Aspirante optimiste >20 ani (684)
Raspunsuri - Pagina 16
mihacor spune:
fetelor va doresc noapte buna...vb maine
a venit sotiorul si am papat...nu am mai fost azi la serv. ma duc de dimi 2 ore...
Vreau si eu un
...
lucianamoga spune:
Neata fetelor!
Ce faceti ?Inca dormiti?
Haideti la o cafea 
Mihacor a vb sotul tau cu unchiul?
Mihaela imi pare rau pentru test , dar mai sunt si sacaiti de profesori...asta e .Sper ca te-ai linistit 
Sofia si pentru tine imi pare rau ca ai dat de un sef plecat cu boii 
Paula ceva se anunta acolo la tine 

Va 

pe toate
O zi minunata 

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
PaulaFrida spune:
Neata![]()
am venit la o cafelutza![]()
Luciana 

Azi trebuia sa scada tare tb si nu a scazut decat de la 36,8-36,7![]()
Sunt Z 14 DPO si azi trebuiau sa vina rushii,dar nici un semn deocamdata

pe toate si va doresc o zii faina

_
In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
lucianamoga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui PaulaFrida Neata am venit la o cafelutza Luciana ![]() ![]() ![]() Azi trebuia sa scada tare tb si nu a scazut decat de la 36,8-36,7 Sunt Z 14 DPO si azi trebuiau sa vina rushii,dar nici un semn deocamdata ![]() ![]() ![]() pe toate si va doresc o zii faina![]() ![]() _ In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra"A person is a person, no matter how small. " Dr.Seuss www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker Trying To Conceive www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007) |
Paula un test ceva?
Hai fa-ne ziua mai frumoasa

racheel spune:
Buna dimineata fetelor

Da, Paula hai cu testul ||

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
23+ cu
Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
PaulaFrida spune:
fetele,as face test,dar nu am in casa,
o sa cumpar azi si-l fac maine dimineata![]()

imi fac si eu galerie 

_
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
lucianamoga spune:
Of , eu niste emotii 
S-a dus sotul sa faca spermograma 

PaulaFrida spune:
luciana tin pumnii sa iasa bine

cand primiti rezultatul?
noi am primit in aceeasi zii la ora 13,ne-au trimis e-mail![]()
_
noastra
Dr.Seuss
Trying To Conceive