Mai-Iun2011-BV Vali,Ralu,Carmen,Dia! HAI Ramo!(23)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

RALUCIS- eu la prima sarcina am stat cu dilatatie 2-3 timp de 3 zile pana sa nasc. Deci eu zic ca e posibil dar nu te baza pe asta. Mai bine stai pe langa casa cum ti-a spus si medicul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvy1981 spune:

buna fetelor
ma cam enerveaza tensiune acum imi este frica sa nu scada prea tare
azi mergem la dr sa vedem putzica ce mai face mergem in fiecare saptamna sper sa fie bine.
maine avem petrecere finuta mea implineste 2 ani sa o pupe nana pe ea o dulceata de fetita nu alta .
fetelor nastere usoara
pentru cele care inca nu si-au retminat bagajul de spital si cumparatuile intrati pe firma care incepe cu chi eu mi-am cumparat o pampa de san , biberoane super bune si burtiera sunt la reducere daca va intereseaza .
flipper stai linistita si bebele meu are la fel un colier de toata frumusetea in burtica nu are ce sa pateasca si dr cu siguranta stie ce sa faca daca ramane aceeasi situatia .
ramo la multi ani
va puuuuuuuuuuuuuuppppppppppppppp pe toti si pe toate

34 w cu bebe lily
amr 5 sapt uaaaaaaaaaaaaaaaauuuu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Valentina felicitari pentru bebeul sanatos.

RADU ADRIAN BINE AI VENIT!!

Ramob la multi ani, nastere usoara si un bebe sanatos.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreealydia spune:

LA MULTI ANI, RAMO_B! NASTERE USOARA SI SA TE BUCURI DE "CADOU"!
si bebele meu are circulara de cordon, oricum se poate infasura/desfasura oricand. mie dr mi-a zis ca daca si daca e mai strans cordonul, il monitorizeaza continuu pe bebe si tot pot naste normal.
iulia, bine-ai venit acasa!
eu am terminat de facut asternuturile si pentru bebe si pentru ema, le-am spalat si urmeaza sa le calc. au iesit frumoase, au imprimeuri dragalase, imi plac. si au iesit si foarte ieftin. manuela, nu ma consider cine stie ce priceputa, n-am facut altceva decat lenjerii pentru copii. fiind croieli simple, nu mi se pare complicat. am mai exersat putin inainte de a o naste pe ema, i-am facut si protectii laterale, care-mi vor folosi si acum.
ba mai mult, am facut lenjerii si pentru bebelusii emei si e asa incantata!...n-are insa patut, ii culca intr-un carut, asa ca acum sunt in tratative cu o tipa care mestereste fel de fel de lucrusoare handmade, pentru un mobilier de bucatarie si unul de dormitor pentru papusi, foarte frumoase. astept asa nerabdatoare!!! poate se potriveste si i le aduce fratiorul la venirea din maternitate... vrem sa-i luam si role, insa sotul insista sa mai asteptam pana de ziua ei.
va pup!
mami de Ema-Stefania (10.07.2011) si 32+ probabil ca Patric-Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

ralucris,col sters inseamna si dilatatie din cate stiu eu,mie mi-au desenat medicii pe hartie ca sa inteleg,colul e ca un fel de canal si cand se sterge inseamna ca dispare canalul si atunci se si deschide,eu am stat cu col sters si dilatatie de 2,5 cm timp de doua saptamani.

Mami de Cosmin (03.07.1997) si de ingeras Lucas (15.02.2011-17.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Multumesc feteleor pentru informatii, chiar sunt curioasa cam in cate zile nasc de-acum. Sper, sper sa mai reziste o saptamana sa pot termina ce mai am de terminat, dar daca nu, asta e, sa fie bebe sanatos ca oricum sunt la termen.

Ramo, La multi ani si sper ca a fost totul minunat si il tii pe bebe in brate acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuk spune:

Anna, multumesc pentru informatii..
si eu o parere foarte buna despre Biogenis, m-am uitat pe contract. Plus ca au acum si o promotie...numai ca Medlife-ul impune taxa de 12 mil daca alegi alta firma decat cea pe care ei o agreeaza. Tare ma bate gandul sa merg si eu mana celor de la biogenis, desi 12 milioane in plus nu este o suma de neglijat!!!!

pup burticutele!

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

PRETTYSUNSHINE-ma bucur mult ca mai intri pe aici. Sper ca sunteti mai bine cu totii. Iti doresc si de aucm multa putere sa mergi mai departe. Mii de pupici!

Noi tot asa 2 in 1 suntem dar ma simt bine , sunt activa asa ca-mi doresc ca bebelina sa stea chiar pana la termen dc asa doreste. Termenul ar fi 28 mai dar sincer nu cred ca mai am mult. Dr spusese inintial sa ma astept in jur de 15 mai. Oricum marti ma duc la eco si control.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucillegrl spune:

ralucis eu tocmai m-am externat ( de fapt ieri ). luni am fost la un control si aveam colul sters si dilatatie 4, doc mi-a facut o injectie cu dexa si o sa imi mai faca una luni in cazul in care nu nasc pana atunci deaorece bb la eco e mai mic cu o sapt si ceva.si am programat sa imi declanseze nasterea pe 23 in cazul in care nu iese bb pana atunci ... deci eu stau deja de o sapt cu colul sters si dilatatie si am facut tot posibiliul sa nasc adica am dat ture pe scari si toate cele :) pt ca nu mai am rabdare si degeaba .
felicitari mamicilor , nastere usoara burticilor si bebei sanatosi.

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_hubby spune:

ramo, ! sper ca esti bine, ca ai avut o nastere usoara si de-abia asteptam sa intri sa ne dai vesti. ce cadou minunat ai primit de ziua ta!
HAI FLORETRONELA, HAI AMIDALA! VREM SA VA CUNOASTEM BEBELUSII!

EU NUMAR ZILELE PANA MARTI, NU MAI AM RABDARE SI INCEP SA AM EMOTII DIN CE IN CE MAI MARI! SI DE-ABIA ASTEPT SA IMI CUNOSC FETITA!
TOATE FETELE!

37+ ALESSIA MARIA

Mergi la inceput