Aspirante optimiste >20 ani (684)
Raspunsuri - Pagina 17
elenusht spune:
neata fetelor!va invit la o cafeluta! eu sunt azi in ziua 30 din z 31, doar daca nu cumva iarasi imi vine tarziu! nu am semne ca ar veni, deocamdata! Mintea imi joaca feste: mi se pare ca am usoare ameteli, usoare stari de greata, dar acestea pot fi si de la menstruatie, pentru ca nu am sperante deloc luna asta ca nu am facut cand trebuia....
Dumnezeu stie mai bine cand ne pregateste un bebic...vreau sa ma linistesc si sa astept cu rabdare minunea!
Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!
vreau sa fiu
!!!
vreau si eu un 
lucianamoga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui PaulaFrida luciana tin pumnii sa iasa bine ![]() ![]() ![]() cand primiti rezultatul? noi am primit in aceeasi zii la ora 13,ne-au trimis e-mail _ In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra"A person is a person, no matter how small. " Dr.Seuss www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker Trying To Conceive www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007) |
Mersi Paula
Ma crezi ca nu stiu cand ne da rezultatul?De ametita am uitat sa intreb , sper sa intrebe sotul , daca nu intervin cu un telefon

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
racheel spune:
luciana, super sotul tau daca s-a dus singurel 

al meu nua vrut niciodata si pana la urma am dus proba de acasa si imi zicea tu sa o duci ![]()
![]()
de parca ar fi fost singurul in situatia asta si de ar fi fost o rusine.
Tin pumnii sa iasa totul bine ![]()
![]()
![]()
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
23+ cu
Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
lilimara spune:
Buna dimineata!
Paula vin si eu cu 

Sa dea Dumnezeu sa ne dai vestea cea mare maine 

Lili
de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)
Cu ajutorul lui DD in curand din nou 
racheel spune:
Gaby, nu are nici-o legatura 
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
23+ cu
Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
dianalaura spune:
Neata!
Hai Paula 

diana
8+ si mami de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuza
Poze
lucianamoga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui racheel luciana, super sotul tau daca s-a dus singurel ![]() ![]() al meu nua vrut niciodata si pana la urma am dus proba de acasa si imi zicea tu sa o duci Tin pumnii sa iasa totul bine Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 23+ cu Anastasia-Maria Doamne, ajuta-ne in continuare! |
Deci chiar m-a surprins cat de cooperativ a fost
Nu a spus nici un moment ca nu vrea , sau sa mai asteptam , sau ca vrea acasa.Il bufnea rasul cand se gandea la situatie (ca trebe sa mearga sa ceara recipient , sa-l dea apoi cu continut)dar chiar nu a avut nici un stres.I-am explicat ca degeama ma apuc si fac eu n analize daca la final se dovedeste ca problema ar fi la el si ca mai bine il eliminam din start pe el , si apoi vom mai vedea.
Sper din suflet sa fie bune rezultatele
gabyv spune:
Ma gandeam eu ca nu are nici o legatura, dar cum i-au zis sa bea minim 4l apa cu o zi inainte.,
Luci si al meu a fost f cooperant si chiar intreaba de ce nu ii ia si lui sange
nu i se pare drept ca numai eu sa fiu intepata.
lucianamoga spune:
de cei 4 litri chiar nu stiam , noua tot ce ne-au zis a fost sa fie abstinenta intre 3 si 5 zile
El de la inceput , ca si al tau , mi-a spus ca va face tot ce trebuie pt bebe

noastra