Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (5)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

astazi am fost cu bebe la pediatra ca au aparut iarasi mucisorii...doar intr-o nara...si iarasi am venit dezamagita de dr pe care ii intalnesc :((intr-un final imi spune ca are otita..pardon sunt semne de otita ...sau parca ar fi otita si normal antibiotic 3 zile apoi din nou la control. eu nu am de gand sa ii dau antib ....il voi aspira de 2 ori/zi, apoi vibrocil si otipax in urechiuse....
cum isi da seama ca are otita????ina tie de ce ti-a spus dr ca aveti otita??? la noi initial i a apasat pe urechiuse si i s a parut ei ca la una din ele cand apasa ea reactioneaza bebe...si apoi i-am spus eu pai sa se uite cu ceva inauntru nu asa doar...s a uitat si a spus ac e putin-putin rosu , dar nu sunt secretii sau altceva...
bebele meu e la fel de vesel (asa cum il stiti din poze, toata ziulica e cu gurita pana la urechi de veselie ce e ) cred ca, copilasul asta al meu nici nu stie cum se plange in schimb are iarasi o perioada in care papa mai putin, din cauza secretiilor probabil...:(
ne-am si cantarit si dezbracat complet are 6300gr

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Bine v-am regasit, fetelor!
Am si eu o intrebare: voi la ce varsta ati facut vaccinul de 2 luni bebeilor? Ca medicul de familie m-a chemat cu bebe peste o saptamana, cand el are doar 6 saptamani si 3 zile... a zis ca nu conteaza varsta, vaccinul se poate face oricand in a doua luna de viata...
Voi la ce varsta v-ati vaccinat puiutii?

Mergi la inceput

am primit 2 pozici neprofi de la botez. le pun pe astea pana primesc cele de la fotograf.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona_1986

am si eu o intrebare,voua va mai tusestebebelul din cand in cand?ca al meu tuseste din cand in cand dar nu tuse din piepte asa ca si cum s-ar ineca,
si mai si stranuta tot rar dar stranuta,o fi racit?
ce sa fac?
multumesc

mamica de Alexandru-Damian(04.03.2011)

de tuse nu stiu ce sa-ti spun, dar de stranut nu tb sa te ingrijorezi, toti bebelusii stranuta. Iti recomand sa citesti cartea Mama si copilul, acolo sunt multe sfaturi

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui yvyana

Am si eu o intrebare: voi la ce varsta ati facut vaccinul de 2 luni bebeilor? Ca medicul de familie m-a chemat cu bebe peste o saptamana, cand el are doar 6 saptamani si 3 zile... a zis ca nu conteaza varsta, vaccinul se poate face oricand in a doua luna de viata...

eu stiu ca se face dupa ce bb implineste 2 luni. noi l am facut la 2 luni si 2 zile.
bine ai revenit!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

cris parca ma vad pe mine caruciorul cu bebe la intrarea in cabina....si eu probam blugi

felicia felicitari pt crestinarea micutei!!

mada, te mai intrebasem, voi cum stati cu pregatirile??

imi cer scuze, nu mai retin cine intreba de venirea menstrei la mamicile care nu mai alapteaza, mie mi-a venit la 8s la prima nastere si la 7s acum.

stefy

yasmi, suntem destul de bine cu pregatirile, Avem pregatite listele cu invitati, i-am organizat pe mese, am scris cartonasele pt masa, am luat prosop si sapun pt nasa, am gasit si ce rohita sa-i pun buburuzei inainte de biserica, eu si sotul asvem hainele, tb doar sacoul pu Cristi.
Mai tb sa iau bombonele pt biserica si cadoul la nasi(ca nu am gasit inca ce vroiam )

Lucas este superb, la fel si tortul, ff original. Dar pe tine nu te-am vazut

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Fetelor, as mai avea o intrebare... mai degraba o constatare...
Puiul meu e un mare urlator...initial m-am speriat de cat de tare si de mult timp poate sa urle, credeam ca are ceva, dar era papat, schimbat, dragalit si uneori plangea si in brate (nu avea dureri de burtica, acum stiu cum se manifesta cand are crampe)...acum deja m-am obisnuit ca plange fara motiv, e un urlat nervos si cu agitatie mare si se opreste brusc daca reusesc sa-i atrag atentia cu o jucarie/melodie/sau orice altceva nou si se uita la mine cu ochii mari si curiosi, de parca nu el urla ca din gura de sarpe in urma cu cateva secunde...si de obicei se plictiseste repede de activitatile pe care i le pun la dispozitie si isi reia ocupatia de baza...adica urlatul
Constatarea mea era urmatoarea: am remarcat ca adoarme repede fara urlete si tipete si nu mai face atata scandal daca il infas destul de strans astfel incat sa nu-si mai miste haotic mainile si piciorusele...
Ce parere aveti? Mai pateste cineva asa? Mamici cu bebici urlatori mai sint pe aici sau sint singura?

Mergi la inceput

Citat:

la 2 luni

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

mada pai stati bine cu organizarea! uitate acum..am mai pus 2 poze. cand le primesc pe cele de la fotograf o sa ma vezi in multeeee

Mergi la inceput

Citat:

Fetelor, as mai avea o intrebare... mai degraba o constatare...
Puiul meu e un mare urlator...initial m-am speriat de cat de tare si de mult timp poate sa urle, credeam ca are ceva, dar era papat, schimbat, dragalit si uneori plangea si in brate (nu avea dureri de burtica, acum stiu cum se manifesta cand are crampe)...acum deja m-am obisnuit ca plange fara motiv, e un urlat nervos si cu agitatie mare si se opreste brusc daca reusesc sa-i atrag atentia cu o jucarie/melodie/sau orice altceva nou si se uita la mine cu ochii mari si curiosi, de parca nu el urla ca din gura de sarpe in urma cu cateva secunde...si de obicei se plictiseste repede de activitatile pe care i le pun la dispozitie si isi reia ocupatia de baza...adica urlatul
Constatarea mea era urmatoarea: am remarcat ca adoarme repede fara urlete si tipete si nu mai face atata scandal daca il infas destul de strans astfel incat sa nu-si mai miste haotic mainile si piciorusele...
Ce parere aveti? Mai pateste cineva asa? Mamici cu bebici urlatori mai sint pe aici sau sint singura?

bebelina chiar daca nu urla si nu urla, tot asa se linistea cand era mai micuta, cum e bebe al tau: o puneam intr-o paturica sa nu mai dea din manute haotic si sa se trezesca.
E f bine ca ai gasit metoda prin care sa linistesti bebeul

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput