Mai-Iun2011-BV Vali,Ralu,Carmen,Dia! HAI Ramo!(23)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreealydia spune:

buna, fetelor!
multumim pentru capitolul nou!!! presimt ca multi bujorei si panselute vor inflori curand. CURAJ, FETELOR!!!
inna, eu stiu ca medicul de familie e obligat sa faca prima vizita acasa, deci e platit si nu are voie sa ia banuti. cum nu stiu prea multi treaba asta, parintii insista cu bani si nu prea refuza. noi am dat 50 ron, acum 3 ani, plus transport de la cabinet la noi, apoi acasa.
somleac, eu n-as da atatia bani pe un carusel, pe care-l va folosi extrem de putin. la ema am avut unul de la primii pasi, pentru ca eu am insistat sa aiba jucarioarele din plastic (sa le pot dezinfecta- am fobie de praf, plusuri imbacsite... yeah!) si daca tati a venit intr-o zi victorios cu el acasa, ala a ramas. dezavantajul era ca fiind manual, trebuia sa il intorc des. dar l-am folosit doar in primele 4 luni. mai avem o lampa, de la tomy, care proiecteaza imagini pe tavan, cu cantecele, pe care am folosit-o 2 ani ca ritual de somn. asta chiar mi-a folosit! paturica pentru activitati iar mi-a placut.
manuela, bine ca sunteti tot 2 in 1!
tzuna, eu am zis ca nu ma mai gandesc ce si cum va fi cand ma vor apuca durerile. in linii mari stiu la cine vom apela, i-am pus deja in garda, asa ca o vom scoate cumva la capat! tu cum mai esti? mai ai contractii?
amidala, sa fie sanatos grasunelul!
iulia, ! nu mai fi necajita! nu e ca acasa, clar, dar poate ca e mai bine sa fii sub supraveghere.
carmenpit77, spor la cumparaturi!
silvy, mai ai contractii?
noi, fetele, am avut un week-end tare placut, in ciuda faptului ca tati mai mult a lipsit, avand job de we - nunta. dar nu pot sa ma plang, ca vin si banuti in plus, iar eu am profitat la maximum ca m-am simtit bine si m-am dedicat bulinei mele dragi.
azi am dat peste niste sifon luat acum 3 ani, pentru ema si am trecut la croitorit seturi de pat. am insailat deja 3 pentru ema si 1 pentru bebe. trebuie sa mai cumparam unele cu imprimeuri potrivite pentru bebe, sa le croiesc si pe alea, apoi le cos frumusel si gata.
dupa-amiaza am cam avut ceva dureri, asa ca stau cumintica in patut.
va pup!
mami de Ema-Stefania (10.07.2008) si 32+ probabil ca Patric-Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Andreealydia- iti multumesc pentru grija. Nu am mai avut deloc contractii azi desi nu am stat o clipa incercand sa rezolv tot ce mai am : am fost la serviciu si am predat lucrarile facute in week-end, mi-am luat salariul, am fost si in graba la cumparaturi si am luat niste jucarii pentru fetita (cadoul care-l va primi de la sora ei la intoarcerea din maternitate) ... ba am reusit sa ies si cu gaza in plimbare 1 ora acum pana sa inceapa ploaia asta urata.

DIA -preturile pentru nasteri la voi in Brasov sunt chiar ok. Din pacate aici in Bucuresti cererea e f mare chiar si cu preturi exorbitante asa ca nu cred sa faca reduceri semnificative.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Buna seara fetelor, ma bucur ca sunteti toate bine, eu acum o ora am aterizat la sora mea acasa, am terminat curatenia acasa la mine, a iesit totul super frumos, am instalat si patutul lui bebe, am spalat si calcat toate hainutele lui si le-am asezat in sertare, a inceput sa ma cuprinda o mare emotie, sambata am implinit 35 de saptamani de sarcina si au mai ramas doar 4 saptamani si careva zile pana la marea intalnire, pe 20 am programare la medic sa facem ecografie sa vedem cat a mai crescut bebe, cum este colul si placenta, sper sa fie totul bine si bebe sa stea linistit pana la termen...va pup pe toate.

35+ cu Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_hubby spune:

HAI BEBE DE FLORETRONELA!

HAI BEBE DE VALENTINA!

HAI BEBE DE STEFYY!

GALERIE, GALERIE, GALERIE

37+ ALESSIA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Valentina nastere usoara si refacere rapida si-un bebe sanatos, papacios si cuminte.Asteptam vesti.

Lilly 35+ , mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

HAI VALENTINAAAAA!!!

HAI BEBE RADUCUUUUUUUUUUU!!!!

HAI FLORETRONELA!!!

HAI BEBE SERBANEEEEEEEEEEEL!!!!

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

CURAJ VALENTINA, FLORETRONELA SI STEFYY!
NASTERE USOARA!

33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

valentina, floretronela,
nastere usoara!!!

--------------------------------------------
Marina37+ & ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

carmenpit77, nu trebuie sa iti fie frica daca faci rahi
mie mi-ar fi mai frica la generala cred

Marina37+ & ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Succes Valentina, nastere usoara si sanatate multa va doresc, recuperare rapida tie si un bebe voinic si cumintel, va pup.

35+ cu Matei

Mergi la inceput