Bun venit Albinutze si bondari de martie-aprilie '

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

LA MULTI ANI! RAUL!

mersi pt raspunsuri, stiu si eu cum e cu exudatul, imi trebuia testul rapid ca sa stiu daca ii dau antib sau mai astept pt ca e cu febra de 3 zile si daca e ceva sa nu astept 5 zile pana iese rezultatul la un exudat pozitiv

am gasit, a iesit negativ, dar il repet maine ca i-am dat cu albastru de metil seara in gat si nu mi-am dat seama ca modific ce e pe acolo

Krissy asa e, si eu am maaare neincredere in analizele astea facute in romania... si daca si testul e cu marja lui de eroare......eu mereu fac in 2 locuri diferite si nu vreti sa stiti ce rezultate diferite primesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Trotineta: Alex si-a ales-o deja, trebuie sa fie neaparat cu Fulger sau cu Bakugani, si prefera cu 3 roti noi am vazut la Noriel, si e in jur de 180 ron. Oricum, ar trebui sa ii luam si o bicicleta mai mare, la asta i-am ridicat deja la maxim si scaunul si ghidonul, si parca ar mai trebui...

Alex avea ochii lipiti azi dimineata, e prima data cand pateste asa ceva ajungem dupa-amiaza la medic, sper sa nu fie mare lucru...

Eu in urmatoarele 2 week-end-uri ma duc la 4 concursuri sa vad cat ma tin balamalele... da' dup'aia chiar ma potolesc, aproape o luna intreaga

Edit, ca uitam esentialul:
Raul

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
Alerg 42 pentru o sansa
"When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever." (Dick Beardsley)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

la multi ani, rauleanu drag si bun! kitty, sa va traiasca si sa se implineasca dragul vostru raul!

tzuna, chiar am vrut sa ti scriu ieri si am uitat, ce mare e bebesha sara. refacere grabnica, si pe mine m au nenorocit durerile laea de la cusaturi, dar trec repede, fata creste...uite la mariuca, na.

mady, multumesc ptr poze. tre' sa iau cu 3 roti, ca sa n o vad cazuta n nas si sa am cat mai putine emotii. te pup.

rox sanatate la puiul mic!

diana, esti teribila, multa bafta!

fiica mea vrea neaparat trotineta. a mai avut una, dar era asa de misto ca m am dat si eu cu ea si am spart un rulment .
aia a voastra, roxis si kit, e pana la 6 ani. nu exista vreuna sa ma tina si pe mine? voi le ati testat?

va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

La multi ani Raul de Kitty! Sa fii sanatos, cuminte ca si pana acum si sa ai o adolescenta frumoasa si lina! Bravo mami, ce baiet mare ai!

Si eu am un nepotel - verisorul Sophiei - care tot astazi implineste 5 anisori. 25 mai e o zi frumoasa.

Cam atat, noi ne pregatim de plecare in Ro, sambata aterizam la Sibiu. Va asteptam pe la noi!

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 27+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

La multi ani Raul, pui de Kitty !!!

Krissy, la multi ani si nepotelului tau .
Diana bafta multa la concursuri .
Eu sunt tot pe fuga, tot pe fuga...
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Krissy, sedere placuta in romania, prindeti vreme calda!

Tzuna cum sunteti? va intrati in ritm? nu. e arati bebelina?

Gabi78 pe unde esti? mai zi ce mai faceti.

horic cica are rubeola pan la urma, a erupt azi si au erupt si nervii mei.....daca vedeti un nor calator e de la mine, nu de la vulcanul din islanda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanici
horic cica are rubeola pan la urma, a erupt azi si au erupt si nervii mei.....daca vedeti un nor calator e de la mine, nu de la vulcanul din islanda.
Aoleu, imi zici ca prind vreme buna, si cand colo vad nori negri venind dinspre Brasov. Sanatate micutului! Rares a avut?
PS: Multumesc de urare.

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 28+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

of mai Roxi,sanatate multa lui Horica ; las' ca trece !
Si norul tau sper sa treaca repede .
Anastasia trece printr-o perioada foarte frumoasa , cel putin pentru mine : e draguita, ascultatoare, mananca, se joaca cu frate-su...sunt curioasa cat o tine .
Eu sunt cu parul valvoi caci Toma e mucios si tusacios de o saptamana si nu ii trece cu tot oscilo si stodal, si vit c. Ce sa-i mai fac?
Anaalina, cum mai stati cu dintisorii ??Ti-ai mai revenit ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Mda ...am vazut ca a nascut Tzuna , multi, multi pupici.

Roxi .. sa se faca bine jupanelu Horica si lu mama sa-i iasa soarele .

Pisic....mama trendy , sa se dea ea cu trotineta , ai vrut sa te simti mai tanara , nu- asa ?

Noi avem doi dinti jos si muci de trei saptamani , azi dr a zis STOP nu-i mai dai niciun remediu, ca stiti eu merg doar pe mana homeopatei . Sa vedem ce o fi ori la bal , ori la spital. Mihai dimineata la 3 se juca cu parul cu nasul meu , era ff vesel si eu nu mai puteam de somn, a stat treaz pana la 5 , deci iar sunt cu ochii cat cepele.

Mandra Catalina , incapatanata ca un catar , isi juli ieri genuchii si acu merge zici ca are un batz in fund ,cu picioarele intinse , in curand o sa zica ca o dor picioarele

Plec la bucatarie sa dau din nas poate se face ceva de mancare , am luat cartofi noi si o sa-i prajesc , hmmmm acroleinaaaaa, o sa ajung cat Chinaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Am ratat majoretele pentru Tzuna si bulina mica insa recuperez la urari de sanatate si viata lunga si implinita!
Nu am recuperat tot ceea ce s-a scris insa am inteles din ultimele mesaje ca unul din piticii Roxanei e bolnavior; sanatate multa!
La multi ani RAUL, cavaler frumos al lui Kitty!
Trotineta: Luca a primit de Craciun, de la parintii mei, o trotineta cu trei roti (de-aia au gasit) desi el foloseste destul de bine si una cu doua roti.

R, mamica lui L si a M
I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput