Bun venit Albinutze si bondari de martie-aprilie '
Raspunsuri - Pagina 6
diana_jors spune:
Daca tot e vorba de citit catalogul, hop si eu, desi nu m-a chemat nimeni eu mai nou imi fac veacul pe Facebook, cine e pe-acolo e la curent cu tot ce facem noi (latest news: avem un cuib de privighetoare in pomii din gradina, canta absolut demential )
Tratament homeopat impotriva alergiilor am facut si eu si a functionat L-am primit de la un medic din Bucuresti, de la CMU. Alternativa erau ceva injectii destul de scumpe, asa ca am ales homeopatia, si imi pare bine
Alex e bine, e aproape cel mai cuminte copil din lume . Asta din punctul meu de vedere, ca pisicile il ocolesc de la distanta, desi cainele inca suporta cu stoicism trasul de coada A revenit la gradi si de data asta chiar ii place, si chiar vrea el sa mearga
Despre cosmaruri: el a avut in prima saptamana dupa accident; am constatat atunci ca era foarte important sa il trezim, ca nu se trezea singur, si se agita rau si plangea in somn... noi am avut noroc, au trecut de la sine pe masura ce a acceptat evenimentul si starea de fapt.
A acceptat din prima camera lui de la casa, doarme fara probleme in patul lui, la 2 camere distanta de camera noastra. Daca are vreo problema, auzim prin somn un alergat de copil si se iteste un cap in usa (si mami, mi-e sete, sau fac pisu, sau mai stiu eu ce ). Adoarme fara comentarii (de fapt il anunt din timp ca in X minute ne culcam sau ca la "9:30" ne culcam), uneori chiar cere singur sa il culc daca e obosit. La culcare ii citesc cateva pagini dintr-o poveste si culmea, tine minte unde ramanem, daca nu adoarme in timpul povestii.
El va fi broscuta la serbare, acum imi dau seama ca la gradinita noastra s-au ales mereu povesti unde nu e implicata violenta (la ultima serbare el a fost pisica din "Ridichea cea uriasa"; btw, nici cu costumul de pisica n-a fost usor, acum suntem privilegiati cu broscuta ). Noi avem si un costum de dalmatian ramas de anul trecut, daca aveti nevoie... necesita mici retusuri si e pentru inaltime de aprox 100
Nu stiu ce sa mai zic despre el, are aprox 110 cm inaltime (n-a stat sa il masor, dar pantalonii marime 112 ii vin aproape la fix) si vreo 18-19 kg. Mananca putin si cam raw-vegan
Nici despre mine nu mai am ce sa zic, mai merg la cate un concurs, mai stric o bicicleta, ma mai invinetesc in cautarea adrenalinei... neah, daca Alex e cuminte, cineva trebuie sa faca si prostii in casa asta
Cam atat, ca m-am intiiiiiins...
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
Alerg 42 pentru o sansa
"When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever." (Dick Beardsley)
menuet spune:
Hop si noi la casa noua cu vesti nu prea bune din pacate.
Imediat dupa Sarbatorile Pascale tata socru a facut un accident vascular (cred ca zic bine) si o semipareza pe partea dreapta.
Ana zisa si veverita se plange tot mai des de o maseluta de sus care e cariata.Am mai fost cu ea dar sg lucru ce il facea era aplicarea unui tratament care dupa 5-6 ore maxim cadea.Zilele trecute am mers iar cu ea, a inceput un pic sa matzaie si sa planga....a nu doamna, daca plange noi nu facem nimic.O sa mai incerc si alti medici de pe aici din oras..pedodonti nu exista.
Eu la servici am constatat ca nu am nici o evaluare facuta in 6 ani de zile, si deci nu pot promova ca intre timp s-a schimbat si primarul si cel de la resurse umane si nu are cine sa mi le faca pe cele anterioare..asa ca si aici "numai bine".
In ceea ce priveste capitolul studii noi abia din toamna incepem gradinita si atunci o sa rascolesc capitolele anterioare ca sa ma informez si eu pe ici pe colo
Cat despre mine..eu pe persoana fizica am inceput sa practic aerobic..pentru inceput de 2 ori pe saptamana.
Cam atat..
stefimic spune:
salut si de la noi, am ajuns astazi ci cititul la zi si ma minunez de perlutele copiilor nostri care au crescut precum FAT-FRUMOS(ca tot e la moda).
TZUNA tin pumnii la cateva zile de odihna si cand te simti cu bateriile incarcate vorbeste cu bebelina si spunei ca o astepti.
Camera fetelor este superba, cred ca abia astepti sa vezi si noua mocuta si ma bucuri ca esti dispusa, chiar si numai verbal in momentul asta sa vb despre bebe3.
PISI cred ca NANA este o fetita destul de istreata si va sti sa faca fata si personajului negativ, uneori este mai bine sa nu te chinui sa intelegi o educatoare(gen ce spunea DDANA parca), NANA cea draguta si cuminte.
MARTA cred ca de cand ai facut bebe 2 ai inceput sa creezi o minunata atmosfera aici, asa ca daca tot iti prieste rolul de mama poate te mai incumeti o data.
JO sanatate multa lui MATEI, sper sa nu fie nimic grav si sa va refaceti cat mai repede.
ANDRA esti o mamica minune pt mine, mi-as dori mult sa te pot copia si sa am atata rabdare si daruire cata ai tu.
in rest despre noi, trecem printr-o perioada de copiat comportamente urate de la gradi, nu stiu ce sa fac, ca tot discut cu el si promite ca se face baiat cuminte, dar nu trece mult timp si o luam de la capat.
in mare parte este un copil educat si cumintel, cu nazdravaniile specifice varstei, dar are si momente cand pur si simplu ma lasa cu gura cascata cand vad ce poate sa faca sau sa spuna.
abia astept sa ia vacanta si sa ia o pauza de colectivitate.
l-am dus la inot si se descurca destul de bine, antrenorul este multumit de el si a trecut deja dupa o luna in bazinul mare.
de serbare la noi nu poate fi vorba pt ca mi s-a explicat ca sunt prea grele pt varsta lor, si oricum la cat de naspa a fost de craciun nu cred ca as fi nici eu incantata. nu au sala de serbare la gradi si s-au imbrancit parintii atunci de nu am apucat sa vad nimic sau sa-i fac vreo poza, asa ca mai bine lipsa.
intreba cineva de conjunctivita, am facut si noi acum cateva zile si ne-a trecut cu TOBREX.
va pup, ma duc sa intind niste rufe si sa fac o prajitura ca se trezeste gasca si iesim iarasi afara.
TZUNA sa nu ne uiti cu majoretele, tinem pumnii.
rein spune:
Ce revenire in forta!
Diana, voi unde il duceti pe Alex la gradi? la cea veche sau unde v-ati mutat?
Mie rinita mi-a trecut cu polidin injectii.
Diseara e NOAPTEA Muzeelor.
Info aici: http://www.agentia.org/monden/noaptea-muzeelor-2011-program-si-locatii-deschise-33785.html
De luni merge si Petru la gradi, m-am bucurat din plin de saptamana asta ca au fost sanatosi si voiosi amandoi.
diana_jors spune:
Am ramas fideli aceleiasi gradinite Ne gandim si la varianta gradi din sat, dar nu stiu ce sa facem cu el in vacante...
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
Alerg 42 pentru o sansa
"When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever." (Dick Beardsley)
tzuna spune:
STEFIMIC si restul fetelor- va multumesc pentru gandurile bune. Am mai avut ceva contractii sporadice azi asa ca sotul spera sa nasc marti ca tot ma duc la eco si control deci dc vreti s apuneti majorete de marti incolo ar fi super.
Azi am fost cu totii in parc 3 ore, am avut musafiri, am lenevit la pranz in pat cu sotul... distractie maxima.
ralualexandrei spune:
Salutare, la ceas de seara?!
Vad ca v-ati facut incalzirea albinutelor
Manuela am uitat sa-ti spun ca am admirat camera fetelor,foarte frumoasa si mai ales delicata.
Apropo de sosirea bebelinei,si acum pastrez in telefon mesajul de la tine de acum 4 ani .
Krissy sanatate Sophiei si sarcina usoara in continuare
Diana eu de exemplu n-am cont pe Facebook si nici nu cred ca-mi fac asa sunt eu mai conservatoare,asa ca eu citesc noutatile aici.
Stefimic nu sunt o mama minune asa cum spui tu,incerc sa fiu mama pt toti ,sa ma ocup in aceiasi masura de toti,etc si sunt convinsa ca ori care dintre voi ati fi facut la fel ca mine.
Va pup si ma duc la calcat ca mai am vreo cateva
Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
anaalina spune:
Auzi Andra , deschide tu geamul sa-ti trimit si de la mine un brat de haine de calcat
Eu nu mai pottt, sunt atat de obosita ca acum nici nu pot sa adorm .
Mihai a urlat 3 zile si 3 noptiacum se odihneste SPERRRR , amandoi au conjunctivita si multi, multi muci.
Catalina e pe la mamaie ca se plictisi de cat am certat-o sapt asta , mai fetelor cu 2 copii , cum se impaca cel mare cu cel mic?? asta a mea nu ii da nici o jucarieil scoate din camera unde se joaca ea si ii si mai tranteste usa in nas ,si sarmanul urla langa usaa .
Homeopate de dint sunt , dar neuronul meu acu e amortit , o sa-ti spun mai pe lumina.
tzuna spune:
ANDRA- camera feteleor arata asa cum arata si datorita vopselurilor de la tine. oricum sunt multumita de cum a iesit si sunt fff multumita de noua bucatarie si noua hota. spatiul e chiar generos, si sincer mai mult mirosea a mancare in casa cand aveam bucataria veche (fara nici un fel de hota ce-i drept dar tineam usa inchisa si geamul deschis cand gateam)decat acum si alaltaieri am facut varza cu costita afumata deci am testat la maxim hota. Asa ca merita toti banii dati pe ea.
ANAALINA- asta cu fratii cam peste tot am vazut-o, cel mai des la copiii bonei intre care e o diferenta de 1 an. Ori se inteleg ori iese cu scantei de la orice. sa vedem cum va fi la noi dar pana la certuri d ela jucarii mai avem. Intai sa vedem cum facem cu programul fetelor, cu dormitul , cu iesitul afara.....
Eu sunt bine, sunt rasfatata zilele astea (sotul gateste din nou si eu stau pe net), am fost la biserica si in parc 2 ore si ceva. Deci nu nasc nici azi. Sper, ca diseara avem iar musafiri. Dupa ce nasc va fi putin mai greu o vreme cu musafirii si alte destrabalari de astea.
ROXANICI-- ce mai faceti?
ELYANNE- tu chiar nu apari deloc la apel? Te-ai suparat pe noi sau nu-ti mai vezi capul de treaba?
In rest sunt multumita ca s-a mai animat stupul....