Copil de 6 ani

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beren spune:

Citat:
citat din mesajul lui corinadana

Eviti a te expune din nou? atunci discuti frumos cu fina, nu te mai intalnesti sau incerci sa ti faci copilul sa te asculte ca sa nu se mai expuna! Si noi citim aici doar ce scrie Strunfita...

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Iar copilul va intelege ca nu are de ce sa creada ca parintii il vor proteja (chiar si atunci cand "greseste"), pentru ca mama vorbeste in continuare frumos cu cineva care tocmai a zbierat la el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Copilul NU are ce cauta la discutie. Scriu inca o data: in loc sa nu raspunda la telefon, putea raspunde si discuta sau sa se intalneasca ele doua sa discute sau sa i zica, ca nu mai vrea s o vada...Nu rezolvi probleme ascunzandu te!

Fina mea, nu ti place copilul meu?! hai sa ne evitam o vreme si gata!

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Glumiti nu? Sincer eu cred ca strunfita a fost chiar politicoasa. Fina e o cretina care nu merita nici o atentie. Si imi asum afirmatia. Copiii pot fi prost educati, obraznici orice vreti voi dar un copil de 6 ani e un copil de 6 ani. Daca te deranjeaza asa tare te duci la maica-sa si ii zici ...plodul ma deranjeaza , ia masuri.... Dar nu de astea cu adhd ....e atat de josnic, sunt absolut oripilata ca unii au atat de putin respect fata de cei care au aceasta boala, daca are adhd e un paria ? Adhd-ul e o crima sau cum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beren spune:

Citat:
citat din mesajul lui corinadana

Copilul NU are ce cauta la discutie. Scriu inca o data: in loc sa nu raspunda la telefon, putea raspunde si discuta sau sa se intalneasca ele doua sa discute sau sa i zica, ca nu mai vrea s o vada...Nu rezolvi probleme ascunzandu te!

Cine se ascunde? Asta e un raspuns foarte clar: nu raspunzi la telefon, nu mai vorbesti cu persoana respectiva. Loud and clear. Si - atunci cand decizi TU - ii comunici ca nu te mai intereseaza sa mentii o relatie de amicitie cu ea.

De cand suntem obligati sa raspundem la telefon daca nu vrem sa discutam cu cel care suna?

Copilul va aprecia foarte mult pozitia protectiva a mamei intr-o asemenea situatie; la fel, se va simti tradat in cazul opus. Ori - in opinia mea - relatia parintelui cu copilul conteaza mult mai mult decat relatia cu orice strain.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

bai, e incredibil cate sanse trebuie sa primeasca un adult, in timp ce un copil trebuie strunit bine
Bogdan a facut nazbatii in mod natural si copilaresc, in timp ce fina a sarit calul in mod matur si deliberat (si nescuzabil!!).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui buli

bai, e incredibil cate sanse trebuie sa primeasca un adult, in timp ce un copil trebuie strunit bine
Bogdan a facut nazbatii in mod natural si copilaresc, in timp ce fina a sarit calul in mod matur si deliberat (si nescuzabil!!).

ce strunit maika? pusa saua pe el doamne! vorbim de un copil de 6 ani. de doar 6 ani!
sunt de acord sa mi se vb frumos, daca copilul meu deranjeaza. dar nu tolerez sub nici un aspect sa mi se spuna rautati intentionate despre copilul meu.

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

N-am raspuns atunci la telefon pentru ca nu aveam dispozitia necesara ca sa vorbesc cu ea. A mai sunat dupa 2 zile (ieri), am raspuns, vroia sa stie daca ne intoarcem noaptea de la botez sau dormim acolo (botezul nu va fi in Timisoara), pentru ca ar vrea si ea sa se intoarca cu noi in cazul in care ne intoarcem noaptea...
Tonul era oarecum "spasit", dar in nici un caz sa-si ceara scuze. Eu cred ca isi da seama ca a gresit, dar nu ma astept sa recunoasca vreodata.

Oricum se va vedea pe mine ca sunt suparata, nu pot sa ma prefac, sigur voi avea sambata o discutie cu ea sa ii spun ce m-a nemultumit.
Pentru mine, un prieten nu se comporta asa cum s-a purtat ea, un prieten ar trebui sa imi vrea binele si acest lucru nu l-am vazut la ea. Am vazut-o rautacioasa atunci, chestie care imi va ramane pentru totdeauna, indiferent daca relatiile cu ei/ea vor mai continua in vreun fel sau altul.

corinadana, nu am intrat pe forum sa ma plang, am intrat din cu totul alte motive cand am deschis subiectul, daca ai fi fost atenta la ce am scris, intelegeai. Discutia initiala a degenerat, chestie foarte buna pentru mine, discutiile m-au facut sa analizez si sa vad lucrurile mai clar.

Buflea, am stat in total 3 ore la restaurant, nu cred ca i-a creat copilul meu un disconfort timp de cateva ore. Ei au aparut cm la o ora dupa noi, Bogdan a mai si mancat (cuminte), au mai alergat pe acolo dar fara sa urle (chestie pe care eu nu o consider deranjanta, altii poate da). Si din alergat ii potoleam eu pentru ca ma gandeam ca rastorna ceva, dar se reapucau periodic. S-a jucat cu intrerupatorul de 4-5 ori (max. 3 minute zic eu) dupa care a "intervenit" fina.

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Strunfita nu stiu daca ai specificat, tu cum ai reactionat cand "finuta" (numai finuta nu e) s-a pus pe zbierat?

Eu in astfel de ocazii i-as lua apararea copilului meu in public, fara a starni un scandal, ci pe un ton frumos si raspicat as spune intrerupand-o "daca ai ceva sa-mi comunici despre copilul meu te rog sa o faci intre 4 ochi. Nu permit nimanui sa-mi dojeneasca copilul!"

Astfel copilul tau vede ca se poate baza pe tine si se simte in siguranta.

In acelasi timp, dupa incident e necesara o discutie cu copilul in care sa-i spui ca si el a gresit fiind putin neastamparat insa tu nu permiti nimanui sa-l certe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Luna1, initial am tacut, cred ca am fost prea socata de comportament. Apoi i-am spus ca nu mi se pare comportamentul lui Bogdan asa de exagerat, incat sa il faca prost crescut. A tacut. Apoi am intrebat-o cu ce a deranjat-o Bogdan atat de mult. A tacut si atunci. Apoi n-am mai continuat, sotul meu imi dadea coate pe sub masa sa ma opresc ... ceilalti de la masa incercau sa ii spuna ca va vedea lucrurile diferit cand va avea un copil.

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

aha, deci i-ai ridicat multe mingi la fileu, a avut ocazii sa se scuze. are dreptate denizel
eu as lasa-o sa mearga cu trenul

Mergi la inceput