Copil de 6 ani

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Mult zgompot pentru nimic, zau asa....copil cuminte si baba frumoasa nu s-a vazut, dupa cum se stie

Nici eu n-as sta linistita 3 ore intr-un restaurant, asa ca nu ma astept de la un copil s-o faca. In plus, chestia asta cu "sa fii al meu, ce te-as bate" este absolut deplasata.....

Cat despre faptul ca i-ai zis o tura copilului sa se linisteasca si a continuat....pai isi gasise jucarie, nu era sa renunte la ea asa usor, nu?

Nu mi-a fost dat, totusi, sa vad atata intoleranta fata de un copil. De cate ori am luat Vizigotul cu noi prin restaurante - s-a intamplat de cateva ori sa fie chiar mese mai de business - ne-am bucurat de o totala toleranta. Mai ales ca lui fi-miu ii cam pica asa, aleator, pe cate o persoana de la masa pe care-o toaca toata seara sa se joace, sa discute, sa povesteasca....mie, recunosc, mi se pare uneori agasant, dar nimeni nu s-a plans vreodata si n-a dat de inteles ca l-ar deranja....Poate am avut noi noroc de oameni toleranti.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Denizel, saptamana asta e botezul vom vedea cum va fi ...(pentru cei care au ratat, e un botez la care trebuie sa mergem si ne vom intalni cu fina sigur).
M-a sunat fina ieri si n-am raspuns sotul meu zicea ca exagerez.

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Abia acum te-a sunat? Sarmana, si-a revenit foarte greu in urma abuzului savarsit de ala micu' :)).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

poate voia sa intrebe daca vine si copilul la botez

Mergi la inceput

haha, Buli!!!!!! :))))))))))

Pai, deh, sa stie si ea daca isi aduce sau nu ochelarii de sudura .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Are dreptate sotul tau!

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

corinadana, poti sa detaliezi, te rog ...

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)

Mergi la inceput

Eu nu-s de parere ca cineva exagereaza atunci cand se poarta autentic si nu trage de propria-i persoana pentru a face ceva despre care altii cred ca trebuie facut.
Strunfitei i-au fost inselate asteptarile si probabil ca n-a avut chef sa raspunda la telefon si sa poarte o conversatie pe care nu si-o dorea.
Nu consider ca e exagerare, consider ca e onestitate si respect fata de ea insasi.
Oamenii nu se schimba peste noapte si, daca o badaranie grava a fost savarsita, cu siguranta ca vor urma si altele.
Badaraniile grave nu sunt accidente (unice), o spun din experienta din pacate.
Despre lipsa de sensibilitate nu mai vorbim...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Eu am alta parere ... o prietenie veche merita toleranta si iertare. Nimeni nu este perfect si ceea ce unii considera o badaranie grava poate fi doar o scapare nefericita pentru altii. Trebuie avut in vedere si ce simte cel de langa tine, ce exact a dus la reactia ei nepotrivita ...

Ca o concluzie - intalniri cu fina si copilul tau plictisit si fara activitate trebuie evitate ...c hiar cred ca adevarul in cazul asta e undeva la mijloc si se pot trage niste concluzii utile pentru prietenia voastra.

O discutie sincera cred ca este necesara - ceva de genul "draga fina, nu imi place sa aud comentarii negative despre copiii mei si metodele mele de educatie. Te rog pe viitor sa ai in vedere acest lucru asa cum si eu voi avea in vedere faptul ca un comortament hectic al unui copil de 6 ani il percepem diferit si uneori te poate deranja".

Mergi la inceput

buflea, daca cineva crede despre o relatie ca e prietenie, nu inseamna ca acea relatie chiar e prietenie.

Citat:
"draga fina, nu imi place sa aud comentarii negative despre copiii mei si metodele mele de educatie. Te rog pe viitor sa ai in vedere acest lucru asa cum si eu voi avea in vedere faptul ca un comortament hectic al unui copil de 6 ani il percepem diferit si uneori te poate deranja".

Consider ca discursul destinat "prietenei" este valabil doar daca prietena are pana in 5 ani. Hai, cu indulegenta 6.
De la 5 ani incolo, oricine stie (sau ar trebui sa stie) ca insultele nu sunt o chestie tolerabila.

In plus, consider ca o persoana care tine la mine trebuie sa ma protejeze (nu de alta, dar si eu fac la fel cu cei pe care ii indragesc. Intotdeauna!)
In cazul acesta, protectie = a nu-mi urla in public badaranisme in legatura cu copilul meu, indiferent ce a facut copilul meu.
Iar daca totusi se intampla, pretind (in sinea mea, desigur ) in secunda urmatoare scuze serioase.
Daca badaranismele nu sunt urmate de scuze imediate (imposibil ca cineva sa nu-si dea seama ca a gresit grav intr-o situatie ca cea a Strunfitei), intorc spatele cu zero regrete.
Relatiile de umplutura sunt o irosire impardonabila.
Parerea mea .

Mergi la inceput