Bun venit Albinutze si bondari de martie-aprilie '
Raspunsuri - Pagina 17
tzuna spune:
SIUTA si Roxanici - imi pare rau ca aveti copiii mai micuti bolnviori. Sper sa se faca bine cat mai repede si cu cat mai putine interventii.
SIUTA- ma bucur ca Anastasia e atat de cooperanta. asa este si Maria.e f dulce si f intelegatoare. e drept ca am si alintat-o la maxim zilele astea (cadou d ela sora, mers la cumparaturi ea si tati, ma joc cu ea mai mult decat cand era singura...) e cam obositor dar ma straduiesc si eu. Pe sora mica o iubeste f mult , o mangaie pe picioruse , sta sa vada cum o schimb, ii place ca fac baie in acelasi timp (una in cada si una in cadita- multumesc mult SIUTA pentru suport , e super)... e mai greu cu amandoua dar sunt recunoascatoare celui de sus ca asta mica e asa linistita.
Am si cantarit-o si are 3,550 de la 3,850 deci cred ca este bine. cum mananca relativ bine, mult mai bine ca Maria cel putin ma astept sa ia bine si in greutate.
Maine iesim din nou la plimbare dc e vreme frumoasa ca e tati liber.
Noi suntem bine, ne adaptam unii cu altii. Bebel mica e f linistita dc mananca cum trebuie (san + completare tot lapte muls de la sanul cu alunite care-l refuza). Dc insist eu sa-i dau numai san )ca va tb sa se obisnuiasca asa) mananca prost, vrea din ora in ora apoi o doare burtica si plange si tot asa dar le-om rezolva noi pe toate.
Azi am fost si la scos firele asa ca tati s-a descurcat singurel 2 ore cu ambele fete.
ralualexandrei spune:
tuturor.
Manuela sa-ti traiasca printesele!Am admirat pozele ,tare dragalase.
Kitty ,la multi ani ficiorului!
Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
stefimic spune:
TZUNA ma bucur sa aflu ca sunteti cumintele si, in primul rand, ca tu esti bine si reusesti sa te descurci, micuta SARA este superba, sunt tare dragute impreuna, iar tu, radiezi de fericire, i-mi ai inca o data o lectie despre ce inseamna sa fii calm si sa fii calculat, ma bucur mult pt voi, sa ramaneti asa fericiti si fetele sa va aduca numai bucurii.
sanatate puilor mici si sper sa mai terminam o data cu mucii si cu tusele ca nu mai suport.
HORICA sper sa nu faci multe bubite si sa-ti treaca cat mai repede.
va pup si sa aveti o zi linistita.
roxanici spune:
foarte scumpa Sara, si mami radiaza in toate pozele in care apare, bravo!
pana la urma s-a nascut in ultima zi din taur, nu o vrut sa fie gemanuta
horic e mai bine, revine la normal, nu stiu daca se poate cu putine bube la rubeola, are o roseata generalizata, formata din punctulete rosii mici,e bine ca nu il mananca insa.
Siuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tzuna poze cu noi aici |
Ce dulce e !
Poate ne vedem maine in parc .
Rebiana27 spune:
TZUNA superba-i Sara!
R, mamica lui L si a M
tzuna spune:
Buna!
Ce faceti? Ce fac bolnaviorii mici si mari? sper ca sunt mai bine.
Ieri a venit dr si-a vazut-o pe gaza mica si m-a avertizat ca e epidemie de scarlatina si sa nu primesc copii in vizita. Bine ca nu o mai duc pe Maria la gradi acum ca cine stie ce-mi mai aducea.Bine c apoate lua si de afara din parc dar in gradi la multi coii (ei sunt 24) pericolul e si mai mare.
In rest suntem bine. Bebelina mica este adorabila si deosebit de linistita. E adevarat ca inca mai are icter si e mai somnoroasa. Ieri de ex nu a plans nici 5 minute.Nu pot sa cred. Suntem f contrariati la cum plangea Maria si cate 8 ore pe zi, chiar mai mult. Pai azi gaza mica face 1 spatamana si deja am facut o gramada de chestii. De ex aseara am iesit cu maria la joaca si tati a ramas cu gazulina. Pe asta mica deocamdata o scot numai cand e si el si numai o data pe zi dimineata . ieri am fost la Cernica. a fost f frumos dar din pacate ne-am intors cu un puric care a piscat-o pe asta mica si pe mine. L-am prins, acum am pus totul la spalat.... dar nu prea vad cum te feresti de asa ceva. Bine ca nu a fost o capusa.
De supt papa bine la sanul drept si deloc la stangul. Deci sunt slabe sanse sa scap de pompa. Nici nu stiu cum s aprocedez. Ar fi o solutie sa ma duc zilele astea sa ma operez la cele 2 alunite de pe areola? as putea oare alapta dupa sau locul ramane sensibil? Sa o mai chinui pe ea sa o las mai flamanda si sa incerc s ao tot pun poate, poate va suge? Nici nu stiu cum sa fac. Si ca si la Maria am lapte pentru inca un copil. Deja azi beau mai putine lichide ca-mi pocnesc sanii.
Week-edn placut tuturor! Aveti grija de voi.
rein spune:
Am vazut gaza mica de Tzuna! de fapt e marisoara bine! sa va traiasca si sa manance tot lapticul!
Diana, ce ti-au dat pentru Alex la ochii lipiti? ni se mai intampla si noua dar nu am fost pana acum la medic. Si cum a fost cu intrecerile de w-endul asta? am trecut sambata pe langa niste alergareti pe la Arcul de Triumf, ma gandeam ca esti si tu.
Eu am fost sambata la Bookfest, am stat mult pe acolo ca mi-a oferit sotul o zi de destrabalare singurica dupa 2 saptamani de stat singura cu piticii. Mi-am rupt picioarele printre carti dar n-am ratat nimic. Am avut parte si de un autograf special de la Neagu Djuvara pe Istoria lui pentru Calin si Petru.
Apoi discursurile unor oameni care chiar au ceva de spus in lumea noastra si muuulte reduceri la carti de care era pacat sa nu profit.
La multi ani, Raulului! urari tarzii dar din inima de sanatate si noroc!
madybulancea spune:
Neatza fetele....o cafea???poate va mai dezmortiti si treceti la povestit...
Tzuna tare scumpa aia mica!succes la alaptat....
Roxy,Horia seamana atat de mult cu Rares
Noi suntem bine...ne pregatim de serbare,iar in rest toata ziua afara cu bicicleta....de 1 iunie cred ca o sa primeasca o racheta de tenis mica,si probabil k va merge si la tenis in vacanta...caci la bazin a fost miercuri iar joi avea febra si urla k il doare capu si urechea....
eu am emotii,nu stiu cum o sa ma descurc cu 2 copii,la razvi am avut-o pe mama si m-a ajutat mititica,acum.....tre sa ma descurc...
O saptamana frumoasa si usoara!
Mami de Razvan (09.05.2007) si 27+