Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (5)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

neata

Alina.n, sanatate lui Alex...uuf..a luat si el d ela Naty. Mie Mati mi s-a facut bine, fara antib, Slava DOmnului ca eram pe punctul de a-i da...Cand cei mari sunt sanatosi am impresia ca aman si prima raceala serioasa a lui Arsenie...Sper sa nu ni se intample prea devreme.
Deea, 650 gr..deci doar cu 50 sub limita..e adevarat ca fata mai varsa...poate de aceea ia mai putin in greutate..Dar totusi ia...eu as zice tot asa sa nu te ingrijorezi..mai stai o luna si vezi care-i treaba..dc ia mai putin iarasi poate ar tb un consult..
lalely...eu am tinut drastic, adica doar legume si iaurt...si nemancat dupa ora 5. Dc voiam ceva mai consistent (pana in 5) mancam un baton proteic...Am slabit aproape 4 kg...Ar trebui sa-l tin iar de urgentza..desi mi-e frica de laptic...ca sincer cand e asa drastic regimul se cunoaste..
Ailed, cuscra...sa stii ca nici fiu-miu nu-mi face decat la 2-3-4 zile chiar..Sa se ia de mana piticii nostri. I-am pus odata supozitor, dar am constatat ca asa face el...si nu i-am mai pus...Probabil asimileaza cam tot..si asa lapticul asta matern se digera aproape in totalitate.si nu-i dau nici un ceai...am incercat cu Alinan si nu a vrut nici 5 ml..
Scrsih, sa-ti fie de bine cumparaturile. ma bucur ca Lucutza se integreaza asa bine...
ioana, eu am avut la Matei niste invitatii misto de tot, facute ca si o coperta de revista de scandal, cu chipul lui pe coperta si titlurile spuneau cine sunt nasii, cat a luat bb in greutate, inclusiv biserica, locatia, ora evenimentului....Acum nu mai fac..Imi pare rau ca n-am poza sa va atasez, e dus dincolo calculatorul cu tot ce am pe el..
Catank, frumos la livada, meri infloriti. SI noi la micutza noastra curte..dar abia astept sa fiu acolo. Ma bucur ca va merge asa bine, mai ai timp si de teze...ooof, eu nu mai stiu de cand imi tot promit ca ma apuc de engleza ca am senzatia ca nu mai stiu nimic...Dar sunt tare lenesa...si nici timp nu am, as prefera sa citeeeeeesc. Mi-e dor sa citesc..dar nici de asta nu am timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Neata!

Deea, felicitari pentru kg acumulate . Cate kg are acum in total? Bubulina mea, acum, in a treia luna, nu a mai luat asa bine in greutate.. Dupa week-end-ul asta "agitat", cumparaturi si coafor mi-a scazut productia de lapte , mai ales la sanul drept. Off, cred ca iar va suge mai des o perioada pana isi revine productia.

Catank, felicitari pentru bebelina cuminte . Bebelusii hraniti natural (la san) este imposibil sa se simta deshidratati, mai ales pe vremea asta. Si eu ii dau fetei ceai, pt calmare dar nu pt sete. cristi, 5 luni de zile a baut doar laptic de la mine si nu a fost absolut deloc deshidratat. Te asteptam mai des cu impresii, mai ales daca bebelina e asa cuminte

Alexina , cu placere. Esti trecuta de ieri sau alaltaieri.

yasmi, sti ce des ma gandesc la spusele tale, si cata dreptate iti dau: bebelusii cresc asa repede, ikar cand se maresc nu mai vor sa stea la iubit. Acum avem prilejul sa ii tinem stans langa noi. Ma ia o stare f ciudata cand ma gandesc ca nu o sa mai am alta ocazie sa mai am bebelus.
aaa..si unde sunt pozele alea profi???

scrish, abia astept poze

alina, sanatate micutului Alex

djlaura, lalely

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

simo, mai pui poze cu baietii?

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

madutza_bra

_
MAMI DE DARIA ANA-MARIA CARE ARE 1 LUNA 1 SAPTAMANA SI 6 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Mada, mai pun, sa vad ce mai gasesc recent.. dar asa nu prea am mai facut..cu vremea asta nasoala..poate mai faceam in weekendul trecut dar a fost chiar urit. Insa abia astept sa vina canapelele si sa va fac poza cu livingul macar..eu zic ca ne-am apropiat destul de mult de renderingul pe care vi l-am aratat mai demult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Neatza!
Va ofer un laptic sau ceai in cana de cafea
Aseara mi-a plans fata pana la ora 11 cand a adormit. In timpul asta voia mereu la san. o puneam, sugea de cateva ori, apoi incepea sa planga. Toata treaba asta a durat de pe la 8 pana la 11.
Cred ca a fost atat de obosita, ca nu s-a mai trezit la masa de la ora 2, ci direct la ora 5.
Nu cred ca a durut-o ceva atat de tare, poate burtica, dar nu mai tare ca de obicei. Cred ca doar a avut chef de plans.
E posibil asa ceva?

Lavi, tu esti de acord cu tinutul in brate "la cerere" numai de catre noi, mamele sau oricine? In ultimul timp am stat la soacra-mea mai multe zile si a tinut-o in brate mereu. Uneori eram geloasa si cautam motive sa o iau eu in brate. Intr-o seara mi-a spus ca ar lua-o la ea in camera toata noaptea sa pot sa dorm si eu mai mult, dar nu are ce sa faca fiindca alaptez... In gandul meu multumeam lui Doamne-Doamne ca alaptez, ca ar fi in stare sa mi-o ia de tot

Madutza_b ce fel de ceai ii dai bubulinei? Mie pediatra mi-a spus sa-i dau Baby Drink. Eu la inceput nu am vrut si am incercat cu ceai de fenicul, dar nu l-a acceptat. Ei ii place baby drink. Si eu stiam ca daca alaptez, nu are nevoie de nimic altceva. Dar ii mai dau ceai (1 pe zi) cand cauta sanul si a trecut mai putin de 1h30 de la ultimul alaptat.

mami fericita de Daria (8.04.2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui irinuca05

Neatza!
Va ofer un laptic sau ceai in cana de cafea
Aseara mi-a plans fata pana la ora 11 cand a adormit. In timpul asta voia mereu la san. o puneam, sugea de cateva ori, apoi incepea sa planga. Toata treaba asta a durat de pe la 8 pana la 11.
Cred ca a fost atat de obosita, ca nu s-a mai trezit la masa de la ora 2, ci direct la ora 5.
Nu cred ca a durut-o ceva atat de tare, poate burtica, dar nu mai tare ca de obicei. Cred ca doar a avut chef de plans.
E posibil asa ceva?

Lavi, tu esti de acord cu tinutul in brate "la cerere" numai de catre noi, mamele sau oricine? In ultimul timp am stat la soacra-mea mai multe zile si a tinut-o in brate mereu. Uneori eram geloasa si cautam motive sa o iau eu in brate. Intr-o seara mi-a spus ca ar lua-o la ea in camera toata noaptea sa pot sa dorm si eu mai mult, dar nu are ce sa faca fiindca alaptez... In gandul meu multumeam lui Doamne-Doamne ca alaptez, ca ar fi in stare sa mi-o ia de tot

Madutza_b ce fel de ceai ii dai bubulinei? Mie pediatra mi-a spus sa-i dau Baby Drink. Eu la inceput nu am vrut si am incercat cu ceai de fenicul, dar nu l-a acceptat. Ei ii place baby drink. Si eu stiam ca daca alaptez, nu are nevoie de nimic altceva. Dar ii mai dau ceai (1 pe zi) cand cauta sanul si a trecut mai putin de 1h30 de la ultimul alaptat.

mami fericita de Daria (8.04.2011)

irinuca, exact asa a facut si buburuza mea aseara, dar la mine stiu sigur ca plangea pt ca ar fi vrut mai mult lapte, sau ar fi vrut sa iasa mai usor. Am starns cu mana si iesea lapte, dar nu mai tasnea ca in alte seri. Sper sa-mi revin repede. A dormit totusi pana la 7 dimineata, deci s-a saturat in final.
Ceai si eu tot babydrink ii dau, 1 plic pe zi intre 7 si 8 seara. daca il sar 1 zi e f suparata . Stiu ca tb dat cu 1 ora inainte sau dupa masa.

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

simo, abia astept pozici si cu casuta

Yasmi, te mai intrebasem, ai mai vb cu Anaxena? stiam ca voi mai vorbiti.

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Fi-mea inca doarme, as avea ceva treaba dar nu am chef..asa ca ma plictisesc pe aici...Mai e cineva pe receptie?

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Buna fetelor,
Voiam sa va salut, sa va spun ca noi suntem bine, doar ca intru mai rar pe net. Va citesc constant, dar de scris...
Luca a luat tare bine in greutate, 800 g in primele 2 sapt de stat acasa si joi implinim o luna.
Mai avem inca probleme cu colicile si uneori crize de plans si marait de nu-l ia somnul, desi se vede ca e obosit rupt.
Am vazut ideea cu infasatul, dar mi-e ca urla si mai tare cand o vedea ca nu-si poate misca mainile. Si totusi voi incerca si eu.
Avand in vedere ca ii dau mai mult lapte praf (doar un biberon cu lapte de-al meu pe zi) si noi avem ceva probleme cu constipatia: face zilnic, dar doar o data. Ii dau si ceai, baby drink si ceai de musetel facut de mine.
Va pup!

Mami fericita!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Luca are 2 saptamani!

Mergi la inceput