Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (129)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

coteascaaaaa, vezi ca ai fost selectata sa raspunzi la concursul "ASCULTA SUNETUL". Tb sa raspunzi pana la ora 3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

coteascaaaaa, vezi ca ai fost selectata sa raspunzi la concursul "ASCULTA SUNETUL". Tb sa raspunzi pana la ora 3.

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Citat:

ce trebuie sa fac ca sunt paralela????????????

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Pt. cucuie eu stiu de la babe ca se pune o lingura de inox rece imediat dupa lovitura si se tine asa vreo 10 min( mai schimbi lingura sa fie rece) si nu se mai invineteste sau umfla. Chiar merge, dar nu stiu de ce . Dupa 2 zile cred ca doar astepti sa treaca, probezi lingura data viitoare.
Reteta beouf a la catalane am facut-o, noua ne-a placut f. mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Cris2010, e posibil sa se fi desprins vreun fir si de aia sa nu mai cante (jucaria poate fi recuperata 100%). Aruncatul jucariilor pe jos si privitul dupa ele e si asta o etapa (f buna ind ezvoltarea lor).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Fetelor va multumesc pt suport,dar sa stiti ca sunt cazuri si mai grele adica faci credit ca sa faci FIV esti norocosa sa obtii sarecina din prima dar pe la 3 luni se opreste din evolutie.(disperare ca a pierdut sarcina dar si pt ca are de achitat creditul de 5000 euro)Acum inainte sa se apuce de un alt Fiv trebuie sa stanga mai intai banii,timpul trece si trecerea timpului este cel mai mare dusman in aceste cazuri.La noi slava Domnului nu au fost probleme de genul,adica strangeam banii puneam de un Fiv si totusi am inceput cu Fiv-urile la 22 de ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui coteasca

Citat:

ce trebuie sa fac ca sunt paralela????????????

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
POZE

de asta va iubesc eu pe voi toate
ca sunteti cele mai tari mamici de pe planeta

Matei - luna a 10-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

da stiu ca sunt dr care zic sa lasi febra fara sa intervii, ca de fapt e semn ca organismul lupta etc..dar eu nu am inima sa vad copilu delirand de la febra.
asa gemea prin somn dragu de el..
i-am dat in continuare nurofen la 8 ore..nu am asteptat sa treaca febra de 38 (avea 37,7), plus ca l-am pus la culcare..si nu stiu cum va fi peste juma de ora.

ce dieta frate..am bagat 2 ture de paste, ca mi-a facut tanti bune bune..si bag si niste clatite..ioi viata mea..sry fetelor care rabdati foame.

pt pti azi am avut- dim compot de mere. la amiaza avocado cu iaurt si piept de curcan. mai pe seara nu stiu..ieri am probat cartof copt cu branzica..nu i-a placut, era prea tare . tb cartoful fiert.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

asta voiam si eu sa zic cu jucariile aruncate. ca parca am retinut candva zicea cineva ca "il cearta"- ma rog nu stiu dc serios sau nu..ca arunca jucariile..sry, eu iarasi nu retin nume. eu retin numa fapte :)
deci, nu certati copilul ca le arunca pe jos..luati-le..dati-i-le inapoi..radeti..bravoooo:):)

Mergi la inceput

crissy, cum mai e Bea?ce mai face? banuiesc ca tu abia astepti sa faca numa nazbatii..ca asa stii ac e bine :):)

Mergi la inceput