Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (5)
Raspunsuri - Pagina 18
djlaura01 spune:
neata fetelor vin si eu cu o intrebare bebelusa mea tuseste si am sunat pe dr si nu este la cabinet dar mia zis ce sai dau ,ideea este ca mia zis printre altele de zyrtec care pe prospect scrie ca nu se da la bebei mici ca ea ,ce sa fac sa il dau???
_
MAMI DE DARIA ANA-MARIA CARE ARE 1 LUNA 1 SAPTAMANA SI 6 ZILE
madutza_bra spune:
neata!
poftiti la o
Strumph, inclin sa cred ca scutecele tale nu sunt ok. Ai incercat si alta marca? Cred ca nu absorb destul de a dat pe afara in 2 ore
stefy, intradevar piscotica ta e mortala iar parul ei este superb . Cheliuta mea cred ca abia la 1 an o sa aiba par ca Gheorghia si stunci sa te ti clame si clamute
Eu i-am terminat antibioticul lui Cristi, dra in afara de faptul ca nu maia re febra nu vad nici o ameliorare...tuseste la fel, il irita pe gat orice mancare, mai are si niste mucisori..dar putin.
Doctora a spus ac daca nu trece la sf tratamentului sa-l mai continui inca 2 zile, ca sa nu avem probleme la botez. Voi ce ziceti? sa-i mai dau antibiotic inca 2 zile? I-am dat deja 5 zile.
Pt botez am rezolvat cu toate mai putin sacoul baiatului Acum m-as multumi si cu un pulover ceva...depinde si cum o sa fie vremea Duminica, dar de ploaie tot nu cred ca scapam.
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
ioanna16 spune:
neata si de la noi!
madutza_b - multumim de cafea
lalely si fata mea mi-a dat trezirea devreme, pe la 6 si ceva, ce-i drept mai tarziu decat flacaul tau , i-am data papa, ne-am luptat cu durerile de burtica si acum sta in patut, infofolita, cu ochii maaariiiii si cu geamul deschis ca e soare si la noi
va pup pe toate!
o zi plina de soare si caldura va doresc!
mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
ioanna16 spune:
laura, nu stiu ce sa-ti recomand, imi pare rau ca pitica tuseste, cu siguranta mamicile cu experienta stiu sa te sfatuiasca
multa sanatate!
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
madutza_bra spune:
lalely, ora 5 este o ora ok, mai ales ca atunci incepe sa se lumineze . Ai incercat sa-i faci mai intuneric in camera? Eu inchid jaluzelele tot timpul tocmai in ideea sa fie mai intuneric in camera. Am jaluzele maro si tin f bine intuneric
Laura, daca dr ti-a recomandat probabil stie ce face. Nu ti-a dat cumva o cant mai mica de medicament? Si Cristi a racit la aproape 2 luni si i-a dat Nurofen chiar daca e recomadat peste 3 luni.
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
madutza_bra spune:
ioanna, chiar asa cald? si la noi e ceva soare dar printre nori si vre-o 15-16 grade.
Poze
lalely07 spune:
Madutza..la noi nu este lumina la 5...este intuneric in camera,bine este doar lampa de veghe..dar el are ochii cat cepele si nu mai vrea...El si-a facut somnul caci doarme si seara de la 19.30-21.00..deci ce ii mai pasa...
Vroiam sa te intreb la cat timp de la nastere te-ai apucat de regim??Mai ales ca si tu ai cezariana.. Eu as vrea de saptamana viitoare si am o luna de la nastere
Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!
ioanna16 spune:
madutza, nu stiu cate grade sunt...dar spre deosebire de zilele trecute e rai
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lalely07 Madutza..la noi nu este lumina la 5...este intuneric in camera,bine este doar lampa de veghe..dar el are ochii cat cepele si nu mai vrea...El si-a facut somnul caci doarme si seara de la 19.30-21.00..deci ce ii mai pasa... Vroiam sa te intreb la cat timp de la nastere te-ai apucat de regim??Mai ales ca si tu ai cezariana.. Eu as vrea de saptamana viitoare si am o luna de la nastere Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011 Doamne iti multumim pt acesta minune! |
pe la o luna si jumatate m-am apucat, aproape de 1 aprilie si am nascut la jum lui februarie
Eu zic sa astepti macar sa se termine asa-zisa perioada de lauzie - 6 saptamani
Poze
madutza_bra spune:
fetele, nu stiu ce-i cu anaxena, am incercat sa vb cu ea si pe mess, e on-line dar nu vrea sa vorbeasca...
Yasmi, te-am mai intrebat de 2 ori, tu ai mai voprbit cu ea?
Poze