Zmeurici de iulie-august 2009 (18)
Raspunsuri - Pagina 14
ClaraJ spune:
Buna fetelor,
Cu intirziere si mii de scuze, uram si noi "La Multi Ani" tuturor Elenelor si Constantinilor! Sa aveti parte numai de fericire si zile cu soare!
NOCE - La Multi Ani! Sa fii iubita si sa iubesti la fel de mult ca si pina acum!
Va pupam dulce,
Clara si Bryce
www.gascasic.ro/" target="_blank">Gasca Sic
Giova spune:
dragelor!
slabuta activitatea pe aici. se vede ca e cald si bine afara.
Noi bine, mai mult pe afara si cu diverse alte activitati casnice si nu numai.
Sara_amira ! Multa sanatate si fericire alaturi de toti cei dragi!
Noce frumoasa zi de nastere ai avut. sa fie toate la fel ca aceea.
Adriana nasol cu alergiile astea...cine stie ce a papat. Si noi suntem mult afara, la voi cla curte e mult mai usor....
Andreea am incercat, dar nu apare nimic pe pagina.
si o sapt. buna sa aveti.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris, www.dropshots.com/Madrid_2011#" target="_blank">Madrid
mamica de 2 smecherasi
noce spune:
Sara-Amira, la multi ani! Multa sanatate, multe fericire, multi ani frumosi!
Fetelor, multumesc mult pentru urari! Am primit toate gandurile bune si le-am savurat
Adriana, ma intrebam la ce rascruce de vanturi stati voi de va prinde mereu cate-o tuse, cate-un muc? Insanatosire statornica si te asteptam cu vesti bune!
In rest, enjoy the good wheather la toata lumea!
flosideea spune:
sara_amira La multi ani!!tot ce`ti doresti sa se implineasca!!
Giova e chiar pustiu p`aici.eu am mai intrat sa vad ce s`a mai scris,asa fugitiv,dar nu se auzea nici musca....se vede ca a venit caldura,vorba ta.
vineri l`am luat pe Denis de la cresa si seara mi`a tusit de 2 ori.n`m dat importanta,sambata putin de dimineata,iar de ieri febra,tuse si muci.am anuntat la gradi ca nu mergem,abia se invatase cat de cat,acum il dau inapoi ca`l tin acasa .am fost la medic,rosu`n gat,o ureche putin rosie,i s`a parut ca si haraie putin cand l`a ascultat(eu nu`l aud deloc),si surpriza....PAM PAM...ne`a dat Augmentin....nu`i posibil la RINOFARINGITA,diagnostic pus de dansa,sa dea antibiotic.in fine,sa nu incep iar sa ma enervez ca mi s`a zburlit parul pe mana in cabinet.asa ca eu sunt acassa acum cu un copil mucios,care tuseste,cere papa incontinuu dar refuza aproape orice(cu exceptia iaurturilor,capsunilor si pepenelui),azi noapte nu stiu daca am dormit 2 ore,se chinuie sa doarma din cauza tusei,ir daca`l iau in brate si stau pe scaun,doarme linistit...azi`noapte la 2 imi faceam de mancare ca ma luase si foamea de la nesomn .fug ca iar se maraie
noce spune:
Flosideea, sa va faceti bine repede! Imi pare rau ca ca chinuiti. De rosu in gat am auzit ca pe vremuri la tara se trata cu sare mare pusa in gat, asa cu doua degete ale parintelui, copilul sa scoata limba. Si am auzit-o din 2 surse. Noi am folosit si violet de gentiana si la fel de bun ar fi albastru de metil. Miere cu lamaie, ceiut cald, etc Doctorii astia par sa nu mai aiba nici o limita. In anii trecuti augmentinul se dadea numai in cazuri grave sau dupa operatii, acum se da si pt un stranut.
uliiasi spune:
Hello, mamici de zmeurici!
Toata lumea la plimbare si utza utza, nu?
Si noi, desi din pacate deja ne enerveaza caldura, si e inca mai...seara stam dupa 9 afara sa-si consume energia juniorul, ca in prima parte a zilei i-o consuma soarele...
La multi ani cu intarziere sarbatoritelor! Sper ca ati fost alintate asa cum meritati!
Noi suntem inca in cautare de gradinite, si a carnetului de vaccinuri, pe care l-am cam ratacit cu atatea mutari...sper sa dam de el, ca e o conditie la inscriere la gradi.
Andreea, imi pare rau ca Denis s-a imbolnavit, multa sanatate si sa-i treaca cat mai repede! (Nu poti sa schimbi pediatrul cu unul mai putin ahtiat dupa anitbiotice?)
De 1 iunie cred ca tragem o fuga la spatiul de joaca din Cocor la evenimentul organizat de DespreCopii, sper sa aiba David rabdare si sa-i placa, se pare ca au depus fetele foarte mult efort si ca o sa fie ceva special. Sunt curioasa.
Gata, vroiam doar sa va salut, distractie placuta cu picii afara, aveti grija sa nu faceti insolatie.
Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze
inutsa spune:
Liniste-liniste pe aici...
noce si celor care s-au sarbatoriti de Sf. C-tin si Elena le urez LA MULTI ANI!!!
Noi suntem OK, cu iesitul pe afara. Sarcina asta prind toata vara cu burta la gura si de pe acum vad ca nu suport caldura, ieri era sa lesin. La Bia parca nu mi-a fost asa rau, si doar am prins si atunci juma de vara. Acum s-a intors roata, pur si simplu ma sufoc cum simt caldura, picioarele mi se inmoaie, greu cu asa calduri...
In alta ordine de idei, suntem bine, Bia alearga de colo-colo, si ii turuiue gurita, in special pe limba ei, dar spune si cuvinte inteligibile, a inceput sa pupe pe bebe din burtica . Week-endurile suntem la tara, unde numai pe afara stam. Ahhh, au inceput sa se coaca capsunile din gradina, week-endul asta dau iama in ele.
Altceva nu prea mai am de zis
uliiasi ce a crescut David
flosideea[/b] insanatosire rapida!
de si21+
bebe din burtica
ely_cta spune:
Buna ziua!
Noce,la multi ani,sa fii sanatoasa si iubita!
Multumesc de urari,noi o sa petrecem week-endul asta,sper sa terminam cu izolatia pt ca e o mizerie in curte...simt ca nu mai suport!
O sa incerc sa incarc pe youtube un filmulet cu David sa vedeti cum spune singur o poezie!Mor dupa el,cum se trezeste,incepe sa vorbeasca,cand il iau de la bunici imi explica ce a facut!E asa de haios!
Fetelor,eu de obicei stau foarte mult cu David,iar acum,de cand cu izolatia,il vad cam 3 ore dimineata si 2 ore seara.simt ca mor de dorul lui,dar uneori parca ma simt vinovata ca-l duc la bunici!Sunt eu prea exagerata?Si incep sa ma gandesc cu groaza,cand voi naste,cum ma voi descurca,pt ca eu imi doresc sa-mi petrec foarte mult timp cu David,e la varsta cand mor dupa el!
mamica lui David Andrei(17 august 2009) si gravidutza 24+
elenada spune:
Buna fetelor
Multumesc frumos pt urari si uram si noi cu intarziere La multi ani celor care si-au serbat ziua de nastere si ziua onomastica.
Piticii cresc si se iubesc mult. Comunica foarte bine pe limba lor incat imi fac probleme ca nu vor vorbi prea repede si pe limba noastra. Vb ei si pe intelesul nostru cat sa ne intelegem.
Eu stau foarte prost la capitolul timp sunt intr-o continua alergatura. Pe 23 iunie plecam la mare si am emotii. Sper sa nu ne intoarcem terminati. Pana atunci e musai sa mai bag o tura de cura ca sa nu sperii lumea de pe plaja :)).
Va pup fetelor
elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste" - Paulo Coelho
Infertilitatea este o boala. A avea un copil nu trebuie sa fie un lux
www.gascasic.ro/#!" target="_blank">Ga#351;ca #351;ic