Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (5)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ally mi-ai scris ceva? stai ca eu abia pe la pag. 14 sunt. stai asa.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Este foarte bine ca si durata(10 min), poti termina crema linistita ca nu ea da rezultatul final..despre mancatul seara...poate totusi mai adaugi o salta ceva daca tot te culci atat de tarziu....sau o rontaitoare...covrigei uscati, 2 biscuiti fara zahar, etc. Rezultatele ar treb sa se vada in 10 zile max ! Dar, totul se ia treptat...

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

ally, asa am regimul si mai tarziu nici nu as mai avea timp sa mananc decat dupa 10 cand terminam cu copii si mai bine nimic decat la ora aia .
Abia astept sa vad ceva rezultate, ca ma masez sarguincios

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

madutza din a treia luna bebeii incep sa nu mai ia asa mult in greutate ca in primele doua, asa citisem. ce zici ca a mea a luat intr-o sapt doar 100 gr. dar acum ultima saptamana a luat iar 250 gr, asa ca mai variaza. cate kg are buburuza?
ce frumosss, duminica aveti botezul

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

are 5600, dar in ultimul timp a crescut f putin..si nici eu nu am mai tinut asa strict regimul ca sa zic ca asta ar influenta.
Am masurat-o si are cam 61-62 cm.
In "carti" spune ca ar tb sa aiba cam 5800 gr la 3 luni. Adik dublul greutatii de la nastere.

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Stefana

Scuzati, nu pot face cap nou, ca vad ca s-a schimbat parola.

Stef si bebu Tudor Stefan (24.03.2011)

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

nu s-a schimbat nici o parola

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui djlaura01

miki1979 ce varsta avea vlad cand lua zyrtec?

_
MAMI DE DARIA ANA-MARIA CARE ARE 1 LUNA 1 SAPTAMANA SI 6 ZILE

asta nu mai stiu exatc..cred ca prima raceala a facut-o mai tarziu, pe la 3 luni..
dar sa stii ca pe majoritatea medicamentelor scrie ca sunt interzise sub 2-3 ani..eu zic sa ai incredere in doctor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Ce faceti mamicilor?

Nu am timp sa va scriu, am pus poze de la botez si cum am timp intru sa vad ce ati mai facut. Va pup pe toate fara exceptie. Plange bebe trebuie sa fug

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Am revenit, bebe Rares a adormit si acum sa va povestesc de la botez. A fost f frumos, slujba la biserica a fost minunata, la biserica la care am mers si la nunta si anume, Ilie Gorgani, se boteaza un singur copil, ceea ce mi-a placut enorm. Evident bebe a fost bagat bine de tot in apa de 3 ori, am rugat eu preotul sa nu faca asa pentru ca era f mucios, dar mi-a zis ca asa se boteaza in stil ortodox si ce sa mai, nu am mai spus nimic. A plans bebe, dar nu f rau, am avut si ceai si suzeta la mine, ca imi era mila sa il las sa planga. La restaurant a fost f bine, eu eram super obosita ca nu dormisem deloc in ultimele nopti, dar a trecut cu bine totul. Ursitoarele au fost f dragute, m-a emotionat mult acel moment.

Cam atat am avut sa va povestesc.

Va pup pe toate fara exceptie si sper ca sunteti bine. Ma duc sa mai scriu si eu la povestea nasterii, daca tot am acest ragaz, ca apoi nu stiu daca mai apuc.

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput