Sling..help!
Mi-am cumparat cu multe luni inainte sa se nasca Vladut un sling cu inele ( e identic cu cel din prima imagine de la http://www.sling.ro/ ). eram convinsa ca ne va ajuta mult, dar..surpriza.... nu ma pricep deloc sa-l asez in sling, mi se pare ca il pierd printre faldurile alea, ca el se sufoca si in nici un caz nu e in siguranta. Am si o brosurica in care se explica ( intr-un stil foarte greoi si confuz) diverse pozitii pentru diverse varste, dar tot nu reusim si esuam incercarea transpirati si frustrati. Mi-as dori totusi o modalitate de a-l purta cu mine. Wrapul ma intimideaza si mai tare cu atatia metri de material, plus ca eu sunt foarte calduroasa si nu l-as suporta. Ce alternativa imi recomandati? Vreun marsupiu, ceva pe care l-ati incercat si v-a multumit?
Noi acum suntem in Constanta.. daca e vreo mamica care se pricepe la slinguri prin preajma noastra, tare mult o rugam sa ne arate live cum se face treaba asta...
Raspunsuri
roxanaz spune:
Andrushka, da-i un PM dandusei, cred ca e inca in Constanta. sau dodo-pui (gabi).
succes
Roxana
adra_bell spune:
Buna
Slingul este mult mai bun decat un marsupiu, nu te lasa intimidata. Cauta pe youtube, dupa baby sling, how to use a baby ring sling, si ai sa gasesti filmulete destule
blog
asteptandu-l pe Filip (august 2011)
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world
terishka spune:
Si eu te sfatuiesc asemenea, sa cauti pe youtube si o sa iti dai seama mult mai bine din filmele de acolo cum sa il legi. Si eu tot cu inele mi-am luat sling si a durat ceva pana am invatat sa il folosesc. Era un film chiar in romana.
Tot pe sling.ro e si un forum, au o sectiune dedicata slingului cu inele, mai poti intreba direct acolo.
Edit ca am cautat in forum, am gasit chiar link-ul spre filmul youtube in romana care m-a luminat pe mine: http://www.youtube.com/watch?v=Vn6nQXWjC4A
JuliaSM spune:
Daca totusi ramane "nu" in ce priveste slingul si cauti o alternativa,iti recomand cu caldura pouch-ul,usor de "montat",de folosit si de purtat.Si pe mine m-au inhibat inelele slingului,in plus mi se parea ca bebe nu e chiar sigur in sling,ca nu are spatiu destul,chestii(neadevarate,dar te pui cu impresiile personale?!...)...si uite-asa am ajuns la pouch,placut si ramas cu el si pana azi.
adra_bell spune:
Pouch-ul este un sling fix, doar il pui pe tine, nu trebuie sa reglezi nimic. Daca bebe are peste 6 luni poti folosi si mei-tai. Mai exista un carrier numit Manduca, foarte usor de folosit, doar e scump
blog
asteptandu-l pe Filip (august 2011)
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world
ANDRUSHKA spune:
Stiam eu ca nu ma lasati la greu...multumim!
Mi-am facut un plan de bataie: mai intai studiez filmuletele si incercam sa punem in practica... sper sa ma lase sa-l "manevrez" cum vreau eu... daca nu merge, incerc sa le contactez pe fetele din C-ta...iar daca nu merge nici asta explorez pouch-ul si mai tarziu mei-tai-ul recomandat... nu abandonam, asta e sigur! Am citit km de pagini despre sling, wrap si alte agregate de-astea..asa ca la teorie sunt doxa!
si eu care am crezut ca mi-am facut temele inainte sa vina bebe si sunt pregatita de "orice"...
Dodo-pui spune:
ANDRUSHKA eu am avut un sling reglabil.Tot de la aceieasi firma.Da-mi te rog PM sa vad cu te pot ajuta/intalni sa-ti arat cum se foloseste...e f comod.
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,Bogdan Andrei ,Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
arturicii spune:
Andrushka si noi ne-am petrecut primul an in sling cu inele. Indata ce ai inceput sa te inveti cu reglarea iti va fi f usor.
Eu il recomand mai ales ca vine vara iar in wrap cred ca o sa va fie prea cald.
Noi avem Ergo (e cam ca si Manduca) de la 6 luni insa era prea mare, se pierdea in el.
Il folosim cu succes cam de o luna si este super ptr purtatul pe spate.
Si Mei Taiul este f fain.
Mult succes!
Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama
ANDRUSHKA spune:
Victorieeee! Am respectat pasii din video (nu puteau si ele sa foloseasca propriul bebe, nu papusa?) si am injghebat ceva de am putut sa ne deplasam prin casa. tot simt nevoia sa-i sustin popoul,statea cam stramb,piciorutele cam chinuite, iar caputul era ori acoperit de tot, ori lasat in deriva... dar il facem noi sa stea cum trebuie!
Era asa simpatic cum statea el acolo cumintel..si..si..in cateva minute A ADORMIT!!! De-aia zic:VICTORIE!!!
Perseveram!
diamat spune:
Andruska
In ce pozitie incerci sa pui bebele? Ridicat, burtica pe burtica, sau inclinat? Si daca inclinat, cu capul spre inele sau opus inelelor?
In functie de pozitie de pot ajuta cu mai multe sfaturi insa fara nu pot decat sa-mi dau cu parerea degeaba :)