Aspirante optimiste >20 ani (684)
Raspunsuri - Pagina 3
bellasamoyed spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racheel Ei bella daca-i spui la medic ca simti bebe 12 -13 s o sa vezireactia lui. Eu am aflat ca este fetita la 16 s.Tu te duci pe 19 probabil ca ai 13 s si la 12-13 s se mai inseala doctorii.Daca citesti pe net toti copiii au putza pana la 12-13 S.Dupa s13 se transforma in pasarica sau ramane putza Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 23+ cu Anastasia-Maria Doamne, ajuta-ne in continuare! |
ma duc acum la 13 sapt si 3 zile si daca nu imi zice sigur sigur sau vad ca se mai gandeste ma mai duc si cand ma intorc din concediu nu pot sa stau cu dilema asta mai ales ca vreau si eu sa alegem numele si e prea complicat sa ma gandesc pt ambele sexe
eu sper ca totusi a 4d sa isi de-a seama daca e puta falsa sau pe bune
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +12
samburelul meu
luiza77 spune:
Buna ziua fetelor, tin pumnii stransi Lore sza fie totul bine si la fel pentru celelelalte fete care urmeaza sa se testeze, sper sa vedeti dublu.
Bella eu pe bebe l-am simtit prima data la 20 de saptamani, chiar eram super panicata ca nu il simt, dar si cand am inceput sa il simt sa te ti tare, al meu se misca non-stop, uneori ma intreb daca mai si doarme, sper ca atunci cand se va naste sa fie foarte cuminte ca ma gandesc ca este super obosit dupa atata miscare in viata intrauterina.....iar in ceea ce priveste sexul lui bebe mie mi s-a spus prima data la 16 saptamani ca este baiat si mi s-a confirmat la 22 de saptamani la morfologia fetala 4D, asa ca mai ai putin de asteptat, oricum eu am stiut mereu ca voi avea baiat, asa ca daca si tu smti lucrul acesta asa va fi, te pup.
Va pupacesc pe toate si va doresc o zi minunata.
35+ cu Matei
PaulaFrida spune:
bella eu am simtit pe bebe prima data la 18 sapt
abia astept sa fiu iarasi ca cica la a doua sarcina simti pe la 15 sapt
o sa vezi,e o senzatie super
_
In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
bellasamoyed spune:
paula abia astept
luiza nu imi place termenul de 22 de sapt pai cum sa stau eu pana atunci si sa nu stiu ce e. pai vrei sa o iau razna
eu sper sa fiu printre cele care afla la 13 sapt...oricum cand ma intorc in iunie de la mare la 16 sapt ma mai duc sa fac o eco asa de capul meu sa vad ce si cum
samburelul meu
Matzaila_81 spune:
Nu v-am mai auzit de mult si mi-ati lipsit.
Lore, eu tin pumnii in continuare. Bella, orice o fi moaca mica numai sa fie sanatos si sa aiba o viata lipsita de griji si suparari, cu multe multe momente frumoase.
Eu ieri eram la farmacie sa-mi iau testele de ovulatie si tot calculam de zor ca nu-mi dau seama cand e perioada fertila si asa mai departe cand mi-am dat seama ca m-am saturat. De asteptari, calcule, intrebari, n teste de sarcina si asa mai departe. Eu si sotul oricum jap-jap destul de des asa ca orice ar fi trebuie sa se prinda candva.
In ultimul timp disparuse nebunia.
Asa ca aseara nu am folosit vinuc ci vodca cu suc de portocale si a fost absolut extraordinar. Vreau sa traiesc in continuare asta si am credinta nestramutata ca atunci cand va fi mai bine pentru noi o sa primim si copilasul dorit.
Nu stiu daca ati trait sentimentul dar aseara am realizat ca mi-a fost dor de sotul meu. Cumplit de dor. A fost langa mine mereu dar mereu cand ajungeam acasa nu vedeam in el decat ceea ce-mi doream mai mult si nici nu stiu cand am cazut pe panta asta.
Asa ca nu stiu exact cand e perioada fertila la mine. O sa calculez acum cand ar trebui sa vina si o sa-mi pun reminder in agenda la 10 zile dupa si DACA pana atunci nu au aparut rusii o sa fac un test.
Am zis!
Mihaelafalt spune:
citat din mesajul lui Matzaila_81 Nu v-am mai auzit de mult si mi-ati lipsit. Lore, eu tin pumnii in continuare. Bella, orice o fi moaca mica numai sa fie sanatos si sa aiba o viata lipsita de griji si suparari, cu multe multe momente frumoase. Eu ieri eram la farmacie sa-mi iau testele de ovulatie si tot calculam de zor ca nu-mi dau seama cand e perioada fertila si asa mai departe cand mi-am dat seama ca m-am saturat. De asteptari, calcule, intrebari, n teste de sarcina si asa mai departe. Eu si sotul oricum jap-jap destul de des asa ca orice ar fi trebuie sa se prinda candva. In ultimul timp disparuse nebunia. Asa ca aseara nu am folosit vinuc ci vodca cu suc de portocale si a fost absolut extraordinar. Vreau sa traiesc in continuare asta si am credinta nestramutata ca atunci cand va fi mai bine pentru noi o sa primim si copilasul dorit. Nu stiu daca ati trait sentimentul dar aseara am realizat ca mi-a fost dor de sotul meu. Cumplit de dor. A fost langa mine mereu dar mereu cand ajungeam acasa nu vedeam in el decat ceea ce-mi doream mai mult si nici nu stiu cand am cazut pe panta asta. Asa ca nu stiu exact cand e perioada fertila la mine. O sa calculez acum cand ar trebui sa vina si o sa-mi pun reminder in agenda la 10 zile dupa si DACA pana atunci nu au aparut rusii o sa fac un test. Am zis! |
Te cred ca si eu m-am cam saturat de teste si toate cele, luna trecuta am facut si noi jap, jap vreo 13 zile la rand si apoi la 2 zile si sincer nu mai vreau nici eu asa, cand o sa avem noi chef atunci o sa ne iubim oricum nu cred ca o sa fie mai mult de 2 zile abstinenta dar sotul are mult de munca si in perioada asta e foarte obosit, vine tarziu acasa asa ca nu in fiecare seara daca nu este chef si putere.
Bela sa dea DD sa fie sanatos bebelul tau si sa aiba ce putulica vrei tu.
Doamne ajuta-ma sa raman si sa am si eu un copil sanatos.
bellasamoyed spune:
citat din mesajul lui Matzaila_81 Nu v-am mai auzit de mult si mi-ati lipsit. Lore, eu tin pumnii in continuare. Bella, orice o fi moaca mica numai sa fie sanatos si sa aiba o viata lipsita de griji si suparari, cu multe multe momente frumoase. Eu ieri eram la farmacie sa-mi iau testele de ovulatie si tot calculam de zor ca nu-mi dau seama cand e perioada fertila si asa mai departe cand mi-am dat seama ca m-am saturat. De asteptari, calcule, intrebari, n teste de sarcina si asa mai departe. Eu si sotul oricum jap-jap destul de des asa ca orice ar fi trebuie sa se prinda candva. In ultimul timp disparuse nebunia. Asa ca aseara nu am folosit vinuc ci vodca cu suc de portocale si a fost absolut extraordinar. Vreau sa traiesc in continuare asta si am credinta nestramutata ca atunci cand va fi mai bine pentru noi o sa primim si copilasul dorit. Nu stiu daca ati trait sentimentul dar aseara am realizat ca mi-a fost dor de sotul meu. Cumplit de dor. A fost langa mine mereu dar mereu cand ajungeam acasa nu vedeam in el decat ceea ce-mi doream mai mult si nici nu stiu cand am cazut pe panta asta. Asa ca nu stiu exact cand e perioada fertila la mine. O sa calculez acum cand ar trebui sa vina si o sa-mi pun reminder in agenda la 10 zile dupa si DACA pana atunci nu au aparut rusii o sa fac un test. Am zis! |
bravooooo imi place cum gandesti...o sa vezi cum o sa vina bebe. asa am fost si noi in luna dupa hsg cand dr ma sfatuit sa ma protejez ne-am iubit extraordinar, atunci am realizat cat de dor ne era unul de celalalt.
si cu vodka stai linistita ca si in sarcina ai voie un pahar de vin de ex pe zi. eu nu beau in fiecare zi da uite in weekend de ex am baut putin campari cu suc de portocale e bun pt bila, o dreneaza
cat mai putin stres fetelor, fara teste...fara calendare, temperaturi
samburelul meu
Matzaila_81 spune:
Bella
Nu stiu cum va fi, stiu doar ca m-am saturat de disperare, de uitat cu jind, de sperat in van.
Nu incerc de mult, nici de putin timp dar imi lipsea ceva normalitate.
Katy82 spune:
citat din mesajul lui Monique77 Neata gagici! Lore felicitari pentru vestile bune ma bucur tare mult abia asteptam sa intru sa vad ce ai facut eu ma duc la un curs pana la ora 12:30... bleah...e musai... eu am o grija: nu prea am avut cheaguri ciclul asta, si m-a tinut si extrem de putin aveti idee daca se poate intampla si asa? adica m-a tinut cred vreo 2 zile si am avut niste scurgeri ca albusul de ou dar foarte diluat ca si consistenta. in schimb rosu, sange, normal, darslab cantitativ chiar si pentru prima zi vi s-a mai intamplat? mie mi-e sa nu am vreo dereglare sau alte alea aveti idee? vi s-a intamplat? |
Dupa ce trece eu zic sa-ti faci un test de sarcina, s-o fi prins mai tarziu. Nu stiu ce sa zic. Poate o fi sangerare in sarcina. Unele fem se pare ca au asa ceva in prima luna, cand tb sa le vina menstra. Bafta!
Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!
Katy82 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Monique77
si eu am tot facut teste de sarcina...ca sa fiu sigura si nu e nimic de genul asta... mie mi-a venit mai repede, la 23 zile sa vedem acuma mi-am comandat ceai de napraznic si tinctura de branca ursului cred ca pe joi le primesc si ma apuc de tratament sper sa fie mai bune decat ce avem la plafar... |
Monique pana nu esti sigura, nu te apuca de branca ursului, nu e buna in sarcina. Fa un Beta, asa afli sigur.
Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!