a nervat si i-am trantit jucariil ep efata cu maner cu tot...ce tor roade jucariile...sa se joace si ea frumos"....imi vinea sa-l "umflu" dar m-am calmat ca era seara,era obosit asa ca i-am exemplificat cu poze in care el roade jucarii...ca asa fac toti copiii.Nu stiu cat a fost razbunare sua doar oboseala dar de atunci nu-i mai las singuri.Sanatate puiutilor sa se faca ochisorii bine.
Mady draga mea sa te faci bine.Am aflat un re,ediu buuun de raceala.Razi o radacina mica de ghimbir si o fierbi in 1 l apa 15 min.Zeama obtinuta o indulcesti cu multa miere si pui muuulta zeama de lamaie si bei lichidul cald.E buuna si merge si cand alaptezi.
Roxanici...mare campion ajunge Rares si nu-i de mirare cu mami care merge pe bicicleta si mai si filmeaza .Multa sanatate lui horia si dea DD sa fie doar temeri de mama precauta.
Krissy ...m-am ingrozit...prin ce a trecut mititica. Sophia sa fie bine si sa scape de toate relele.Sa va uite necazurile dragele mele.
Ioana multa sanatate lui Matei.Da-ti party ca e tati in delegatie?
Andra mi-am facut curaj si am baut sambata 150 ml bere...eram ametitaaa....bine nu le am oricum dar nici asha...Multa sanatate si putere sa realizezi ceea ce ti-ai propus.
Mihaelaaa...multa sanatate lui Basti si recuperare usoara.
Suzy78 dea DD sa scapati de problemele cu canalul lacrimal.
Eu nu prea mai am timp de net si sa nu va suparati ca am dat strigarea si dau inapoi...promit ca intru la 2-3 zile.Am motive bune si motive rele.
Cele bune...e soare si ne plimbam iar Claudia a inceput sa manance la pranz destul de bine cca 80 g piure morcov,pastarnac,telina,patrunjel si DOVLECEL la care s-a declarat mare fan..cum vedea linguritza tragea de ea si casca gura ca pitigoiu pup-o mama pe ea de fata cuminte.Apoi maine mergem la vaccinul de 6 luni (facute azi..dam o sampanie ) si vedem cum reactioneaza.
Cele rele...acum 10 zile nu l-au internat pe tata la Municipal ca cica e "clinic sanatos"...vineri l-au internat de urgenta la ELias..la neuro...e confuz,ametit,tremura, Doplerul a iesit prost,testele de sange prost (mai ales cel de coagulare) si nu ii pot face RMN ca are tije in piciorul stang .Dr de la Elias a zis ca incearca sa-l trimita la alt spital unde au RMN deschis si ar fi posbil sa-i faca acolo.Suspecteaza alt accident vascular .Apoi am aflat acum vreo sapt ca fiul de 5 ani si 9 luni al unei foste colege de serviciu a facut comotie cerebrala si a murit ...si tot caut sa-i investighez si eu pe ai mei copii...poate par paranoia...dar copilul ala nu avea nimic depistat....se dezvolta normal..a adormit razand cu tasu in brate si nu l-au mai putut trezi ...sunt marcata de acest eveniment si-mi cer scuze daca v-am mai spus de el...
Va doresc o saptamana minunata,senina si plina de iubire.
anaalina spune:
Martaaaa ....m-ai speriat cu copilul acela , dar asa ca sa te mai incurajez , "nu mai astepta drobu de sare", eu cate trag cu Catalina cu vorbitul si mai ales nevorbitul , de mult ar fi trebuit sa o iau pe campii.
Roxi ... eu ma gandeam oare nu vad eu bine , ce face , alerga dupa el cu camera , apoi mi-am dat seama ca de fapt cameramanul era si el pe bicicleta.
Menuet...cum fu la dr??
D-na Jo .. da petrecere?? vreau si eu o petrecere fara copii , fara urlete, de fapt cred ca mai bine vreau un somn de 6 ore asa legate , sa nu aud nici musca.
Personaje din povestiinca nu ,ca nu avem vocabular , am fost doar steluta , fulg , roluri secundare, dar recupereaza ea la anu , ca ea ramane tot in grupa mijlocie si aia mai vorbareti pleaca la grupa mare
tzuna spune:
MARTA- m-ai speriat cu baiatul respectiv. Poate totusi se lovise la cap sau avusese vre-un incident mai deosebit in ultima vreme. La 5 ani si 9 luni banuiesc ca mergea la gradi sau mai statea si cu altcineva decat parintii. Trebuie sa existe o explicatie. si dc nu exista tot nu avem ce face. Sa ne rugam pentru copiii nostri sa fie sanatosi si feriti de toate relele. Stii doar patania noastra din aprilie anul trecut. Din fericire totul a fost ok dar se putea sfarsi rau. Si apropo de asta la Bagdasar cred ca au aparat RMN deschis.
Iar pentru Claudia - am uitat sa-ti soun de dl dra Burnei d ela Budimex. E fff bun. E f ocupat, te cam repede dar ce-ti spune aia este si dc e de facut o interventie ceva, orice e cel mai in masura. Cand lucram la asociatia umanitara ne-a operat cu succes multi copii cu probleme. Si eu am fost cu Maria la el cand avea gaza aproape 2 luni pentru piciorusele strambe si muschiul desirat de la gat. In 5 minute deja ne daduse afara din cabinet (asta e un mare minus) dar tot ce ne-a spus si ne-a indicat a fost ok.
MAJORETELE pentru mine va rog sa le inchideti undeva pana sambata. Dr mea s-a imbolnavit si abia de sambata e disponibila, Maine ma duc la eco (oricum faceam la alt medic) si sper sa-mi dea sperante ca sta bebelina in casuta ei pana sambata. Chiar am emotii si sunt cam speriata.