Sling..help!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Andruska,
te pot ajuta cu slingul daca mai ai nevoie.da-mi un semn si ne vedem.eu stau in zona Primo,Inel 2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDRUSHKA spune:

Am revenit..
Diamat, am incercat numai pozitia din videoul postat pe prima pag..cred ca e burtica pe burtica, dar as vrea sa incerc si inclinat... voua ce pozitie v-a convenit mai mult si ptr ce situatie? bebe are aproape 3 saptamani...

E clar ca il calmeaza, adineauri aveam "nervisori' dar ne-au trecut.mai degraba il irita cand ne supraincalzim...si eu si el. Si are tendinta sa stea cu fata spre pieptul meu ceea ce- impiedica la respirat.

Ma uitam la pozitia lui .... oare esarfa nu impiedica circulatia la picioruse?

Dodo pui si dandusa mi-ar placea sa ne cunoastem, mai ales ca nu prea cunosc mamici prin constanta. asteptam o vreme mai prietenoasa sa iesim din casa si poate ne aratati pe viu cum e treaba cu slingul asta complicat...
'
multumesc!!!
'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aaalina spune:

Buna, fetelor! Si eu mi-am luat un sling cu inele inca inainte de a nastere. Dar, desi avem deja 5 luni, inca nu l-am folosit. Mi se pare cam ciudar sa ies asa afara. In plus ca nu am vazut prin Constanta mamici cu astfel de sling.
Andrushka, nici eu nu prea cunosc mamici din Ct. Tu in ce zona stai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

De ce ti se pare ciudat sa iesi cu slingul in strada? eu i-am carat pe ai mei in pouch pana la 2 ani,cand eram si insarcinata cu ditai burtoiul.Nici la noi in oras nu erau pe atunci mamici purtatoare de pouch,ma mai acostau mamicile prin parcuri sau la supermarket,sa ma intrebe ce si cum,altii spuneau ca am ajuns sa purtam pe copii cum isi poarta tigancile pruncii.Nu mai puteam eu de parerile contra ale lor!! Pentru mine a fost mult mai bine sa ii duc in pouch,decat in carucior ori in alt marsupiu sau port bebe.Stiam beneficiile,ma simteam si bine datorita faptului ca greutatea e oarecum impartita pe tot spatele,nu doar pe bretelele de pe umeri de la portbebe-ul clasic,in plus bebelusii mei se simteau grozav cu asemenea apropiere si modalitate de a fi mereu langa mine.
Incearca prin casa sa vezi cum e,daca ii place copilului tau sa stea acolo,daca te simti tu bine,petreceti ceva timp impreuna astfel si apoi poate iti faci curaj sa iesi si din casa cu slingul...In plus,mi se pare si un accesoriu elegant pentru o mamica! Cand nu aveam bebele in pouch,mi-l infasuram ca o esarfa dubla in jurul gatului,mai ales daca era racoare afara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nilufera spune:

Ma numar si eu printre cumparatoarele de sling cu inele...dupa ce m-am chinuit catva timp in pozitia inclinat si nu mi-a esit decat f prost am zis sa incerc si burtica...copilul a adormit in 2 secunde desi urla rau inainte...si nu o data!! asa ca sunt pe deplin multumita cu el, deocamdata l-am purta doar in casa dar vreau sa ies azi pana prin magazine, cu carutul cu landou e f greu, ocupa mult loc; as vrea insa sa imi reuseasca si pozitis inclinat, si nu inteleg in care parte se pune capul bbului, la inele sau in partea cealalta?mi se pare ca sta complet stramb, si chiar sta dealtfel, dovada ca nu il pun cum trebuie; in pozita burtica nu ma doare nici spatele, e super...doar ca ne incalzim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

La mine e invers...stam si ne deplasam cu mult succes in pozitia inclinat, dar ricat incarc sa il asez tummy-to-tummy, nu prea imi iese inca.

Insa da, slingul e o inventie admirabila :)

Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nilufera spune:

@ina, ne stim de la odiseea de martie-aprilie...o sa incerc sa pun si eu o poza cu pozitia asta, pune si tu sa vedem fiecare ce gresim...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

nevermind, m-am prins cum.

Edit: sa nu creada nilufera ca am sters-o cu "know-howul": am pus niste poze aici nu foarte concludente, dar apoi am scotocit pe youtube si m-am lamurit ce nu faceam bine, etc

e cam mult de tastat, mai simplu e sa vezi clipurile

cauta "sling newborn" sau "ring sling newborn" etc

Mergi la inceput

Uraaaaa! In sfarsit am inceput si eu sa folosesc slingul pe-afara . E foarte comod. Se uita cam ciudat limea la mine , dar deocamdata nu a comentat nimeni.
Vreau sa intreb, stie cineva daca pot gasi in RO ergobebe?

Mergi la inceput

Uraaaaa! In sfarsit mi-a venit ergobaby! Am purtat un timp fetita in slingul cu inele si mi-a fost foarte util, dar dupa ce am incercat ergobaby nu ma mai vreau sa aud de sling. E putin spus ca sunt multumita , sunt foaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarte multumita!

Mergi la inceput