Bun venit Albinutze si bondari de martie-aprilie '

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Hello,

cum a fost la curse: sambata asa si-asa, duminica bine ; mai multe detalii puteti citi aici. N-am fost sambata la Arcul de Triumf, acolo era alt eveniment... vad ca anul asta exista cate cel putin 2-3 evenimente sportive in fiecare week-end in tara, asa ca am de unde alege asa se intampla in tarile civilizate, poate iese ceva bun pentru Romania si din asta

Pentru ochi lipiti ne-a dat Tobrex; cat timp l-am dat seara n-a mai avut nimic peste noapte, dar sambata seara am uitat sa il dau si ieri dimineata era iar cu ochii lipiti... insistam pana trece; se pun picaturi de 2-3 ori pe zi; noi am incercat cu 2 pe zi (dimineata si seara), pacat ca am ratat tocmai pe ultimii metri, practic acum ar trebui sa reluam tratamentul de la capat.

In rest, noi bine, sanatosi

Tzuna, pitica e o scumpa acum ma sperii putin, Alex a fost super cuminte; daca principiul e ca al doilea e opus primului, nici nu-mi vine sa ma mai gandesc la al doilea...

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
Alerg 42 pentru o sansa
"When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever." (Dick Beardsley)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

ziua buna,

Diana, regula e ca al doilea e mai cm,inte decat primul, asa ca da-i inainte fara teama

Mady, ai sa te descurci, o sa ai impresia uneori ca esti pe repede inainte sau ca le faci pe toate ca un robotel, dar ai sa te descurci.

Rein, bine ca ai luat o gura de oxigen, mai tre si de astea din cand in cand.

Tzuna, sunteti bine, da?!

noi....horic e bine, am iesit si afara ca nu se mai putea, dar rares e mucos de numa si l-am tinut azi acasa asa ca distractia e-n toi. ma gandesc ce surprizuta sa ii fac maine
lui rares ca lui horia chiar nu am nicio idee.

o sapt linistita la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Roxy maine????ce e maine???1 iunie e poimaine....

Mami de Razvan (09.05.2007) si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

buna stup !

iar nu am intrat de mult, de data asta ca am sot care sta acasa din motive de prostie a oficiului de straini (va povestesc dupa ce trecem de "hopul" asta) si nu ma pot apropia de calculator. Dar am vazut pozele cu micuta Sara! Sa va traiasca tzuna si sa va bucure mult de tot fetele !

Ai mei baieti sunt binisor. Eu nu mai inteleg nimic din dintii lui Horia, parca ies-parca nu. De 2 saptamani il caut de ei, caci imi facuse febra 2 zile fara motiv... si asa parca tot 2 are , desi gingia e sparta pentru un al 3-lea, dar parca dintele nu il vad.
Matei e tot mucos, intram deja in a 5 saptamana, vad ca altceva nu are, saptamana viitoare avem programare la ORL, sa vedem ce ii fac urechile. Astazi am vorbit si cu o doamna logoped la gradinita. Caci ma plansesem ca nu prea vorbeste cu nemtii educatoarei. Asa ca astazi l-a avut doamna sub observatie. Si mi-a spus ca eu sa ii vorbesc numai in romana, sa las doar gradinita sa ii vorbeasca in germana. Ca este activ si atent si repeta mereu cuvintele noi, ca vorbeste frumos si nu pronunta "r" .

Apoi sambata seara i-am aratat lui Matei ca s-au terminat pampersii. Nu a protestat deloc, 2 nopti le-a dormit in liniste si fara sa se ude. O sa vedem mai departe cum o sa o scoatem la capat, caci si pana acum avea saptamani in care nu facea deloc in somn.

Cam atat de la noi. Saptamana asta fac ordine si in poze sa ne vedeti si pe noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

despre ochi lipiti: noua medicul ne-a spus sa ii punem de 3 ori in zi in ambii ochi (chiar daca e lipit numai unul) si dupa ce nu se mai vede deloc sa ii mai punem inca 3 zile ! Sunt niste picaturi cu antibiotic: gentamicina sau florex... Probabil ca in tare e altceva...

O singura data nu i-am pus picaturile si l-am sters doar cu ceai negru. I-a trecut si atunci, nu stiu daca doar de la ceai sau doar pentru ca l-am sters imediat si nu a apucat sa se inflameze mai tare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Noi suntem bine. Sara este f linistita si ne putem bucura pe deplin de ea. Maria da dovada de multa dragoste si intelegere... ieri am avut curaj sa mergem cu asta mica la un restaurant chinezesc cu terasa. A fost cuminte, a dormit, a papat si ea putin laptic acolo ca doar eram la restaurant(ma asezasem strategic intr-un colt sa-mi pot intoarce scaunul si sa alaptez linistita)....

Facem ceva progrese si cu alaptatul direct de la sursa asa ca sunt f multumita. Ce mi se pare cel mai complicat in perioada asta este ca nu am destula libertate de miscare. Nu vreau inca sa ies cu asta mica in aglomeratie asa ca nu pot merge sa fac piata etc si sunt destul de izolata dc nu e si sotul acasa. Pe maria o trimit afara cu bona deocamdata. Dc ma voi simti la fel de bine peste vreo 2 zile incep sa ies eu cu amndoua undeva in parcul d ela Policlinica sau in IOR dar sa ma simt bine ca e ceva de mers iar plimbatul doar pe la bloc nu ma incanta cel putin pentru moment.

Pentru ochisori lipiti si noi am folosit cu succes tobradex sau cum s-o chema.

ROXANICI- iti tin pumnii sa nu-l ia raceala si pe Horia ca aveti destule pe cap acum.

BURTA DUPA NASTEREA celui de-al doilea copil- am ramas cu o burta imensa si cu 9 kg peste ce-am avut inainte sa raman insarcinata. Kg le voi da incet-incet jos dar burta? E imensa. La Maria nu a fost asa. E multa piele, grasime.... am de toate. E eficient sa-mi cumpar o burtiera speciala din farmacie? ca initial dr mea a zis sa nu-mi pun si eu la Maria nu mi-am pus. Si in afara de a masa energic burta cu crema antivergeturi ce mai pot face acum imediat dupa nastere?
Chiar astept raspunsurile voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Tzuna, burtiera mai mult strica, in sensul ca in loc sa iti intaresti muschii abdominali sa "stranga" burta mai bine, cum "burta" e sustinuta de burtiera, muschii se relaxeaza si nu mai lucreaza. Eu pana una-alta iti recomand abdomene foarte usoare - de genul stai intinsa pe spate si ridici doar capul, il tii putin ridicat, revii, repeti. Aveam un set de exercitii de revenire a burtii dupa nastere, le caut si le postez.

Edit: le-am gasit, sunt aici. Testate pe mine, functioneaza

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
Alerg 42 pentru o sansa
"When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever." (Dick Beardsley)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Am fost la concert! la Roxette! Nu, nu in Zone Arena ci pe langa gard, pe langa drum, pe langa scena, dar i-am ascultat o ora live. Inca de la pauza dinaintea cantarii lor am inceput sa il indop pe Petru sa termine repede cina apoi i-am urnit pe toti din casa si in 10 minute eram acolo. pufos!

Sotului i-a placut atmosfera si zice ca vrea bilete la Scorpions.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Venisem de la gradi si spalam vasele dupa ce au mancat copiii. La un moment dat il vad pe Petru cu o lingurita-cupa din aia de lapte praf in gura sezand ganditor. Zic: Ce faci, mami? zice: fumez din pipa asta si ma gandesc la ce mi s-a mai intamplat pe la gradi...

DAR, am o problema, va rog sa va dati cu pareri: perceptia despre diferentele dintre oameni: etnie (asta ma roade cel mai tare), rasa, profesii in care oamenii sunt in uniforma, etc. In general diferente usor de constatat in gura mare de un copil.
Mi se intampla sa trec pe langa asiatici si sa zica: mami astia sunt oameni chinezi nu-i asa? sau pe langa politisti si zice : uite mami doi politisti (mai nimereste si politai).
Azi insa, pe drum de la gradi zice: eu cred ca mama lui M este tiganca, Ce ai vorbit cu ea? L-am intrebat de unde stie asa ceva. Mi-a zis: ce tu nu vezi ca nu seamana cu noi?
In familie nu am avut niciodata nici macar intentia de a face vreo diferenta verbala sau de comportament fata de acesti oameni. Nu am fost nici insistenti in nici un fel, pur si simplu nu consideram ca e vreo diferenta intre noi ca si oameni pe pamant.
Sunt sigura ca perceptia o are din gradinita. Ce sa fac, sa ma ingrijorez? cum sa reactionez. El a vazut usoara mea ingrijorare si un prim soc si e genul care lasa pe moment apoi scormoneste si mai insista sa vada care e optiunea mea.
Nu-mi amintesc sa fi citit ceva prin cartile de educatia copilului despre asta.
As vrea sa am o parere, sa pot sa i-o expun si sa fiu convingatoare pentru ca sunt sigura ca vor urma multe intrebari. Si daca o las moarta s-ar putea sa constat in curand ca are o problema cu vreun coleg pe care el il simte diferit din cine stie ce pdv (intelegeti ce vreau sa zic).
Nu am apucat sa discut nici cu sotul, oricum noi facem front comun.

Ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Rein, o sa ma cuget la ce scrisesi tu mai devreme... e o problema.

Noi azi avem serbare . Sa vezi distractie.Are rochita albastra lunga si coronita de frezii. Cred ca o sa fie draguta.

Tzuna, am eu o burtiera pe care ti-o pot da sa vezi daca te ajuta. Eu am folosit pentru ca nu am putut sa fac exercitii din cauza de cezariana .
azi am o zi plina. O sa va povestesc ce iese .

Mergi la inceput