Mai-Iun2011-BV Vali,Ralu,Carmen,Dia! HAI Ramo!(23)
Raspunsuri - Pagina 8
danuk spune:
Si un gand frumos pentru Ramo, care astaz primeste cel mai minunat cadou...pai, ce poate fi mai frumos! La muuuultiii aaaaniiiii si un bebe sanatos, frumos si mancacios!
33+
miris_ spune:
ramo, la multi ani, din nou, si un bebe sanatos. e cel mai frumos dar de ziua ta!
da, m-am inselat in ceea ce priveste dr tau, era vorba de raluM2.
Mamica de baiat mare
si
strumpfita Iris-Alexandra de 37+ 
anna_i spune:
DANUK, noi vom recolta cu Biogenis, pana la urma. Recolteaza cele mai multe probe- celule stem din sangele placentar, cordon ombilical+gelatina wharton (nu stii cum evolueaza medicina) si, in plus, au cel mai complet si avantajos contract (este mai orientat catre client). In rest- toti promit, dar ceea ce promit nu e trecut in contract, deci nu ai nicio garantie, poate fi numai marketing.

HAI FETELEEEE!!!
SA VINA BEBICIII!!!!

35+
amidala spune:
La multi ani Ramo!!!!

Sa vina bebe!!!
Eu mai am 2 zile de asteptat. EMOTII ![]()
![]()
![]()
39+
Grig-Iustin
bebe Grig
iulia82 spune:
Buna dimineata.Ce bine am dormit...in sfarsit in patul meu.
Ramo LA MULTI ANI!!! inca o data si asteptam vesti.
POZE IRIS
mami Iulia
37+
LEIA si
IRIS- MARIA (19.12.2007)
anna_i spune:
LA MULTI ANI, Ramo! Sa ai parte de o nastere foarte usoara si de un bebe sanatos si vanjos!
35+
luiza77 spune:
Buna ziua fetelor, va doresc o zi minunata plina de soare si multa relaxare....la noi a venit cu adevarat primavara, este soare, cald si 26 de grade afara, am sa ies si eu mai tarziu un pic in parc ca este la 5 minute distanta de unde stau, vine o prietena la mine si o sa iesim in parc sa stau pe o banca si mai vorbim, privim copii la joaca...in rest m-am apucat de invatat pentru examene si sincer cred ca neuronul meu gravid a luat-o razna, parca nu imi mai intra nimic in cap, mai ales ca ma distrage mititelul de la invatat ca se misca non-stop si trebuie sa imi schimb pozitia din 10 in 10 minute, dar sper sa reusesc sa retin cate ceva, va pupacesc pe toate si va doresc o zi minunata.
La multi ani Ramo si te asteptam cu vesti....pupici

36+ cu
Matei
flipper spune:
Hello fetelor
ralucis multumesc tare mult pentru link, l-am citit din scoarta in scoarta si m-am mai linistit! Am aflat de acolo si despre haptonomie
interesant!anna_i imi doresc mult sa nasc natural dar daca medicul o sa imi recomande cezariana, o sa o ascult pt ca e tare priceputa si apreciata (Dana Oprescu - Polizu). Deocamdata asteptam linistite sa treaca timpul si ma bucur de un milion de ori mai mult la fiecare miscare a lui bebe care e cu capul in jos inca de acum o luna.E un soare azi.. o minune de vreme. Ca sa nu mai spun ca e vineri
33+ 
nikkoll spune:
Chiar ca e frumos afara sper doar sa nu se strice vremea pana mai pe seara! Abia stept sa vina ora 6 sa merg sa imi vad puiu' la echo!

sunt curioasa care e greutatea aprox. pt ca am impresia ca am "explodat" ca popcornul in ultimele sapt.
.

SI o zi frumoasa!
36 +
ralucis spune:
Fetele, acum vin de LA ctrl, mi-a spus dr ca am colul sters, m-a luat asa prin surprindere, ca nu mi-am dat seama sa intreb daca e fiindca sunt La a treia nastere, sau e ASA aproape ziua nasterii. Oricum, DR zicea sa nu mai plec din oras zilele astea ca se poate intampla oricand. Sa mai caut pe net despre colul asta sters, voi ce stiti, ar mai putea sta bebe macar o saptamana asa?