Aspirante optimiste >20 ani (684)
Raspunsuri - Pagina 7
lilimara spune:
Buna fetelor!
Sunt si eu bucuroasa ca am reusit sa imi bag fata la gradinita pana la urma.La programul scurt pana la 13 dar tot e bun si sunt asa bucuroasa nici nu aveti idee.
In rest sunt in z21 din 28 deci mai am un pic dar nu cred ca o sa fie ceva pt ca prestatul nu a fost corespunzator
Va pup pe toate!
Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)
Cu ajutorul lui DD in curand din nou
camcris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ankcta Insa astazi, asa printre lacrimi, si printre stropii mari de ploaie DD mi-a aratat o raza, chiar dak nu are legatura cu bb eu sunt sigura k ma va ajuta in lupta pt puiul meu, ma voi mai linisti cat de cat. Astazi am reusit sa ma transfer cu postul in oras am scapat de cele 4 ore de naveta, de mirosuri si toate cele Chiar dak ma voi instala pe noul post, adik voi deveni doamna de oras, abia din 1 septembrie eu sunt sigura ca de astazi makr din acest punct de vedere nu ma voi mai stresa pe toate , am intrat sa impart aceasta veste buna pt mine cu voi toate Ancuta , in curand |
sa-ti fie de bine noul post din septembrie, ma bucur pentru tine ca ai reusit sa te transferi, vezi a aparut o mica raza de soare
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
gabyv spune:
Buna
Revin si eu la afaza cu relaxarea, cand am intrebat pe dr daca nu raman de la stress, ca ma gandesc prea mult a zis asa: dacastressul ar da infertiliate asa cum se zice in popor, nu am prea vedea copii pe strada. Daca sunt stresata si cu trompele infundate, pot sa ma relaxez cat vreau ca tot nu raman. Si a mai zis ca daca ai o rezerva ovariana mica si nu iti iese repede, ca zici ca e de la stress, s-ar putea sa intri la menopauza si tot sa nu ai copil.
Asa ca inainte sa zicem ca ar trebui sa nu ne mai strsam, mai bine facem analize.
Mihaelafalt spune:
Ankcuta felicitari pentru noul post, sa fie asta un pas spre mai bine.
lilimara si pentru tine ma bucur ca ai putut da fata la gradi cat despre bebe noi prestam cat putem acuma ramane sa vedem ce ne da DD.Hai fii optimista poate o sa fie bine.
Fetelor eu invat ca maine am 3 lucrari dar nu prea am nici un chef.
Doamne ajuta-ma sa raman si sa am si eu un copil sanatos.
lilimara spune:
Bafta la lucrari Mihaela!!Cat despre stres cred ca suntem cu totii stresati iar motivele sunt diverse nu neaparat ca nu vine bebe.Cum a zis si gaby ar insemna sa nu mai vedem copii pe strada.
Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)
Cu ajutorul lui DD in curand din nou
tanamera spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabyv Ce liniste pe aici |
Se aude cum dau berzele din aripi,ssshhhh!
PaulaFrida spune:
Neata
cafelutza pt toata lumea
O zii faina tuturor
_
In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
racheel spune:
Buna dimineata fetelor
Ankuta, felicitari pentru transfereu stiu ce inseamna naveta de 4 ore, mnirosuri si toate cele
Acum sa vina barzaaaaaaaaaaa
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 23+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!