Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (5)
Raspunsuri - Pagina 5
simonacip spune:
lalely..nu te mai stresa..dc ii e foame siiigur cere nu sta el asa..nici cu greutatea nu iti face griji..fiecare pui cu ritmul lui de crestere.Eu as vrea sa-mi mai accepte suzi..
madutza_bra spune:
simo , felicitari pt achizitii.
lalely, intra pe traditii.ro si vezi acolo pt botez. Prosop si sapun am luat pt nasa la mir, cica tb sa i le dau ca sa o spal pe maini inainte sau dupa baita (nnu mai stiu exact ). Am luat sapun lichid, sa fiu sigura ca-l foloseste
Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
madutza_bra spune:
yasmi, de Anaxena mai sti ceva? Am tot strigat-o....
Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
ama22 spune:
Ally multumesc de complimente!
deocamdata nu ma doare dar vreau sa mut operatiunea baita in baie si sa o tin pe masina de spalat.
Deea eu sunt stresata cu luatul prea mult in greutate ptr cam niste prieteni care la fel au patit, crestea tare mult si repede si a facut hernie. si imi povesteau cum la fiecare pampers apasau inapoi intestinele sub muschi sa se refaca zona de aia imi fac eu griji
mami de Natalia - 11.04.2011
http://www.amainbucatarie.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/8264324@N03/sets/72157625644823552/
ioanna16 spune:
buna ziua mamici,
am rreusit si eu sa citesc din urma, stau cu pitica in brate si incerc sa scriu si eu 2 vorbe, sa nu ma dati de tot lipsa la apel, deci va rog sa scuzati eventualele greseli
am vazut ca vorbiti de botez, celor care deja l-au facut sa va traiasca puiutii si sa va bucurati de ei
noi am stabilit botezul pe 18 iunie, in aceeasi zi cu lalely, daca ma mai tine memoria, am gasit local, am stabilit meniu, invitatiile vreau sa le fac pe mail pentru ca facem botezul mai in familie, trebuie sa ma mai interesez de tort, bautura, cadou nas si hainute pentru mine si tati
eu inca mai astept cu hainutele, poate mai dau ceva jos pana atunci, acum am ajuns pe -14
ama - imi imaginez ce sperietura ati tras, bine ca nu ati patit nimic
lalely - nu iti mai face griji legate de greutatea lui bebe, fiecare bebel este unic si are modul lui de a lua in greutate;
si eu i-am bagat fetei suzi, insa doar de 2 ori cand nu ne-am mai inteles cu plansul, cand i s-a facut foame a scuipat-o cat colo
mada sa iti fie de bine tunsoarea!
strumph - asa mai zic si eu program si somn noaptea...felicitari si sa o tina tot mai mult pe sophia
ally - parca tu ziceai ceva de grade multe...caldura...te invidiez!!! eu nu mai suport atata vant si ploaie
azaz - multa sanatate baietelului tau!
cam atat am retinut, daca imi mai aduc aminte va mai scriu
pup toate mamicile si toti puiutii, sper sa apuc sa intru sa mai vad si eu poze
o zi frumoasa in continuare!!!
mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
ioanna16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AlexinaA Neata mamici De abia acum am reusit sa imi bau cafeluta...mandra mea a stat de veghe pana acum o ora. Am incercat sa o pun in scoica cand am vazut ca scartaie dar surpriza....era si mai vioaie , asa ca a adormit dupa ce i-am dat putin laptic Multumesc tutror fetelor pt intampinare :) sunteti tare dragute. Eu va urmaresc de la odisee dar nu am avut curaj sa scriu..eh Astazi ma duc sa caut invitatii, eventual sa le si comand ca acusi vine iunie. Pe printesica o las cu bunica(soarca-mea) si am niste emotii....e prima oara cand o las singura! Sper sa nu apara obstacole va doresc o dupa-amiaza cat mai frumoasa Pupicei. Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011) |
bine ai venit, alexina si spor la cumparaturi; referitor la lasatul bebelui cu altcineva si eu am emotii, inca nu am facut-o si ma gandesc cu groaza ca dupa 15 trebuie sa ma duc la cumparaturi si sa o las pe fata acasa
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
ioanna16 spune:
citat din mesajul lui scrish am ajuns si eu acasa...am incheiat prima sesiune de shopping la mall doar eu cu bebe si a fost foarte usor mi-am facut griji degeaba luca a dormit majoritatea timpului si s-a mai si trezit de cateva ori, se uita foarte curios in jur...eram pregatita cu suzeta daca incepea sa planga dar nu a fost cazul, ba chiar zambea asa multumit Mami fericita de Luca Andrei 22.03.2011 |
scrish - te invidiez pentru ca ai reusit sa iesi cu bebe la cumparaturi; eu simt ca mai am putin si mucegaiesc aici in casa...
ehee...vor veni vremuri mai bune si pentru mine...si sa vedeti atunci plimbari
te
ailed_dota spune:
bb a mea de cand i-am bagat lapte praf se constipa, alaltaieri i-am pus supozitor cu glicerina, ieri n-a facut nimic, si azi nici cu termometru nimic..., ce sa fac?
mami de fete frumoase MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO -ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)
ailed_dota spune:
citat din mesajul lui ioanna16 [quote]citat din mesajul lui scrish am ajuns si eu acasa...am incheiat prima sesiune de shopping la mall doar eu cu bebe si a fost foarte usor mi-am facut griji degeaba luca a dormit majoritatea timpului si s-a mai si trezit de cateva ori, se uita foarte curios in jur...eram pregatita cu suzeta daca incepea sa planga dar nu a fost cazul, ba chiar zambea asa multumit Mami fericita de Luca Andrei 22.03.2011 |
scrish - te invidiez pentru ca ai reusit sa iesi cu bebe la cumparaturi; eu simt ca mai am putin si mucegaiesc aici in casa...
ehee...vor veni vremuri mai bune si pentru mine...si sa vedeti atunci plimbari
te
[/quote
dc mucegaiesti in casa?
e f frig afara pt bb?
macar jumatate de ora iesi cu el( intai in balcon), sa vezi ce bine-ti face..
mami de fete frumoase MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO -ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)
djlaura01 spune:
ioanna16 la ce maternitate ai nascut?
_
MAMI DE DARIA ANA-MARIA CARE ARE 1 LUNA 1 SAPTAMANA SI 6 ZILE